Skocz do zawartości

Seria Megami Tensei

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Po japońsku, ale jest trochę gameplay'u

W czwartek pobudka wcześnie rano, bo około 5 się odblokowuje gierka. ohboy Idealnie na dzień wolny.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 232,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odpaliłem sobie dzisiaj P3P w GP i naszła mnie refleksja. W oryginał (chyba grę mojego życia, do której mam szczególny sentyment) grałem na studiach, w czasach gdy byłem samotnym zakompleksionym nerde

• Wczoraj po 69h grania udało mi się ukończyć SMT4. Dawno nie miałem stycznośći z grą, która byłaby aż tak bardzo nierówna. Jestem w stanie przyczepić się do prawie każdego elementu a mimo wszystko gdyb

Opublikowano

Daj znaki jak się gra. Jak by nie popierdolony backlog gierek w które też bardzo chce zagrać to bym kupił. Tak to musi poczekać.

Opublikowano
  • Autor

Mam wrażenie, że dość mocno rozbudowali system walki nawet względem DS2. Nie żeby należało oczekiwać prawdziwego slashera, ale to i tak niebo a ziemia względem oryginału.

Nie byłbym sobą gdybym nie dodał standardowo, że dub jest odpychający... Nie mogę się pozbyć wrażenia, że ci lektorzy podkładają głosy jak do kreskówki.