Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

ja bym chcial calkowicie ja usunac...

Jak wróci funkcjonalnosc, to mozna zrobic to przez strone www?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

a z pozycji konsoli mozna, bo nie pamietam...

Rozmawiałem właśnie z kolegą o sytuacji i zastanawiałem się także czy Sony z czymś się wychyli w ramach przeprosin...

ta, dostaniesz grę. dostaniesz nowe super zabezpieczenie, które po złamaniu pozwoli hakierowm otworzyc portal w Twoim telewizorze i jak będziesz spał ogołocą Ci mieszkanie. Sony.
:teehee:
Opublikowano

psn lezy a na bf smiga 3400 serwerów ;(

co do screenów to szkoda ze ta tekstura ziemi na 2 screenie nie wyglada rownie dobrze. Genialny efekt jest raczej tylko jak sie patrzy pod nogi.

Ps. Jaka inny dev dorównuje Epic w wykonaniu gier w tej generacji na X ?

Opublikowano

@Psyko, Albert

Gusta i guściki. Dla mnie ta gra nie ma racji w singlu ze względu na schemat "idź, postrzelaj, idź, postrzelaj". Za to w coopie i na wysokim poziomie trudności jest naprawdę rześko. Szczególnie z ziomkiem obok, gdzie emocje i darcie mordy "osłaniaj mnie (pipi)u" jest na porządku dziennym ;)

Opublikowano

Nintendo podało że w roku fiskalnym 2010 sprzedało 15 milionów konsol, 3 miliony poniżej oczekiwań. Oznacza to że Sony mogło sprzedać najwięcej konsol w 2010 roku. W tym roku na 100% sony sprzeda najwięcej PS3.

Opublikowano

Myślałem że to oczywiste po tym, jak na jednym z nich widać żołnierzy i chyba nawet Drejka z anczartyd.

W GoW3 szczególnie poprawie uległy tekstury (spójrzcie na te podłoże na Old Town, sprawiają wrażenie parallax mappingu

<obrazki>

ehh nie ma zadnej ziewajacej emotki :sad:

Opublikowano

Myślałem że to oczywiste po tym, jak na jednym z nich widać żołnierzy i chyba nawet Drejka z anczartyd.

W GoW3 szczególnie poprawie uległy tekstury (spójrzcie na te podłoże na Old Town, sprawiają wrażenie parallax mappingu

<obrazki>

ehh nie ma zadnej ziewajacej emotki :sad:

ziew.gif

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-7214-nieSlawny_inFamous_2_w_Warszawie!.html

trolololo. Czemu nie zrobil tak z poprzednimi grami. Zapewne sporo osób by się skusiło na Strefę Zabijania 3, Ciężki Deszcz albo Boga Wojny :potter: Czekamy na Uncharted: Oszustwo Drejka i Ruch Oporu 3.

Opublikowano

Dzięki Merson. Teraz każda odpowiedź na Twojego posta będzie miała adekwatny do treści i wartości merytorycznej wydźwięk ;)

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla . . .

ziew.gifziew.gifziew.gifziew.gifziew.gif

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Tego już się nie dowiemy :P

A wracając do tematu. Trochę się SCEP zapędza z tym tłumaczeniem nazw. Gdyby jeszcze Uncharted zmienili na Nieodkryte/Niezbadane to by była maksymalna tragedia.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

No to trzeba inFamous, Uncharted sciagac zza granicy. Akurat te gry chce miec w kolekcji z poprzednimi z serii wiec nie bede godzil sie na takie fatalne tlumaczenie.

Facepalm.

Opublikowano

HALO = Słucham

Faktycznie iksbosowcy macie farta ze nikt wam tego nie tłumaczy :sweat:

Opublikowano

Halo oznacza pierscien, aureole.

Opublikowano

Halo oznacza pierscien, aureole.

I to i to chu.jowe.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze nazw wlasnych nie powinno sie tlumaczyc.

Opublikowano

Nie powinno, ale można - tylko nie zawsze mają one taki sam sens. Dlatego czasami się tytuł zmienia, np. jak w wypadku filmów (czasami pechowo i nietrafnie) . Dziwie się, czemu polscy dystrybutorzy gier na to jeszcze nie wpadli.

Faktycznie, "Wojny aureoli" to trafna nazwa. Ekhm!

(podobnie jak perfekcyjna ciemność zero, wyścig projektu Gotham, za bardzo człowiek, ect. )

Opublikowano

Gotham City to alternatywna nazwa Nowego Jorku :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.