Skocz do zawartości

Gran Turismo 5

Featured Replies

Opublikowano

Kaz_Yamauchi: The release of the next GT5 update, DLC, and Christmas present is coming next week

Kaz_Yamauchi: There should be a press release about it through various media tomorrow.

6507730655_518e8d36d1_b.jpg

6507730589_129b7465c7_b.jpg

6507730529_7032410470_b.jpg

6507730457_7afa79820c_b.jpg

6507730359_c5a2964d8a_b.jpg

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 226,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idź stąd grać w Forze. :potter: zamiast zaśmiecać dobry dział głupimi komentarzami.

• Świetna wiadomość !! http://ppe.pl/news-4313-Black_Ops_zrzucilo_z_tronu_Gran_Turismo_5.html Może w koncu ktos w Sony przejrzy na oczy i zabierze sie za tych leserow z PD. Zamiast skupic sie przez t

• Jesteś za słaby i tyle. Granie na padzie jest dziecinne, ktoś tu napisał że większość dzieci na tym forum nie stać na kierownice wiec grają na padach i im łatwiej a jak sie zabiorą za granie na kierow

Opublikowano

Toyota GT-86 za free w patchu.

GTR, MINI, Golf i Scirocco w DLC za $3,99.

Opublikowano

Fajne autka, szkoda, że u nas to DLC będzie pewnie za 20zł :/

Opublikowano

Scirocco i Golf wyglada przepieknie, spodziewalem sie jednak ich jako darmowego dodatku :( Ktos tam naprawde ma ladnie nayebane zeby placic za 4 fury 4$...

Opublikowano

Szału nie ma. Ponownie auta, które stanowią jedynie drobną modyfikację tego, co juz mamy w grze (poza Scirocco). Szkoda, że nie będzie nowych tras. Pewnie wrzucą w nastepnym DLC (za 2 miesiące?).

Za to updejt jak za zawsze przyjmę z otwartymi ramionami (w końcu felgi do standardów!). Darmowa Toyotką prezentuje się przepysznie. Ciekawe o co biega z tymi poprawionymi efektami dzwiękowymi (tunel?).

Ogólnie cieszy, że PD ciągle coś tam poprawia, dopracowuje w swoim produkcie.

Opublikowano

Co to za tor, jest dostepny w jakims DLC ?:

kart-space-gt5.jpg

Opublikowano

Dzieki. ;) To pewnie ten specjalny tylko dla Go-Kartow.

Szkoda, ze nie dali jakiegos toru za free - na przyklad jakis bonus na rocznice premiery. :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ta Toyota wygląda w sumie fajniej niż mi się zdawało... tylko te tylne światła to porażka.

W trybie Photo wróciły efekty z wersji 2.0.

Jeśli idzie o zmiany w gameplayu to zmieniono zachowanie kamery zza samochodu. Teraz "gibocze" się razem z samochodem (jest jakby sprzężona z zawieszeniem), co daje dziwny efekt... ale pewnie idzie się przyzwyczaić.

Ja akurat przez 80% czasu używam kamery z dachu/maski... i tu kolejna zmiana. Na tej kamerze bardzo głośno (za bardzo) słychać szum powietrza.

Na plus (chociaż to może mi się zdaje) to, ze teraz wyraźnie słychać, która opona piszczy jeśli straci przyczepność.

Niestety usunięto większość zawodów sezonowych... :confused: W tym te, na których w miare przyzwoicie szło nabijać exp. I tak po 2.0 było go znacznie mniej (np za wyścig K-Car było 35k exp (z premią 200%) za wyscig 3min. a przed 2.0 było jakieś 45 czy 50k.). Teraz będę się bujał jeszcze dłuzej.. a zostały mi prawie 4mln exp do 40lvl <_<

e: Własnie się dowiedziałem, że jeśli mamy kupione podwójnie któreś z pierwszych DLC (np. 2x kupiliśmy kolory) dostajemy też Toyotę FT-86 II Concept... Trochę kpina....

Chodzi o ten samochód:

6542444255e8e0eea4c0z.th.jpg

Zdjęcie z GTPlanet.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Yeah! Wreszcie mozna wyłączyć podpowiedź o sugerowanym biegu. Wiadomo o co chodzi z poprawą dźwięku?

Oddawać stare sezonówkI!

Opublikowano

Póki co nie wiadomo jeszcze czy dzisiaj czy jutro będą dostępne nowe auta. Ja właśnie na nie czekam najbardziej i mam nadzieję, że max jutro wieczorem uda się je pobrać.

Opublikowano

Yeah! Wreszcie mozna wyłączyć podpowiedź o sugerowanym biegu. Wiadomo o co chodzi z poprawą dźwięku?

No dźwięk przestrzenny jest lepszy. :)

Opublikowano

Polepszyli dźwiek wiatru jest bardziej slyszalny i z tego co udalo mi sie "wyslyszec" dodali szum opon, poprawiony jest tez pisk opon o ile sie nie myle. I moze mi sie wydaje ale samochody brzmia troche lepiej, nie jestem pewien.

Opublikowano

Ktos tutaj pisal wczesniej ze bez kupowania tego DLC mozna na SPA smigac online ? Bo dzisiaj probowalem i nie dało się.

Opublikowano

Zauważyłem dzisiaj, że zmniejszyli niemal do zera te irytujące drgania na kamerze ze środka. W końcu znowu (od czasów Prologa) można na tym widoku wygodnie grać :)

Opublikowano

Zauważyłem dzisiaj, że zmniejszyli niemal do zera te irytujące drgania na kamerze ze środka. W końcu znowu (od czasów Prologa) można na tym widoku wygodnie grać :)

Szkoda, bardzo mi sie to podobalo. Dodawalo to dynamiki do rozgrywki.

A co z tym family upgrade? Dostepne jest juz? Miało byc od dzis jesli dobrze pamietam.

Opublikowano

Family upgrade już jest, do ściągnięcia z PSN.

Swoją drogą usunęli sporo wyścigów sezonowych, nie wiem dlaczego. Ja dalej czekam na jakieś umieszczenie SPA w grze.