Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dział Kontaktu z Moderacją ;)

Ostatnimi czasy: 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Moderatorzy naduzywa przywilejow?

• Zdecydowanie tak
    • Troche, nie musialo sie konczyc na banach
    • Nie zauwazylem zmian
    • Nie, czasami ktos zasluguje na kare
    • Jest dobrze, w koncu jakis porzadek

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to dorby temat... ale trochę go odświeżę.

Dzisiaj 2 razy ktoś usunął mój post (w sumie 2 posty) z tematu Killzone 3 bez żadengo powodu ani wyjaśnienia <_<

Napisałem (podonie jak inni) wrażenia z gry a ktoś sobie przycina w (pipi)a :angry:

Jesli ktos usunal, znaczy ze byl powod i moze warto zaczac w sobie szukac czemu tak sie stalo, a nie walic oskarzeniami. Posty zostaly usuniete(nie przeze mnie), bo byly w niewlasciwym temacie.

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziewiątek
    Dziewiątek

Modzi ostatnio dają ciała, najlepszym przykładem jest Mendrek. Jego działania mają więcej wspólnego z leczeniem własnych kompleksów, niż z moderacją. Stona i jego osty za totalne bzdury to też śmiech.

• RAUS! Temat przeniesiony tutaj z HP. Nie odbiegajcie od tematu. To nie koncert życzeń kogo zbanować. To też nie "Szafa Lesiaka" z której wyczytacie kto za co dostał bana. Offtop będzie karany niczym

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

Chyba w slangu złodziei iksboksów.

Opublikowano

Te posty były w temacie "Killzone 3 - ONLINE Multiplayer" i były w nich zawarte wrażenia z gry w Betę online gry o nazwie Killzone 3. Wiem, bo widziałem. Osobiście nie widzę w tym nic dziwnego. Proponuję lodzika dla Emeta i po sprawie będzie.

Opublikowano

Nie neguj tego co Yakubu mówi, po avku widać że ma mniejszą wadę wzroku od Ciebie ;P

Opublikowano

Heh tak się skłąda, ze posty były w zwykłym temacie ale pierwszy dotyczył grafiki i menusów a nie online a też został bez żadnego ostrzeżenia usunięty <_<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś notorycznie usuwa moje posty. Ale mniejsza. Przed chwilą dostałem 4 warna. Nie przypominam sobie żebym złamał regulamin. Więc proszę o wyjaśnienie ;)

Opublikowano

Ok można się jakoś odwołać? Zostałem doładowany przez Takeshix za spam w temacie U3. Spam? Wstawiłem nowy filmik z gry z podpisem 'nowy filmik'. Post usunięty. Mówię ok, wstawię jeszcze raz. Znowu usunięto i dostałem warna. Czy było to naprawdę aż tak duże nadużycie forumowych przepisów? Nie wiem czy mam gadać o tym tu przy napisać konkretnie do mojego warnodawcy. Zaraz będzie że naruszam spokój moda. Nie dało się wyedytować posta? Dać jakieś słownego 'ostrzeżenia'?

Opublikowano

Czasami wychodzimy z błędnego założenia, że user ogarnie że jak jego post "znika" to widocznie coś źle zrobił.

Jak widać nie zawsze user ogarnia :mellow:

Odwołuj się do tego, kto dał Ci warna.

Niestety , za naruszanie spokoju modów warnów się nie daje :/

Opublikowano

Najlepszym przykładem jest post o hackingu PS3 ( Wycieku Killzone3 ) który został usunięty, dopiero za drugim razem jak się odwołałem do ppe.pl > post pozostał na swoim miejscu.

ps. jak sprawa wygląda z rocznymi warnami, na które modzi nie zwracają uwagi ( nie usuwają! )

MichAelis dodana 17 kwiecień 2010 - 20:13

Poziom został podwyższony To samo co nizej +14 dni blokady

Grigori dodana 12 kwiecień 2010 - 15:49

Poziom został podwyższony "grę warto pobrać" - propagowanie piractwa.

MichAelis dodana 15 styczeń 2010 - 07:04

Poziom został obniżony sciagam warna za spoilery

Grigori dodana 07 styczeń 2010 - 19:19

Poziom został obniżony ok

Grigori dodana 07 styczeń 2010 - 15:14

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygnatura

dodana 08 wrzesień 2009 - 15:20

Poziom został obniżony Auto Decrease Warning

MichAelis dodana 11 listopad 2008 - 00:36

Poziom został podwyższony "podzielę się z wami wrażeniami, paczka od wujka powinna za godzinę dojść.

Ach ten DHL działa nawet w nocy... ew. rano się podzielę, na pewno nie jest to fake? gry jeszcze nie ma dystrybucja EA nawet w polsce." Rozmowy o piractwie, nikogo to nie interesuje skad masz ta gre.

Mastah dodana 28 lipiec 2008 - 11:35

Poziom został obniżony sygnatura ok

Mastah dodana 22 lipiec 2008 - 15:57

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygnatura

Raptor dodana 05 styczeń 2008 - 16:59

Poziom został podwyższony W twoim Warnie.

Trzcina dodana 11 maj 2007 - 14:17

Poziom został podwyższony Spam na forum o PS3.

MichAelis dodana 06 luty 2006 - 18:17

Poziom został podwyższony SPOILERY mimo ostrzezen (innych uzytkownikow :P )

czerwony - zobaczcie na datę !

fioletowy - pod KAŻDYM warnem dałem screen z konsoli XDK gdzie pokazane było jak gre pobieram legalnie, w cyfrowej dystrybucji z sieci partnerskiej, po czym screeny zostały wyrzucone ( jak w temacie Splinter Cell: Conviction - ostatni warn )

To się nazywa mod... posiadający wiedzę. To że Wy czegoś nie macie, nie znaczy że osoba która to ma jest piratem. To że dałem info o DLC do AC:B a.k.a Da Vinci = że piratem jestem, skoro pobrano z XBL przed marcem?

Edytowane przez Dabman

Opublikowano

ps. jak sprawa wygląda z rocznymi warnami, na które modzi nie zwracają uwagi ( nie usuwają! )

A kto Ci powiedział, że po roku warn ma być usunięty?

Opublikowano

pisałem w tej sprawie do odpowiedniego moda, kamień w wodę.

Opublikowano

fioletowy - pod KAŻDYM warnem dałem screen z konsoli XDK gdzie pokazane było jak gre pobieram legalnie, w cyfrowej dystrybucji z sieci partnerskiej, po czym screeny zostały wyrzucone ( jak w temacie Splinter Cell: Conviction - ostatni warn )

Moje posty o sciaganiu gier tez znikaly, trzeba chyba w kazdym dokladnie zaznaczyc ze sie korzysta z psstore czy steama bo moderatorzy chyba nie maja pojecia o cyfrowej dystrybucji.

Opublikowano

Brak mi słów xD

No właśnie, brak...

Grigori dodana 12 kwiecień 2010 - 15:49

Poziom został podwyższony "grę warto pobrać" - propagowanie piractwa.

Bo pobrać to wg. ex. moda = TORRENT! Cyfrowa dystrybucja nie istnieje i raczkuje, węc pewnie torrent...

szkoda że jeszcze wtedy tej gry na torrencie nie było. A do premiery miesiąc był master Grigori.

Edytowane przez Dabman

Opublikowano

dobra szydera, bo dalej 80% zamiast 60%.

Opublikowano

Napisz do innego moda albo admina najlepiej, bo z tym to sie nie dogadasz.

Opublikowano

Tym bardziej, że Grigori już dawno nie ma moda.

Opublikowano

Pisałem, lecz warna ponoć musi zdjąć mod który go dał i koło się zamyka.

Nie chodzi z przyczyn możliwości, lecz zauważalnej poprawy.

Nie jestem Pozytywnym charakterem w internecie, lecz warny które zebrałem są wyssane z palca. Zwłaszcza że podczas rewizji jaką miałem konfiskata sprzętu w tym ( "nagranych" ) płyt DVD odbyła się ze sprawdzeniem licencji oddaniem w 3godziny.

Więc warny za piractwo...

a przypomnę że chodzi o kradzież sprzętu o którą zostałem oskarżony, więc skoro wydział do walki z przestępczością elektroniczną/internetową, ani wydział przestępstw gospodarczych nie oskarżył mnie o piractwo mając do dyspozycji 11x X360, 3x PS3, 3DS, Wii, PSp naście PlayStation i dziesiątki płyt włącznie z HDD kompa gdzie nalot był o 9.10 rano, niespodziewanie. To tymbardziej władze forum nie mają do tego prawa!

Edytowane przez Dabman

Opublikowano

Czy mod grigori sciagnie mi lorna - brzydko ten pasek wyglada 8)

Opublikowano

Nie jestem Pozytywnym charakterem w internecie, lecz warny które zebrałem są wyssane z palca. Zwłaszcza że podczas rewizji jaką miałem konfiskata sprzętu w tym ( "nagranych" ) płyt DVD odbyła się ze sprawdzeniem licencji oddaniem w 3godziny.

a przypomnę że chodzi o kradzież sprzętu o którą zostałem oskarżony, więc skoro wydział do walki z przestępczością elektroniczną/internetową, ani wydział przestępstw gospodarczych nie oskarżył mnie o piractwo mając do dyspozycji 11x X360, 3x PS3, 3DS, Wii, PSp naście PlayStation i dziesiątki płyt włącznie z HDD kompa gdzie nalot był o 9.10 rano, niespodziewanie. To tymbardziej władze forum nie mają do tego prawa!

To te konsole co ukradłeś? 8)

Opublikowano

Czy mod grigori sciagnie mi lorna - brzydko ten pasek wyglada 8)

pisał stona że grigori już nie jest modem

Opublikowano

Aha LOL ;) No ok, to warna sciagnie admin, musze sie zglosic do fenixa tak?

Opublikowano

To te konsole co ukradłeś? 8)

Jak by to były te za 3h nie dostałbym ich do odebrania.

Miło że zapytałeś

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A na jakiej podstawie moderator nie chce usunąć mi ostrzeżenie skoro ja usunąłem zbyt dużą sygnaturę w ciągu tej samej minuty bez dodatkowych upomnień,?Chciałbym wiedzieć dlaczego ten typ mnie chce ustawić i robi sobie folwark z forum na którym jest zwykłym wyrobnikiem a nie bogiem, postanowił mi uprzykrzyć życie choć zastosowałem się do regulaminu, ktoś jest tu ważniejszy od pana Stony ? Tu jest sprawiedliwość czy dyktatura malutkich ludzików?

+ Dodał MODERATOR
Przenoszę tutaj, bo hayami nie jest na tyle ogarnięty, żeby pisać w odpowiednim temacie ;/