Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kurde, chyba przegapiłem promocję... Jeszcze przedwczoraj widziałem za 22zł, wczoraj doładowałem sobie wirtualny portfel, zaglądam do Store, a tam... 63zł...

Ech... trza czekać na kolejną okazję (tak, wiem, nie grałem jeszcze...).

• Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 63,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Twój post mógłby składać się tylko z tego zdania. Jeżeli Flower dla ciebie to program do testowania padów, to niema najmniejszego sensu abyś zaczynał przygodę z Journey. To jest specyficzny rodzaj gry

• cena, cena... ja jestem typem gracza, który konczy gry jeden raz i odstawia. w pierwszym tygodniu, po zakupie, ukończyłem gierkę chyba 8x i za kazdym razem z przyjemnością, nie dla trofeow, nie z powo

• COD = 8h; 200zł+ Journey=2-3h; 49zł   Cenowo jest odpowiednio.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ograłem na ps3 i nie będę już wracać. To jest emocjonalna przygoda na jeden raz, po raz drugi oglądałem gdy grała moja EX nie mając problemów z ukończeniem przygody. 

Jesli ktoś przegapił to definitywnie warto kupić i dla muzyki i dla przeżycia. 

Opublikowano

Może przejdź się po lombardach i znajdziesz wersję na płycie taniej. A przy okazji znajdziesz tam dwie inne gry + 3minigry rodem z flasha + dodatki w postaci awatarów, muzy, tapet, artworków i filmików jak pracowali nad produkcją. Mowa o tej edycji kolekcjonerskiej.

Opublikowano

Lepiej dać zarobić twórcą gry, kupując cyfrowo, nawet na wyprzedaży niż edkowi z lombardu.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Lepiej dać zarobić twórcą gry, kupując cyfrowo, nawet na wyprzedaży niż edkowi z lombardu.

TwórCOM :)

No i niby tak, choć ja osobiście wolę wersje pudełkowe - lubię po prostu patrzeć na te grzbiety poustawiane alfabetycznie na półce :)

Choć akurat w przypadku "Podróży" pudełko to mimo wszystko droższa opcja, bo po lombardach biegać nie zamierzam, a na allegro nadal drożej niż cyfra.

• 2 lata później...