Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Kurde, chyba przegapiłem promocję... Jeszcze przedwczoraj widziałem za 22zł, wczoraj doładowałem sobie wirtualny portfel, zaglądam do Store, a tam... 63zł... Ech... trza czekać na kolejną okazję (tak, wiem, nie grałem jeszcze...).
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l Promocja trwała do 4 sierpnia do 12:00. Ja właśnie w niej kupiłem to arcydzieło
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Ograłem na ps3 i nie będę już wracać. To jest emocjonalna przygoda na jeden raz, po raz drugi oglądałem gdy grała moja EX nie mając problemów z ukończeniem przygody. Jesli ktoś przegapił to definitywnie warto kupić i dla muzyki i dla przeżycia.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Może przejdź się po lombardach i znajdziesz wersję na płycie taniej. A przy okazji znajdziesz tam dwie inne gry + 3minigry rodem z flasha + dodatki w postaci awatarów, muzy, tapet, artworków i filmików jak pracowali nad produkcją. Mowa o tej edycji kolekcjonerskiej.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Lepiej dać zarobić twórcą gry, kupując cyfrowo, nawet na wyprzedaży niż edkowi z lombardu. Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez kes
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Lepiej dać zarobić twórcą gry, kupując cyfrowo, nawet na wyprzedaży niż edkowi z lombardu. TwórCOM No i niby tak, choć ja osobiście wolę wersje pudełkowe - lubię po prostu patrzeć na te grzbiety poustawiane alfabetycznie na półce Choć akurat w przypadku "Podróży" pudełko to mimo wszystko droższa opcja, bo po lombardach biegać nie zamierzam, a na allegro nadal drożej niż cyfra.
Opublikowano 11 grudnia 20186 l https://www.epicgames.com/store/pl/product/journey/home Journey na PC..................