Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 153
  • Wyświetleń 19,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liczyliście, że nowy SSX będzie symulacją a nie arcade? Haha to chyba niegraliście w poprzednie części. To jest stu procentowy arcade i chwała za to developerowi.

• Nie, najwidoczniej ty ogladasz filmik w ktoreym jak byk masz napisane PRE-ALPHA GAMEPLAY i wydaje ci sie ze tak bedzie wygladal finalny produkt. Filmik na ktorym to co jest pokazane praktycznie moze s

• To mi wygląda na Motostorm na deskach. Na razie bez podjary.

Opublikowano

kurde liczyłem na cos o wiele lepszego bo chętnie pojezdzil bym na desce i polatał wing-suitem .. ale graficznie to przypomina czasy ps2 (z troche lepszymi teksturami śniegu z bliska) , powiem wiecej - kojazy mi sie to ze snowbordem z nintendo64 :/

Opublikowano

Oby... bo graficznie bieda... W kwestii śniegu nawet mały krok wstecz. Teraz ślady po zjeździe są tylko teksturą (na PS2 były koleiny w 3D).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Oficjalnie GP pochodzi z wersji alfa więc są duże szanse, że wersja sotateczna będzie wyglądała lepiej :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W każdy poniedziałek będzie nowy filmik promujacy grę, pierwszy z nich -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za*ebiście to mało powiedziane, już się nie mogę doczekać :D A najlepiej jakby wypuścili demo przed premierą.

Opublikowano

Za*ebiście to mało powiedziane, już się nie mogę doczekać :D A najlepiej jakby wypuścili demo przed premierą.

demo ma być, ale jeszcze nie wiadomo kiedy będzie dokładnie. (coś wspominali że ukaże się przed premierą)

Opublikowano

Gameplay-e miażdżą ,chyba zamówię preorder,bo być może kroi się najlepszy SSX.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuję się na tę grę, brakuje dobrego snowboardu na obecną generację, po tragicznym (wg mnie) Shuan White Snowboarding jestem bardzo głodny śnieżnego szaleństwa, sprawdzę tylko demko i zamawiam preorder. Gameplay'je prezentują się świetnie :)

Edytowane przez mleczak441

Opublikowano

tez sie szykuje, ale ja poprosze nowy Amped na ps3. ostatni amped byl bombowy i mam nadzieje ze nowa odslona nie bedzie exclusivem

Opublikowano

Na ciul to wszystko jeśli ta gra nie ma splitscreena? A o sieciowym multku też niewiele wiadomo - to będzie możliwość jazdy w klika osób na raz czy tylko bicie czasów?

Opublikowano

Wiadomo coś o bonusach do pre orderów ?

Kaori's Elite Snowboard DLC w amazon,w game.co.uk Character Eddie . jedyne co daja. W sklepach Polskich chyba nic nie daja.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

[media='']

[/media]

A to "tylko" demo,aż nie mogę się doczekać ,aż wreszcie ukaże się pełna wersja.

Opublikowano

Nie moge sie doczekać tego demka, a później samej gry. Przypomina mi SSX 3 - jedną z najlepszych gier ever.

Znany jest już pełny soundtrack ?

Edytowane przez Kazub