Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

wow ale zayebista opcja z tą kontrą

muszę na żywo spróbować jak to działa

duszenie niczym boss już mam opanowane i nawet raz musiałem je wypróbować :)

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 507,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Gierka doszla, czas dokończyć to, co zaczęło się w PW..

I'm an angel of peace. I'll be watching over you...

Opublikowano

Patch zepsuł iDroida. Wcześniej działał idealnie, płynnie, a teraz występuje upierdliwy loading.

Opublikowano

Tez to zauazylem. Ale sprobuj odpalic gre offline i zobacz czy idroid nadal spowolnione?

Opublikowano

a ogólnie da się zalogować na serwer? bo chciałbym sobie save przenieść z gz

Opublikowano

Offline działa szybko.

Wkurzyłem się chciałem importować sejw z ground zero ale aby to zrobić muszę wpierw uruchomić mgs ground zero którego na dysku nie mam od roku. Ściąganie z psn to żart więc sobie ten ficzer podaruje:)

Opublikowano

Hmmm... to trochę głupie, bo ja mam GZ na PS3, a Phantom Pain planuję zakupić na PS4. Czytałem, że bez problemu przeniosę save pomiędzy konsolami, ale po co prośba o uruchomienie GZ?

Opublikowano

kiedy mozna uploadowac tego save'a? po prologue? btw jakie imie wpisywaliscie? swoje? wiadomo kiedy ;)

Opublikowano

Ja wpisałem "Tylko XBOX" :f

Opublikowano

Cutscenka przed ekranem tytułowym i już osr,ałem majty :fsg:

V HAS COME TO

Opublikowano

MGS doszedl, ale ojepalem z grilla 3 karkowy, 2 kielby + 3 browary i nie mam sily grac :'(

Opublikowano

Od północy prawie 20 godzin ograne, 6% na liczniku. Gra się świetnie, poza drobnymi bugami nie mam się do czego przyczepić. Baza Mama ma klimat, salutujące Psy robią robotę. I w końcu

znalazłem DD, cóż za fajne psisko ;)

Mała chińska Japończyk wiedział, jak się pożegnać z graczami.

Opublikowano

Sku.r.wiale serwery sony, 420 mb bedzie mi pobierac 2h na laczu 40/8 mb. Ide zaplakac[emoji29]

Opublikowano

ja właśnie sie spodziewałem że patch może iść nie wiadomo ile dlatego rano go zapuściłem i poszło odrazu. ale może wtedy jeszcze większość ludzi nie miała kupionej gry, a teraz wieczorem pewnie wszyscy sie rzucili

Opublikowano

Czyżby o 19 była gdzieś spora premiera? Przed 19 zasuwało 5,5 MB/s, czyli na pełnej koorwie, a od niedawna 1-2 MB/s i w sumie od 18:42 pobrało tylko 7GB ;/. Jaka bieda.

Opublikowano

Wlasnie wracam z saturna ze swoją kopią

Nawet mape dali jal w gta v

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Prolog rzeczywiście urywa tyłek i trzyma w napięciu od początku do końca. Wow. Teraz czas na Afganistan. Póki co zapowiada się świetnie ;)

Opublikowano

pierwsza godzina gry.....jezus maria.....JEZUS maria, wiem wiem, ze to tylko wyhylanie galki do przodu przez wiekszosc czasu ale rezyseria, napiecie, zakrecenie falubarne WOW

Opublikowano

Mam pierwszy smaczek..

w prologu jest polak i mowi cos w stylu "no wes" podczas przepychania sie. myslalem ze sie przeslyszalem, ale jednak nie.

PS
Giera mnie miazdzy z min na minute. Kojima mistrz. Jaranko mam straszne   :obama:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Mam pierwszy smaczek..

w prologu jest polak i mowi cos w stylu "no wes" podczas przepychania sie. myslalem ze sie przeslyszalem, ale jednak nie.

PS

Giera mnie miazdzy z min na minute. Kojima mistrz. Jaranko mam straszne   :obama:

Ja także to zauważyłem, ale u mnie było

"Proszę cię" mówione przez kobietę  :D Faza