Opublikowano 27 lutego 201213 l http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-27-uk-top-40-uncharted-golden-abyss-claims-top-spot-for-vita plan wykonany
Opublikowano 27 lutego 201213 l Trochę mierzi bateria jako taka. Ostatnio pograłem w LD, następnie z dwie godziny w Stardust i konsolę należało załadować.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Ciekawe kiedy złamią vite. Psp mi umiera a fajnie by było mieć emulatory starych konsol na vicie.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Mogę nawet codziennie instalować nowszy soft, byleby konsola była nie złamana. Śmierć piratom na konsolkach - oni niszczą nasz rynek.
Opublikowano 27 lutego 201213 l PSP nie umiera,według mnie trzyma się mocno,biblioteka gier także jest duża ,piractwo nie jest zbyt dobrą rzeczą,ja kupuję tylko od czasu do czasu używki które już nie można dostać w sklepie,np gry na PSX-a,zawsze się trafi jakaś perełka, której nie zdążyłem jeszcze wyłapać
Opublikowano 27 lutego 201213 l Mogę nawet codziennie instalować nowszy soft, byleby konsola była nie złamana. Śmierć piratom na konsolkach - oni niszczą nasz rynek. a jak chodzi przeglądarka www ?
Opublikowano 27 lutego 201213 l Przeglądarka jest OK. Może nie działa tak świetnie jak w iPadzie, ale jest ok. Ponoć Sony już pracuje/negocjuje nad implementacją flasha, więc nic tylko się cieszyć.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Czy gry na vitę z PS Store kupujemy płacąc zdrapkami o nominałach np.100 pln, które sa dostepne na allegro? Czy te zdrapki w sklepach są droższe od ich wartości nominalnej?Pytam gdyż na allegro zdrapka o wartości 100 pln kosztuje od 106 do 119 pln.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Banalne pytanie, ale zadaję je tutaj, bo wydaje mi się, że najszybciej uzyskam odpowiedź: jak to jest z trofeami na PSV? Trzeba mieć osobny PSN ID, czy logujemy się na ten z PS3 i przebiega jakaś synchronizacja?
Opublikowano 27 lutego 201213 l Na allegro oszukują z cenami żerując na naiwnych ludziach i dzieciach, które nie mają jeszcze karty a chcą zrobić zakupy na PS Store nie mając dostępu do takich sklepów jak MM, Saturn, Empik itp. Normalnie w sklepach te karty kosztują tyle ile powinny czyli 100zł max. Oczywiście doładowujesz nimi konto na PSS i kupujesz co chcesz, również gry na Vitę. PS: Popatrzcie na jakie rewelacje natrafiłem: http://www.gameranx....coming-to-vita/ Jeśli jest w tym choć ułamek prawdy to będę wniebowzięty. edit@up: Logujesz się na swoje konto. Synchronizujesz trofea z poziomu Vity widząc wszystkie gry (te z PS3 również), ale póki co na PS3 nie widać jeszcze gier z Vity, widać tylko sumę pucharków większą o trofea z Vity. Na PSV masz do wszystkiego dostęp. Edytowane 27 lutego 201213 l przez winner
Opublikowano 27 lutego 201213 l Banalne pytanie, ale zadaję je tutaj, bo wydaje mi się, że najszybciej uzyskam odpowiedź: jak to jest z trofeami na PSV? Trzeba mieć osobny PSN ID, czy logujemy się na ten z PS3 i przebiega jakaś synchronizacja? Na Vicie podajesz swój login z PS3 i trofea oraz znajomi się zsynchronizują
Opublikowano 27 lutego 201213 l szybkie menu, wchodzenie/wychodzenie z menu, wykonanie konsoli. a zaskoczyć negatywnie to jednak ta bateria jednak
Opublikowano 27 lutego 201213 l Mnie Vita zaskoczyła szybkością działania i ilością różnych opcji/ustawień. Mógłbym do tego dodać jeszcze świetny ekran, ale tu wiadomo było czego można się spodziewać
Opublikowano 27 lutego 201213 l słuchajcie mam problem , Vita nie chce mi wyszukać adresu IP. Router Dlink, widiz go, sygnal na maksa, na PC, PS3, 3ds i ipadzie śmiga tutaj nie może odnaleźć IP przy testowaniu połączenia. Miał ktoś tak ? Jakieś opcje ? edit: poszło ale jakoś dziwnie nie stabilne jest... Edytowane 27 lutego 201213 l przez balon1984
Opublikowano 27 lutego 201213 l Witajcie. Mam pytanie dotyczące używek, przeczytałem na tym forum, że jak kupi się używkę to nie będzie można grać online i zapisywać stanu gry bo konto SEN jest przypisane do karty, to prawda? I ile potrzeba MB na save do gier, z początku chciałem kupić jak największa kartę pamięci żeby konsola była przenośną, a nie konsolą przenośną z kilkoma kartami z grami więc chciałem jak najwięcej GB na gry, ale po zobaczeniu, że sony chce wycisnąć o wiele więcej z graczy przez wrzucenie ceny gry cyfrowej w cenie gry pudełkowej zaczynam się zastanawiać czy to się opłaca, bo jakoś nie wierzę w obniżki (stałe) cen gier po X czasie.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Możesz spokojnie kupować używane gry tylko musisz uważać na te, które posiadają online pass (np. Wipeout), bo żeby grać online w takie gry trzeba wpisać ten kod. Radzę ci kupić większą kartę bo i tak się przyda, niekoniecznie po to, aby magazynować na niej gry z retailu, ale właśnie na dema i te gry, które wyjdą tylko w PSS. Najlepiej jest kupić sobie jakiś futerał i w nim nosić dodatkowe karty z grami w wersjach pudełkowych. Sam zamierzam kupić jakieś etui, ale w dalszym ciągu gryzę się z tym, że nie wiem jakie kupić, bo w internecie nie ma testu ani tego SpeedLink'a ani BigBen'a.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Cos czytalem, ze trofea mozna zdobyc w grze tylko raz, tzn. jesli odkupimy od kogos uzywana gre to juz nie bedzie mozliwosci zdobywania trofeow. Jak to w koncu jest ?
Opublikowano 27 lutego 201213 l Bzdura. Trofea zdobywać można x razy. Chodzi o to, że chcąc zdobywać trofea dla swojego konta PSN musimy usunąć wszystkie save (wykasować dane) z karty z grą.
Opublikowano 28 lutego 201213 l Czyli jak kupię używana grę to żeby cieszyć się nią w pełni to musiał bym kupić vip code (jak potrzeba) i wykasować save z karty pamięci na której jest gra, tak?