Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 23.04.2025 o 10:42, Mastachi napisał(a):
Lexus PL
No image preview

Światowa premiera zupełnie nowego Lexusa ES | Lexus Polska

Poznaj zupełnie nowego Lexusa ES – elegancki design, nowe wersje ze zelektryfikowanym napędem oraz zaawansowane technologie.

Mysłałem, że go rozwiną a nie przerobią nową camry

Zniszczono najpiękniejszego sedana dostępnego na rynku. Idź pan w chuj.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 270,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

2026-Jeep-Compass-Leak-1.jpg

Nowy Compass. Jak na SUVa na płycie 3008 czy Grandlanda prezentuje się imo świetnie, Jeep ostatnio potrafi w design (Avenger). Podoba mi się, jeśli już SUV, to niech rzeczywiście wygląda jak terenówka i niech potrafi coś więcej poza asfaltem niż zwykła osobówka (a Avenger ma podobno rozsądne kąty i jakieś tam minimalne możliwości terenowe, akurat żeby wjechać na krawężnik albo podjechać pod błotniste zbocze).

Opublikowano

Wygląda bardzo fajnie, ale ja bym jeszcze dodał, żeby suv miał choć trochę rozumny bagażnik, a nie taki, że jedna walizka go zapełnia.

Opublikowano
12 hours ago, krupek said:

Wygląda bardzo fajnie, ale ja bym jeszcze dodał, żeby suv miał choć trochę rozumny bagażnik, a nie taki, że jedna walizka go zapełnia.

550 litrów, bardzo ładny wynik

S0-jeep-compass-841306.jpg