Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Combat Evolved - remake na X360

Featured Replies

Opublikowano

Joł. Jak w temacie. Piszcie i wklejajcie cokolwiek jest, wiecie na temat remake Halo :)

Z tego co ja wyczytałem to remake nie robi 343 studio, ale mocno czuwa nad projektem.

• Odpowiedzi 455
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Grafika grafiką, gra ta sama co sprzed lat. Pewnie wyjdę na trolla a posta zminusujecie, ale zaznaczę mimo wszystko, że Halo krytykować nie chcę. Dziwi mnie jednak, że z takim zapałem i entuzjazmem lu

• Przeczytaj i przeanalizuj to co sam napisałeś ponieważ oni WŁAŚNIE TO ZROBILI!!!!!!   Masz zwolenników:   HALO1 NTSC - pistol HALO 2 - BR HALO 3 - BR HALO REACH <-- Ty do tego grona się zali

• To jest znakomita wiadomość. Jestem generalnie przeciwny odświeżajkom, ale pierwsza część Halo to był mój pierwszy FPS. Gra, która zapoczątkowała u mnie otwarcie się na ten gatunek. Kto wie? Być może

Opublikowano

Live może troche zabić klimat tej gry, z drugiej strony chvj wie, może nawet wróciłaby na MLG?

taaaaaaa jasne... :D:D:D

W każdym razie w Kietrzu z tego co wiem, są średnio 2-3 Lany-remaki halo1 w tygodniu hehehe :lol:

Opublikowano
  • Autor

Sciezka dzwiekowa ma byc nie zmieniona w 100%. Zimol jakby zrobili po prostu stare dobre Halo tak samo grywalne z tymi samymi bugami tylko w nowej oprawie graficznej + live to mysle ze bedzie kot :)

Opublikowano

Michał...zapomnij o tym ;) ... bedzie chuinia.

Aaaaaaaaaaaaamen...

Opublikowano

Sciezka dzwiekowa ma byc nie zmieniona w 100%. Zimol jakby zrobili po prostu stare dobre Halo tak samo grywalne z tymi samymi bugami tylko w nowej oprawie graficznej + live to mysle ze bedzie kot :)

W cuda wierzysz? :P Tak dobrze to byc nie moze! :P

Chociaz nie ukrywam... milo by bylo :P

Opublikowano

Wez (pipi) karczo miałeś jeśc a nie na forum siedzieć :D JA bym pograł w obojętnie co ale całą ekipą a nie tak jak teraz 4 osoby na krzyż.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jest znakomita wiadomość. Jestem generalnie przeciwny odświeżajkom, ale pierwsza część Halo to był mój pierwszy FPS. Gra, która zapoczątkowała u mnie otwarcie się na ten gatunek. Kto wie? Być może gdyby nie Halo nigdy nie doświadczyłbym Black'a, Bioshock'a czy innego killera. Nie tykam tylko MWów i Battlefieldów.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

No i na ch.uj oni dotykali multi ? ... Bez kitu, nawet pistola nie pokazali xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jak dobrze zrozumialem to mp ma byc na silniku z reach

Opublikowano

Screeny:

KLIK

Wygląda świetnie :)

Opublikowano

Nie jestem pewien czy dobrze usłyszałem w jednym z wywiadów, ale podobno multi ma być na silniku z reach :(

Opublikowano

I chyba dobrze słyszłeś. Multi na silniku Reach z 6 czy 7 mapami z Halo 1 i 2 + 1 mapa do Firefight.

Opublikowano

OMG miał być remake a nie mappack do reach ;/ facepalm...

Opublikowano

OMG miał być remake a nie mappack do reach ;/ facepalm...

?

multi i chyba kampania jest w nowej oprawie na silniku Halo Reach