MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Wreszcie Saints Row stoi na dobrym poziomie ogólnie pojętego humoru. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 I takie coś lubię. Żadne BFy Srody itp. Saint's Row 3 to must have bez żadnego (pipi)ego hype-u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kakashi212 0 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0 MYSZa7 Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzisiaj demko gry wyląduje w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Tyle, że nie jest to typowe demo a edytor postaci. Którą możemy zrobić i przenieść do pełnej wersji. Zresztą można już pobrać od dobrych kilkunastu godzin z US. Nawet jest trailer wyjaśniający o co chodzi w demie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... po co to ściągam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 szczerze po wszystkich trailerach...to może być cichy hit tego roku i jeden z lepszych sandboxów tej generacji. Taka wariacja GTA tworzona przez ludzi, którzy na śniadanie wpier.dalają chyba tony koksu. Ta gra jest po prostu tak poryta, że aż mam ochotę w nią jak najszybciej zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 demko edytor postaci to szalony pomysl ale ja zawsze lubiłem customizacje wiec w sumie posiedzialem w tym edytorze ze 30 min zrobiłem sobie calkiem fajnego ludzika:D ale giery raczej nie kupie więc gość przepadnie chcial bym żeby GTA5 mialo podobnie rozbudowane opcje customizacji (no może z pominięciem większości "smieszno debilnych" ubrań/kolorów skóry/innych Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) Pogralem dzisiaj tak z 1,5h i pierwsze wrazenia: na plus: - jes luuuzno - humor (jest naprawde smiesznie i absurdalnie) - polskie napisy - ZAJE.BISTY poczatek - grafika - mozliwosc tuningu samochodu (wystajace ostrza z felg, ktorymi mozna ranic przechodniow) - strzelanie - misje (im dalej, tym bardziej zwariowanie) - soundrack na minus: - model jazdy. samochody sa zbyt lekkie, przez co nie mozna wchodzic efektownie bokiem w zakrety podczas poscigow. - wydaje mi sie, ze miasto jest delikatnie opustoszale Ogolnie bawie sie swietnie. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Przy SR2 bawilem sie wysmienicie wiec licze ze przy 3jce pobawie sie rownie dobrze a nawet lepiej. Must Have zaraz po ograniu Skyrima. Szkoda tylko ze gra jest niedoceniana, sam do niej sceptycznie podchodzilem a jak odpalilem to odplynalem na XX godzin . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Pogralem 3 godzinki i powiem ze jak na poczatku mialem mieszane uczucia tak z kazda misja i przy ciaglym odkrywaniu przed graczem nowych zadan, misji pobocznych, sklepow i po(pipi)ek gra coraz bardziej bawi i wciaga. Zawsze zaczynam gry na hardzie i powiem ze latwo nie jest. dobrze wywazony poziom trudnosci. fun fun i jeszcze raz fun Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 No i o to chodzi! Ja poczekam jeszcze chwilkę i pewnie za niedługo również zdecyduję się na zakup, ponieważ ostatnio dość sporo zainwestowałem m.in. w Skyrim, MW3, DS itp. Dodatkowo do SR3 dodawane jest SR2... nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Powiem tyle, gram w skyrim, mw3, uncharted3 i bf3 i dobra uncharted platynuje, skyrim jest moim faworytem na gre roku i sie w niej zakochalem, reszta to jak dla mnie takie flipery na chwile, ale nie moge sie oderwac od saints row w ktore watpilem. moze musialem odreagowac od epickosci i poprostu sobie pograc . Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Dodatkowo do SR3 dodawane jest SR2... nic tylko brać. Ze co? Do kazdej kopii czy tylko limitek? I na plycie czy do pobrania z PSS? E; dobra juz sie dowiedzialem ;/ do pobrania z PSS, ja (pipi)ie Edytowane 21 Listopada 2011 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Dodatkowo do SR3 dodawane jest SR2... nic tylko brać. Ze co? Do kazdej kopii czy tylko limitek? I na plycie czy do pobrania z PSS? E; dobra juz sie dowiedzialem ;/ do pobrania z PSS, ja (pipi)ie Wpisujesz online pass i samo się ściąga? Czy wchodzisz w kategorię gry i jest SR2 za free? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Kto jest wydawcą Cenega czy CD Projekt ? mam szanse n -50 % w kompani graczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 CD Projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ktos w ogole pogrywa na serio w SR:TT?? Bo ja tak i pogralbym z kims kampanie w coopie;] Zrobie tylko pare ostatnich challenge'y i moge jechac z koksem;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Stopat 0 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Aż mnie dziwi jak mało osób gra w tą grę i jej nie docenia. Jeśli ktoś chce sie powygłupiać zapraszam: StopaPL Cytuj Odnośnik do komentarza
mattpsx 1 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 mialbym te gre tylko w przed dzien zakupu podczas mycia zebow wypadla mi plomba i trzeba w tym miesiacu jednak zeby zrobic - tyle z grania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) http://matheo1988.wr...you_re_the_best Moment w którym leci ta piosenka w grze jest po prostu rozpier.dalający. http://www.youtube.com/watch?v=EFxq3ZfHrGw Edytowane 11 Grudnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattpsx 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 święci w końcu dotarli do mnie. Jak dla mnie seria gta może nie wychodzić czekam na czwóreczkę saint's row. Graficznie może nie powala ale i tak jest dobrze. Jestem oczarowany humorem i całą tą otoczką. Dla niezdecydowanych - Polecam Perełka w gąszczu innych "hitów" - była mowa że po wpisaniu online passa będzie można pobrać poprzednią część za darmo. Tylko że ja tego nie widzę, czy też może ta opcja to tylko dla amerykanów ktoś się orientuje ? dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 święci w końcu dotarli do mnie. Jak dla mnie seria gta może nie wychodzić czekam na czwóreczkę saint's row. Graficznie może nie powala ale i tak jest dobrze. Jestem oczarowany humorem i całą tą otoczką. Dla niezdecydowanych - Polecam Perełka w gąszczu innych "hitów" - była mowa że po wpisaniu online passa będzie można pobrać poprzednią część za darmo. Tylko że ja tego nie widzę, czy też może ta opcja to tylko dla amerykanów ktoś się orientuje ? dzięki wielkie Wpisz w wyszukiwarce PS Store 'saints row' to ci znajdzie. Tylko nie wiem do kiedy można ściągać za free. Co do gry zgadzam się z opinią powyżej, do tego można dodać, że jest to łatwa platynka. Nawet ja mimo tego, że trophies już nie zbieram, wbiłem sobie calaka, bo po prostu przyjemnie się grało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattpsx 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 dla nie wtajemniczonych saints row 2 mozna sciagac jakos do polowy lutego chyba 13sty - dzieki kolego za rade odnosnie szukania gry na pss - sciaga sie juz a dwojeczka wazy nie cale 7 giga no cóż jak to sie mowi biore w ciemno ten humor Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jest ktoś chetny na co opa w tej grze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi