Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 472,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

To poltlusty ma wtedy az o 5 gram mniej bialka, slabo. A nie wolisz chudego ? Bo mnie wlasnie chudy lepiej smakuje, szczegolnie z lyzka miodu.

No własnie smakowo mi jednak półtłusty bardziej smakuje. Ogólnie wybierałem półtłusty bo byłem pewien ze ma tyle samo białka co chudy. Albo moze w biedrze na wartosciach odzywczych sie machneli, ch.uj wie

Opublikowano

twaróg powinien mieć 

20 - 22 chudy 

18 - 20  półtłusty 

16 - 17 tłusty

Opublikowano

Sprawdziłem, dziwna sprawa panowie, fakktycznie chudy w biedrze ma 19 ale półtłusty juz 13 O_0

No nic przerzucam sie na chudy z biedry szkoda bo licząc sam tydzień diety nieswidomie wych.ujałem sie na 50g białka :(

Ale inna sprawa panowie czy masło orzechowe jest takie droge? nie dosc ze u mnie na wsi zdobycie go to jak przelecenie zakonnicy to jak juz jest to 350g kosztuje 11zł`

Opublikowano

lolz

ostatnio kupiłem masło orzechowe w biedronce 400g za 5,99zł ;)

Opublikowano

Ale mi chodzi o maśło orzechowe nie krem na kanapki ;)

Opublikowano

Ale inna sprawa panowie czy masło orzechowe jest takie droge? nie dosc ze u mnie na wsi zdobycie go to jak przelecenie zakonnicy to jak juz jest to 350g kosztuje 11zł`

jak za masło orzechowe to raczej normalna cena

Opublikowano

oświec mnie jaka jest różnica, bo sprawdzałem makrosy i kcal i ten krem z biedronki wypada nawet korzystniej (mniej kaloryczny)?  (bez spiny, chce sie tylko dowiedziec ;) )

Opublikowano

Aha, ok dzięki. 

oświec mnie jaka jest różnica, bo sprawdzałem makrosy i kcal i ten krem z biedronki wypada nawet korzystniej (mniej kaloryczny)?  (bez spiny, chce sie tylko dowiedziec ;) )

O jakość tłuszczy i węglowodanów a raczej brak jakości w kremach ;) Akurat jesli chodzi o kaloryczność to duża ilośc kcal z masła jest na plus bo są to zdrowe tłuszcze i w jakościowo dobry sposób podbijają kcal przy masowaniu 

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ja biore najczesciej twarog chudy z zott 22g bialka

Opublikowano

W biedronie jest maslo orzechowe ? No way, pewnie Maciucha mowi o kremie orzechowo czekoladowym. Czasami w lidlu jest maslo orzechowe, ponad 400g za 9 pln, z okazji tygodnia amerykanskiego.

Opublikowano

ano mówiłem o kremie

nie wiedziałem, że jest jakaś różnica ;)

Opublikowano

zasadnicza. masło orzechowe składa się w 90 paru procentach z orzechów, reszta to olej roślinny,cukier i sól. w biedrze nie mają. w lidlu mają tylko przy okazji tygodnia amerykańskiego, 430g za 10zł, tanie i dobre (dają tam cukier trzcinowy zamiast białego) 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Ja ostatnio kupuje felix, bo chyba najtansze jest i dobre. W Lidlu zawsze sie zaopatrze w 2-3 sloiki.

Opublikowano

Sprawdziłem, dziwna sprawa panowie, fakktycznie chudy w biedrze ma 19 ale półtłusty juz 13 O_0

No nic przerzucam sie na chudy z biedry szkoda bo licząc sam tydzień diety nieswidomie wych.ujałem sie na 50g białka :(

Chyba dostajesz specjalną wersję twarogu, bo ja przed chwilą sprawdziłem swój i jak byk jest 18g/100g ;)

A masło orzechowe fpyte produkt, co nie rozmawiam z kimś  czy czytam o tym to polecają (uczywiście odpowiednio porcjowane) a kremy jakies to pewnie cukier sam ;)

Opublikowano

moj twarog chudy z biedry ma 23,9 g białka

Opublikowano

Chyba dostajesz specjalną wersję twarogu, bo ja przed chwilą sprawdziłem swój i jak byk jest 18g/100g ;)

A masło orzechowe fpyte produkt, co nie rozmawiam z kimś  czy czytam o tym to polecają (uczywiście odpowiednio porcjowane) a kremy jakies to pewnie cukier sam ;)

No to moze osiemnascie zaokrąglając 20 ale półtłusty zaokrąglając ma 10 i co teras?

Opublikowano

Twaróg na noc odradzam. Robia tak ludzie ale to powazny blad. Twarog powinno sie jesc za dnia, najlepiej rano.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

A co jest złego w twarogu na noc? (znowu bez spiny, chce sie tylko dowiedziec ;) )

Opublikowano

Maslo orzechowe to niezdrowne guwno z prazonych orzechow.

tluszcze trans, cukier, etc.

prawdziwe jest drogie.

A mit widze dalej krazy. Jedz maslo orzechowe bedziesz tlusta swinia z zatkanymi tetnicami.

9 pln xddddddd

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Piers z kurczaka 24/7