Opublikowano 23 listopada 20241 r Wczoraj tak, od półtora roku ruszyło, ale wieczorem wróciło do normy i dziś rano to samo
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Dziś na Tapie zapierdala jak nigdy, podejrzewam że kwestia godzin i znów będzie to samo...zobaczmy
Opublikowano 24 stycznia 20251 r U mnie muli, ciekawe czy to wersja darmowa, która ma zachęcić do wersji pro. Ale jak forum poprawnie wyświetla się na komórkach to tapatalk można zaorać.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Ja mam wersje zwykłą bez pro, i nie pamiętam już żeby tak dobrze działało. Jedynie co zrobiłem, to zainstalowałem ponownie tapa.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Uwaga! Rano również zapierd..Oby tak już było zawsze po kilku latach katorgi
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Mooooże ta zmiana bazy coś pomogła... Gorzej jak niebawem wjedzie IPB 5.0 i znowu coś się posypie
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Panowie, do czego właściwie przydaje się Wam tapatalk w przypadku tego forum? Pytam z ciekawości oczywiście. Gdy kiedyś człowiek siedział na kilku forach phpBB by przemo, które nie miały wersji mobilnej i ciężko się nawigowało nawet na dużych telefonach to tapa był alternatywą. Natomiast forumek, odkąd na nim jestem, działa świetnie w wersji mobilnej i nawet jak ktoś korzysta z kilku for to wydaje mi się, że na to jedno można spokojnie wchodzić z poziomu przeglądarki. Pytam, bo nie używam tapa od około 10 lat i może przez ten czas wprowadzili coś, dzięki czemu jednak warto go mieć.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Tapatalk robi to po prostu lepiej. Jest wygodniej, czytelniej i w jednym miejscu można mieć kilka stron. a przynajmniej robił, dopóki działał.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Przyzwyczajenie, wszystkie fora jakie przeglądam mam w jednym miejscu, wygoda
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Faktycznie zrezygnowałem już dawno bo zamulał strasznie, ale dziś zainstalowałem i śmiga jak nigdy. Oś czasu wczytała się w sekundę.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 stycznia 20251 r Perez - z radości wziąłem dwie sztuki PC ExtremeTakże szanuj se to A tak poważnie, to jestem ciekaw co z tym ipb 5 będzie, kiedy przesiadka?
Opublikowano 25 stycznia 20251 r 39 minut temu, Lipa napisał(a): Perez - z radości wziąłem dwie sztuki PC Extreme Także szanuj se to A tak poważnie, to jestem ciekaw co z tym ipb 5 będzie, kiedy przesiadka? Juz niby jest, ale nie wiem jeszcze kiedy bedzie do pobrania. Ale pewnie niebawem.
Opublikowano 28 stycznia 20251 r Mi też już muli. Czasem nie zaczytuje postów wszystkich.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 kwietnia 20257 kwi Po aktualizacji Tapatalk ładnie działa, jedyne co zauważyłem to cytowanie crashuje apke, ma ktoś tak?
Opublikowano 8 kwietnia 20258 kwi Po aktualizacji Tapatalk ładnie działa, jedyne co zauważyłem to cytowanie crashuje apke, ma ktoś tak?Test z tapa.
Opublikowano 9 kwietnia 20259 kwi Nie znam tapatalka, ale to wygląda jakby chcieli od ciebie pieniążek. Wy tak tutaj żyjecie?