Opublikowano 10 maja 201212 l kiedy ma wyjsc ten dodatek z kolejnymi misjami ? Wiadomo ile bedzie kosztowal ?
Opublikowano 17 maja 201212 l Co jak co, ale trailery to oni umieją robić No i dostaniemy 2 DARMOWE mapki ^_^
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Co do nowych trybow - dla mnie rewelacja. Potwierdzone zabojstwa w meczu 2 na 2 i 3 na 3 to cos pieknego. Dodatkowo w koncu jak dla mnie dali rade z mapami. Wrak statku na irlandzkim wybrzezu,gateway (posiadlosc na plazy), afganistan, cos tam jeszcze bylo - nie dosc, ze znakomity klimat, to jeszcze bardzo ladne grafcznie ! Swietny dodatek !
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Ludzie, pomocy. Co się dzieje z Modern Warfare 3? Gram na Xbox360 i czy tutaj na serwerach na prawdę nie ma nikogo do grania? Probuję podłączyć się do Hardcore Team Deatchmach i żadnego efektu... Czy to wina serwerów activision na xbox live czy może mojego internetu/operatora? Internet mam stały (internetia) podłączone kablem sieciowym poprzez router do konsoli. Od pól roku tak się dzieje i nie wiem co jest tego przyczyną Cały czas w okienku gdy probuję wyszukać rozgrywkę pokazuje "we need to find 7 more players". Gdy podświetlam w menu rozgrywkę Hardcore Team Deatch Match pokazuje się liczba graczy: okolo 500/30350. Aż nie chcę mi się wierzyć, że na świecie gra tylko 500 osob w tą grę na xboxie. Może to wina tego, że nie kupiłem ostatnich dwóch DLC do tej gry? POMOCY!
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Dobra rada: wywal ten szmelc przez okno. To żadna rada. Czekam na konkrety. Wiem, że ludzie w to grają jeszcze masowo, a to co u mnie się dzieje to jakaś zagadka o którą proszę by ktoś mi pomógł.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Prawdopodobnie masz problem z ustawieniami NAT (są 3 typy, drugi jest otwarty i taki powinieneś mieć), poczytaj sobie o tym.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l są trzy typy NAT open - ten jest najlepszy łączysz sie ze wszystkimi moderate - sredni ale jak sie nie ma open to da sie zyc i ten trzeci nie pamietam nazwy jest do bani - sobie nie pograsz gra nie ma gdzies jak szukasz meczy napisu jaki NAT posiadasz?
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Modern Warfare 3 TCP 3074, 27014-27050 UDP 3074, 27000-27030 Xbox Live: Port 88 (UDP) Port 3074 (UDP i TCP) Port 53 (UDP i TCP) Port 80 (TCP) Po otwarciu tych portów w routerze, będziesz miał NAT otwarty. Jeśli masz taką opcję, włącz sobie w routerze opcję UPnP, nie będziesz musiał otwierać portów pojedynczo.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l będzie miał otwarty jeśli portów nie blokuje dostawca - a to różnie z tym bywa
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Nie wiem o jakich dostawcach piszesz, ale to chyba jakaś nisza. E: Z tego co wyczytałem, zależy, czy ma się wewnętrzny, czy zewnętrzny adres w sieci. Zawsze można przedzwonić do dostawcy i poprosić o odblokowanie poszczególnych portów, raczej nie będą robić problemów. Edytowane 11 grudnia 201311 l przez Pawlo
Opublikowano 11 grudnia 201311 l jeśli jego dostawca nie blokuje portów (a jeśli daje zmienne ip to może blokować sobie ile dusza zapragnie) to z miejsca ma nat open a jak widzisz na moderate lub strict
Opublikowano 11 grudnia 201311 l No to... Podałem mu przecież porty do odblokowania. Ja mam neostradę, zmienne IP, odblokowałem (włączyłem tylko UPnP) i wszystko śmiga. Edytowane 11 grudnia 201311 l przez Pawlo
Opublikowano 11 grudnia 201311 l no tak, ale jeśli porty blokuje dostawca to wpisanie ich w router nic nie da - sam to przerabiałem (tel do dostawcy pomógł)
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Dziękuję za pomoc. Dzisiaj wieczorem lub jutro rano będę próbował wszelkich mozliwości które opisaliście. Zapytam jeszcze czy nie zakupienie wszystkich dlc z mapami ma jakiś wpływ na podłączanie się do ludzi którzy mają wszystkie wykupione mapy? Osobiście kupiłem dwa pierwsze DLC i na tym stanęło. Pozostały mi jeszcze dwa do kupna ale czekam na jakąś obniżkę mirosoftu. (nie wiem czy się nie doczekam i nie kupię jednak po normalnej cenie...)
Opublikowano 12 grudnia 201311 l są trzy typy NAT open - ten jest najlepszy łączysz sie ze wszystkimi moderate - sredni ale jak sie nie ma open to da sie zyc i ten trzeci nie pamietam nazwy jest do bani - sobie nie pograsz gra nie ma gdzies jak szukasz meczy napisu jaki NAT posiadasz? Mój nat type to: Moderate
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Dziękuję za pomoc. Dzisiaj wieczorem lub jutro rano będę próbował wszelkich mozliwości które opisaliście. Zapytam jeszcze czy nie zakupienie wszystkich dlc z mapami ma jakiś wpływ na podłączanie się do ludzi którzy mają wszystkie wykupione mapy? Osobiście kupiłem dwa pierwsze DLC i na tym stanęło. Pozostały mi jeszcze dwa do kupna ale czekam na jakąś obniżkę mirosoftu. (nie wiem czy się nie doczekam i nie kupię jednak po normalnej cenie...) Bez DLC powinieneś się normalnie łączyć. Pozatym w menu możesz wybrać czy chcesz grać na starych mapach czy z uwzględnieniem DLC (przynajmniej ja mam taką opcję - mam wykupione wszystkie DLC). Ja raczej stawiam na blokade NAT. Pootwieraj porty w routerze i firewallu, powinieneś mieć w grze Nat: Open Edytowane 13 grudnia 201311 l przez LordV