Jump to content

Hitman: Absolution

wrog

Recommended Posts

HITMAN ABSOLUTION follows Agent 47, a cold blooded assassin, who takes on his most dangerous contract to date. Betrayed by those he trusted and hunted by the police, he finds himself at the centre of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth.

Edited by wrog

Rękawiczki skórzane tak + czarną skórę, ale garotę zostawiłem zawiniętą na "kliencie" w bagażniku :D

A wracając do łysego, żeby znowu były oceny misji (wymagające na Silent Assassin) + kilka zróżnicowanych wariantów przejścia, oraz nowszy niż w Blood Money engine i będzie super.

Guest Mr. Blue

Zajeżdża mi to po prostu zakończeniem Blood Money. Może to oznaczać tysiąc rzeczy, łącznie z tym, że po prostu łysy stał się niezależny i przyjmuje zlecenia bezpośrednio od różnych klientów.

A mnie ten opis bardzo zaciekawił, zawsze mi brakowało w Hitmanie takiej prawdziwej intrygi, od początku do końca, no, niby w Blood Money się starali, ale i tak w rzeczywistości misje nie łączyły się w spójną całość.

• 4 weeks later...

Nie, nie będzie ciekawie, a przynajmniej w nie takiej formie jak jest na trailerze. Kurna, właśnie tego się najbardziej boję, że zamiast klasycznego hitmana dostanę "nowoczesne" (pipi), w którym trzeba tylko trzymać przyciski, zero myślenia, zero planowania.

Nie dramatyzujmy...Splinter Cell: Conviction mimo wielu uproszczeń itd. Dalej stawiał na kombinowanie, na realistycznym poziomie trudności nie było mowy o frontalnych atakach i jatce niczym w Gears of War. Myślę że nowy Hitman będzie po prostu bardziej dynamiczny i nie będzie stricte nastawiony na skradanie...chociaż niewykluczone że żeby otrzymać najwyższą rangę za misję pewnie trzeba pokombinować.

Nie oceniaj gry po trailerze. Niestety żyjemy w takich czas gdzie formuła starego Hitmana jest za trudna i odpychająca dla mas. Gra ma się sprzedać, a nie podobać hardcorowym fanom serii...Ale można liczyć na grę która spodoba się "casualom" i zarówno w jakimś stopniu przypadnie do gustu fanom.

Guest Mr. Blue

Bourne style to tylko opcja w tej grze. Autorzy potwierdzili, że rangę Silent Assassin zdobędziemy za zabicie tylko i wyłącznie naszego głównego celu. Większość akcji z trailera będzie można wykonać w grze, będzie też system "Instinct", działający podobnie jak w nowym Tomb Raider. Jest on jednak przeznaczony tylko dla causali, prawdopodobnie my będziemy mogli go wyłączyć.

Guest Mr. Blue

Mam nadzieję, że w pełnej wersji 47 będzie sięgał po posążek a nie go teleportował. :teehee:

Bardzo ładnie to się prezentuje, miło zobaczyć łysola w takiej formie.

Wypas - cant wait :thumbsup: Ale widać "inspirację" twórców ostatnim Splinterem. Mi to nie przeszkadza, nie wierzę, żeby najwyższe oceny misji, czy gra na Hard/Pro itp nie stanowiły wyzwania. Na bank będzie masa kombinowania, filmowe akcje. Kolorystyka wydaje się być klimatyczna - mam nadzieję, że jednak nie będzie monotonna (ma być urozmaicona). Mocno wierzę w łysola, to jedna z moich ulubionych serii od lat :good:

• 4 months later...