Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, genjuro napisał(a):

Jedynka widze trzyma cenę, podobnie jak dwójka.

to gry od Nintendo, nie nastawiał bym sie zbytnio na spadek cen tutaj

• Odpowiedzi 905
  • Wyświetleń 127,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 10h za mną i dupy gra nie urywa, niestety.   Bardzo ładna oprawa AV pomimo niskiej rozdziałki, w miarę klasyczna jak na razie japońska historyjka jRPG, nawet fajni, nie odpychający bohaterow

• Dobrze, że gra niedługo wyjdzie i skończy się pierdzielenie o kawałku plastiku.

• W Xenogears'ie można było wysiąść w każdej chwili z gear'a. Ostatnio na PSP kolejny raz skończyłem i wolałbym pełny remake Xenogears'a niż FF VII. Przydałaby się też Xenosaga na pstryka. 

Opublikowano
58 minut temu, voi tekku napisał(a):

to gry od Nintendo, nie nastawiał bym sie zbytnio na spadek cen tutaj

Trójkę udało mi się trafić za 130 zł

Opublikowano

Akurat od 3 to bym nie zaczynał, bo może być ciężko wrócić do systemu walki z 1 i 2

Opublikowano

Przeszedłem jedynkę w zeszłym roku, po spędzeniu po 200 godzin na X, dwójce i trójce, i no czuć że to starsza gra, musiałem się przyzwyczaić, i już nie robi TAKIEGO wrażenia jak na premierę... a jednocześnie i tak bawiłem się lepiej niż w 99,99% nowych gier, szczerze mówiąc, więc w sumie co z tego.

Te gry są naprawdę długie i jak człowiek ma zamiar w ogóle w nie grać, to do wielu rzeczy się przyzwyczai, zanim będzie w połowie hehe. I scenariusz, i system, i grafikę ogarnie. W pewien sposób trójka jest najbardziej przystępna, ma wiele wygładzonych problemów, i łatwiej wejść niż w dwójkę czy X.

Opublikowano

No dobra, kupiłem już jedynke i dwójkę. Trójka w drodze, bedzie między 3-6 czerwca. Bede mial praktycznie całą serie bez x, wiec przejde po bożemu od jedynki. Mam nadzieję że bedzie gicio, ale lubie takie gry wiec ryzyko że się odbije jest znikome.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Xeno X w drodze, a ja zaczynam całą serię od jedynki. Jestem w 7 rozdziale. Jadę sama fabułę, oprawa już traci myszka, ale bardzo dobrze się bawię. Faktycznie ta gra to takie single MMO. Akurat mi to nie przeszkadza, bo w wiele takiego typu gier grałem w przeszłości. Gierka naprawdę wciąga.