Voytec 2 761 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Gral juz ktos? Jak wrazenia? Bardzo mi sie podoba, Sly w czystej postaci tylko ta notoryczna strzalka. Czuje sie podczas grania jakby sie mialo downa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Grałem, tutaj filmik: Jak komuś spodobały się wersje na PS2, to Złodzieje w Czasie też powinni. Czuć ducha platformówek z poprzedniej generacji i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No dokladnie, czuc tutaj ducha poprzedniej generacji. Malo ktora gra tak wolno sie zestarzala jak trylogia Sly'a. Musze je w koncu wszystkie skonczyc, zeby byc gotowym na TiT. A motyw z przesuwajaca sie rynna w demie skojarzyl mi sie bezposrednio z Uncharted I zastanawia mnie jedno. Demo wyszlo, zaraz premiera. Gdzie jest balon? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Premiera u nas jest pod koniec marca dopiero, więc gdzie tam "zaraz" Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 w grafice też czuć "ducha poprzedniej generacji" :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ficuś, no przestań, że w Sly Cooperze grafika jest najważniejsza, zwłaszcza, że to cell-shading Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 demo fajne, a hackowanie suuuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 w grafice też czuć "ducha poprzedniej generacji" :P Oj tam, jeśli chodzi o trylogie HD to właśnie Sly najmniej się zestarzał przez cell shading. W kolekcjach Jak & Daxter Trilogy i Ratchet & Clank Trilogy bardziej widać fakt, że czas je posunął... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Grafa otoczenia nie powala, ale animacja Slya - cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Biorę na premierę przypomniały mi się stare dobre czasy po tym demie tylko ta strzałka jest irytująca mam nadzieję że da się ją wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 No dokladnie, czuc tutaj ducha poprzedniej generacji. Malo ktora gra tak wolno sie zestarzala jak trylogia Sly'a. Musze je w koncu wszystkie skonczyc, zeby byc gotowym na TiT. A motyw z przesuwajaca sie rynna w demie skojarzyl mi sie bezposrednio z Uncharted I zastanawia mnie jedno. Demo wyszlo, zaraz premiera. Gdzie jest balon? I zastanawia mnie jedno. Demo wyszlo, zaraz premiera. Gdzie jest balon? Gierka kozak, wpada na premierę, a balon się bawi od poniedziałku na targach Budma Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Odświeżam, ktoś się orientuje czy ta cena z PSS 119 zł w przedsprzedaży to pełna kwota, czy potem trzeba będzię coś dopłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Pełna Cytuj Odnośnik do komentarza
Novix360 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 119 zł w przedsprzedaży ?? ciekawe jak to możliwe ale jeżeli to prawda to trzeba brać Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A wiadomo czy wersja PL ? pewno tak jak to gierka od Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ale 119 za Sly juz od dawna wisi w sklepie w przedsprzedazy. Teraz to dopiero odkryliscie? 99 za wersje na Vite, 119 za cross-buy PS3-Vita. Polska pelna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jak tam , ktoś ciora ? Jakie wrażenia ? Można wybierać poziom trudności ? dużo jest szukania duperelek ? Sly 4 już u mnie czeka na swoją kolej (muszę skoczyć Wstąpienie). Cytuj Odnośnik do komentarza
zte 13 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziś skończyłem grę i polecam naprawdę dobra gra jak ktoś grał w poprzednie Sly to sie spodoba:), skonczenie gry zajeło mi 15-17h (platyna) Jak tam , ktoś ciora ? Jakie wrażenia ? Można wybierać poziom trudności ? dużo jest szukania duperelek ? Sly 4 już u mnie czeka na swoją kolej (muszę skoczyć Wstąpienie). W grze jest 150 butelek trochę skarbów i najgorsze to są Maski które są ukryte w misjach(60) Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez zte Cytuj Odnośnik do komentarza
leon107 1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szukam poradnika to tropików ,kurcze był fajny na pspteam.pl ale od paru dni się nie ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://www.ps3trophies.org/forum/sly-cooper-thieves-time/188401-sly-cooper-thieves-time-trophy-guide-roadmap.html Cytuj Odnośnik do komentarza
leon107 1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Igor67 dzięki za poradnik Trofeum "Podniebna potyczka" powinno być na złoto przecierz to jest przegięcie (pipi)a,mam takie pytanie żeby zaliczyło tego trofika można zaczynać od punktu kontrolnego bez starty życia czy trzeba przejść wszystko od początku bez ani jednego podtknięcia bo jak tak to ja Pie...le Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Gra na PSS do 14 sierpnia za jedyne 59zł, dla posiadaczy PS+ 10% zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) ogrywal ktos fulla na vicie lub ps3? fajna gierka? promocja kusząca, szkoda tylko, że niska cena sprowadza się do wersji na jedną konsolę i nie jest to promocja na cross-buy'a(jednak jest ta opcja ale trzeba kupić wersję na ps3 by dostać w gratisie vitową, na odwót nie działa...dziwne) Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ficuś bierz i się nie zastanawiaj. Ja ogrywałem na PS3 lepiej trochę wygląda niż a Vicie, no i w platformówki 3d lepiej sie gra mi na dużym ekranie w odróżnieniu to 2d. Co do gry do jeżel podobały ci się Slye z PS2 to będziesz bardzo zadowolony, bo jest to rozwinięcie formuły z dużą ilościa eksploracji, zróżnicowanymi zadaniami i dobrą jak na platformówkę historyjką w tle, aha no i grafika bardzooo dobra, brać i się nie pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ogrywal ktos fulla na vicie lub ps3? fajna gierka? promocja kusząca, szkoda tylko, że niska cena sprowadza się do wersji na jedną konsolę i nie jest to promocja na cross-buy'a(jednak jest ta opcja ale trzeba kupić wersję na ps3 by dostać w gratisie vitową, na odwót nie działa...dziwne) Moze sie myle, ale nie jest czasem tak ze wersja na Vite kosztuje 40 pare zlotych, ale PS3 z wersja na Vite 50 pare? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi