Opublikowano 29 marca 20223 l Z okazji dzisiejszego barażu przypomnijmy sobie mikrowylewik Jóźwiaka w meczu na euro.
Opublikowano 29 marca 20223 l druga minuta i juz wpierdol, piekny to byl turniej, tutaj reakcje na zywo: https://www.psxextreme.info/topic/122845-euro-2020-tak-po-prawdzie-to-2021/page/92/#comments
Opublikowano 29 marca 20223 l Ku.rwa ja nie pamietam tego turnieju juz oprocz Danii co kolesiowi pikawa stanela i tego zdjecia jak wychodzi Chiellini z samolotu i w jednej rece ma puchar a w drugiej tego bambusa co go wylozyl za koszulke. O grze i wystepie polakow nie wspominajac.
Opublikowano 29 marca 20223 l Jak nasi zagrają tak jak nasza U-21 z Węgrami dzisiaj, to małe szanse są na zwycięstwo xD
Opublikowano 29 marca 20223 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Wiadomo, loza szydercow bedzie dzis potezna. Umowmy sie Frosti, ze dzisiaj to byl wyjatek ale jak zjedziesz z repa ponizej 100 to zaczne czytac twoje posty. Mejm, ja ci dobrze radzę.
Opublikowano 29 marca 20223 l Dobrze, że nie ma elektrycznego Grzesia, ale wciąż jest Szczęsny, który zawsze w kluczowych momentach odpal tryb planety małp.
Opublikowano 29 marca 20223 l 3 hours ago, Mejm said: Mejweni z KS tez juz narzekaja mimo, ze jeszcze 2 miesiace temu jak ktos dzwonil i mowil, ze nasi nie potrafia grac w pilke to bylo oburzenie i ze typ pijany... Ja to mam od dluzszego czasu wrazenie, ze Ci "mejweni z KS" to sami są pijani. Często jak wieczorami jest transmisja, to się tego słuchać nie da, bo każdy każdego przekrzykuje (zwłaszcza jak jeszcze Kowalczyk jest w studio). Telefony do redakcji to w 90% jakieś mizerne lizusostwo. Abstrahuje już od tego, że Stanowski swego czasu nagrywał materiały ostro krytykujące (delikatnie powiedziawszy) promowanie byłych gansterów (np. Słowika), z czym się absolutnie zgadzam i uważam, że facet wykonał świetną robotę pokazując realia lat 90. Problem pojawił się wówczas, kiedy okazało się, że Borek koleguje się z facetem z Gromdy, który siedział za jakieś nieciekawe przestępstwa, w mediach pojawił się ten słynny już spot a do sieci trafiło zdjęcie jak redaktor Mateusz wesoło wita się z wyżej wymienionym Słowikiem. No więc, słabo. KS dobrze i fajnie zaczął, ale od pewnego czasu niektóre transmisje zwyczajnie "ciężko" się ogląda. A co do meczu, obstawiam remisik i walke w dogrywce. Gramy u siebie, więc i Polsce i Szwecji daje 50% szans na awans na Mundial. W Sztokholmie w mojej opinii bylibyśmy bez większych szans.
Opublikowano 29 marca 20223 l Borek wyjaśnił w niedzielę na antenie jak bylo i ze zakonczyl współpracę w gromda i nie chce mieć juz wiecej wspólnego z nią. Nie bronie, tak informacyjnie.
Opublikowano 29 marca 20223 l Widzę Beksa już ma reputację wchodzenia z rezerwy z pełną siłą. Na pewno zadziała na superludzi ze Szwecji.
Opublikowano 29 marca 20223 l Jezu co oni pier.dola w tym HP, Rokuszewski wyciagnal statystyke, ze ktos policzyl ze to jest kiedy JEDZIEMY na 4 duze imprezy z rzedu xD JUZ JESTESMY NA TEJ IMPREZIE JAK COS. Nie da sie ich ku.rwa sluchac, znowu typ zadzownil i go zje.bali, ze nie wierzy w reprezentacje i zeby dac szanse trenerowi co powiedzial Roki bo pewnie Stano mu kazal dawac taka narracje. Przypomne ze Roki byl w stanie wyczytac w programie samego Bonka i zadac mu pytnie o stan kadry kiedy grala taki sam piach.
Opublikowano 29 marca 20223 l 1 minute ago, Mejm said: Jezu co oni pier.dola w tym HP, Rokuszewski wyciagnal statystyke, ze ktos policzyl ze to jest kiedy JEDZIEMY na 4 duze imprezy z rzedu xD JUZ JESTESMY NA TEJ IMPREZIE JAK COS. Nie da sie ich ku.rwa sluchac, znowu typ zadzownil i go zje.bali, ze nie wierzy w reprezentacje i zeby dac szanse trenerowi co powiedzial Roki bo pewnie Stano mu kazal dawac taka narracje. Przypomne ze Roki byl w stanie wyczytac w programie samego Bonka i zadac mu pytnie o stan kadry kiedy grala taki sam piach. wytrzymalem doslownie 5 minut do momentu jak zadzwonil jakis ulom i sie chwalil ze przewidzial sklad i zaczal po kolei wymieniac co przewidzial tydzien temu. Ja pierdole nie wiem czy ci ludzie nie maja jakiegos wyczucia, ze cos jest nie tak?
Opublikowano 29 marca 20223 l No te telefony to jest ku.rwa top, mam wrazenie ze tam dzwonia ludzie, ktorzy nie maja genu autooceny co jest pewnie mylone z pewnoscia siebie. Ten co piszesz ku.rwa robil 3 seksundowe pauzy miedzy wyrazami. Przed chwila zadzwonil kolejny co sie doje.bal ze Cash nie mowi po polsku i on gdyby byl dziennikarzem to by mu zadal pytanie po polsku xDDD e: tez juz to wyje,balem, Smokowskiego sie nie da sluchac, w ch.uj meczacy. Idealna byla formula Misji Futbol raz na tydzien godzina ale ku.rwa te przed i pomeczowe studia to jest meczenie tej samej buly od lat.
Opublikowano 29 marca 20223 l Mecze repry to raj dla polskich ekspertów, przed meczem popierdola kilka godzin, ze warto by bylo to to tamto zrobic, a po meczu mozna pierdolic ze ooo no wiadomo, ze trzeba bylo zagrac inaczej.
Opublikowano 29 marca 20223 l Ale deszcz leje, przynajmniej można zwalić na pogodę, że atak pozycyjny nie istnieje.