Opublikowano 31 marca31 mar Tam sa takie przestrzenie u szwedow ze jakby supercancela zrobili nasi to by do bramki wjechali.
Opublikowano 31 marca31 mar Och, Karol Te 2 punkty Szwecji w grupie to chyba nie był przypadek. Straszne placki.
Opublikowano 31 marca31 mar Jezu, nie pamiętam tak słabej Szwecji, i pomyśleć, że gdyby obrońcy dojechali dzisiaj na mecz to już byłoby 2:0 i meczyk pod kontrolą
Opublikowano 31 marca31 mar 1 minutę temu, [InSaNe] napisał(a):Jak oni to wygraja a powinni to naród znowu uzna, że jedziemy po majstra Ciężko, żeby się komuś taka gra jak dzisiaj nie podobała, nawet jak przegrają
Opublikowano 31 marca31 mar Co to za meczyk ja jebe. No niemożliwe ze Szwedzi są takim gownem i nadal mają szansę na awans.
Opublikowano 31 marca31 mar 1 minutę temu, Kaczi napisał(a):Kamiński gra chyba mecz życia, dobrze się go oglądaostatnio mój ulubiony zawodnik
Opublikowano 31 marca31 mar Bardzo mi sie podoba dzisiejszy meczyk, czyzby pojawil sie w koncu lepszy selekcjoner od Pana Jerzego Brzeczka? Byc moze, do Stanow lecimy po medale.
Opublikowano 31 marca31 mar Teraz, Figaro napisał(a):ostatnio mój ulubiony zawodnikTop gracz, jeszcze trochę peszek, że mu nie wpadło + blisko karniaczek raz.
Opublikowano 31 marca31 mar 3 minutes ago, Mejm said:Wes Borland w bramce szwedow.dlatego tak dobrze gra ;)
Opublikowano 31 marca31 mar Teraz, ginn napisał(a):Szwedzi Szwedami, ale bardzo fajnie się naszych oglądaNo zwlaszcza jak rozgrywaja na wysokosci pola karnego dwa razy z rzedu...
Opublikowano 31 marca31 mar 3 minuty temu, Mejm napisał(a):No zwlaszcza jak rozgrywaja na wysokosci pola karnego dwa razy z rzedu...Przed chwilą klasowo wyszli spod pressingu w polu karnym