Opublikowano wtorek o 20:013 dni Tam sa takie przestrzenie u szwedow ze jakby supercancela zrobili nasi to by do bramki wjechali.
Opublikowano wtorek o 20:023 dni Och, Karol Te 2 punkty Szwecji w grupie to chyba nie był przypadek. Straszne placki.
Opublikowano wtorek o 20:033 dni Jak oni to wygraja a powinni to naród znowu uzna, że jedziemy po majstra
Opublikowano wtorek o 20:043 dni Jezu, nie pamiętam tak słabej Szwecji, i pomyśleć, że gdyby obrońcy dojechali dzisiaj na mecz to już byłoby 2:0 i meczyk pod kontrolą
Opublikowano wtorek o 20:053 dni 1 minutę temu, [InSaNe] napisał(a):Jak oni to wygraja a powinni to naród znowu uzna, że jedziemy po majstra Ciężko, żeby się komuś taka gra jak dzisiaj nie podobała, nawet jak przegrają
Opublikowano wtorek o 20:063 dni Co to za meczyk ja jebe. No niemożliwe ze Szwedzi są takim gownem i nadal mają szansę na awans.
Opublikowano wtorek o 20:073 dni 1 minutę temu, Kaczi napisał(a):Kamiński gra chyba mecz życia, dobrze się go oglądaostatnio mój ulubiony zawodnik
Opublikowano wtorek o 20:073 dni Bardzo mi sie podoba dzisiejszy meczyk, czyzby pojawil sie w koncu lepszy selekcjoner od Pana Jerzego Brzeczka? Byc moze, do Stanow lecimy po medale.
Opublikowano wtorek o 20:073 dni Teraz, Figaro napisał(a):ostatnio mój ulubiony zawodnikTop gracz, jeszcze trochę peszek, że mu nie wpadło + blisko karniaczek raz.
Opublikowano wtorek o 20:143 dni 3 minutes ago, Mejm said:Wes Borland w bramce szwedow.dlatego tak dobrze gra ;)
Opublikowano wtorek o 20:143 dni Teraz, ginn napisał(a):Szwedzi Szwedami, ale bardzo fajnie się naszych oglądaNo zwlaszcza jak rozgrywaja na wysokosci pola karnego dwa razy z rzedu...
Opublikowano wtorek o 20:173 dni 3 minuty temu, Mejm napisał(a):No zwlaszcza jak rozgrywaja na wysokosci pola karnego dwa razy z rzedu...Przed chwilą klasowo wyszli spod pressingu w polu karnym