Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Po co w ogóle Nawałka powołuje tak szeroką kadrę, jak i tak czeka do 85 minuty żeby wpuścić pierwszego grajka zazwyczaj.

Temat Zielińskiego trzeba szybko rozwiązać, z kolesiem jest coś nie tak, albo ma jakąś blokadę psychiczną (która pewnie z każdym nieudanym meczem będzie narastać) albo po prostu jest przehajpowany.

Edytowane przez c0r

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dlaczego Nawałka nie robi zmian?

Nawalka nie wierzy w inny rezultat niz wygrana. Tak mowil przed meczem.

Opublikowano

No nie mowcie, ze po fajnych eliminacjach, emocjach na Euro znowu powroca czasy beki, tlumaczen ze dlugi lot i krzywa murawa, albo ze nie ma slabych druzyn.

Opublikowano

Przyjmuję zakłady w którym wywiadzie padnie "jak nie da się wygrać meczu, to trzeba zremisować"

Opublikowano

Czemu Linetty wchodzi za Kapustke?

Opublikowano

Przyjmuję zakłady w którym wywiadzie padnie "jak nie da się wygrać meczu, to trzeba zremisować"

Kolton powie na koniec meczu.

Milikowi daje szanse sie odblokowac Nawalka po prostu.

(pipi)a i kolejny slupek

Opublikowano

co by nie mówić to troszeczkę tęskniłem za takimi meczami, za dobrze ostatnio było :dynia: Przynajmniej beka jest, no i może się Nawałka ogarnie, bo na EURO i w eliminacjach sporo jego niezrozumiałych decyzji przeszło mu płazem. Choćby te chore zmiany, albo ich brak.

Opublikowano

Święte krowy Milik i Zieliński już dawno powinni być zmienieni, gdzie jest Teo, czemu Linetty wchodzi za Kapustke? No o chuya tutaj chodzi?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Dobrze, ze najbogatsza potezna premier league tez w formie

Slowacja 0
Anglia 0

shots on target
0
4
shots off target
0
9
possession (%)
36
64
corners
4
9
Opublikowano

BE-CZU-NIA.

Opublikowano

Nam serio brakuje Mączyńskiego, ja (pipi)ę.

Opublikowano

Kazachowie strzelili dwa gole z akcji, my jednego. Po pierwszej połowie obstawiałem jakieś 5:0.

tych dwóch punktów może zabraknąć w końcowej fazie, żebyśmy nie uje.bali eliminacji tym meczem.

Opublikowano

Działacze Barcelony na trybunach zadowoleni

Opublikowano

Nie ma już słabych drużyn

Zawsze groźny Kazachstan

Stan murawy pozostawia wiele do życzenia

Cenny punkt na wyjeździe

No super wynik

Opublikowano

Graliśmy jak faworyt tylko pierwsza połowę niestety. Zieliński na Sybir, Milik lawa i Teodorczyk in na starszaka, albo strzelasz w bramkę albo (pipi)sz - taki powinien być message od trenera dla nowej gwiazdy Napoli.

Nawalce to się chyba poyebalo jeszcze z Euro i czekał na karne.

Odegram pozytywnego Janusza piłki nożnej i napisze że taki zimny prysznic jest dla nas pozytywny i oby było lepiej. A jak narazie to idę pic dalej.

Opublikowano

jak to Borek powiedział: "trzeba wierzyć"

Opublikowano

Dobra, niech (pipi)ja z tym Nawalka nie trawie go jako czlowieka a tym bardziej jako trenera. Mecz bardzo sredni ktory moze da zrozumienia paru jednostkom w tym kraju. Won Rybus, szukac kogos wzamian Salamona a Milik grabi sobie juz od dluzszego czasu. Szkielet repry jest, ale czy on zapewni nam awans do ms?

Opublikowano

Nawet Angole są lepsi od nas :frog:

Opublikowano

Ja bym Milika posadził na ławie i ustawił na 10 Zielińskiego. No i oczywiście Jędrzejczyk za Rybusa i mamy awans.

Opublikowano

A Słowacja w 10 XD

I co, głupio ci teraz?
1:0, a bramkę strzelił Adam Lallana, mój imiennik i biały Anglik z dziada pradziada.

I co terasss?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nam serio brakuje Mączyńskiego, ja (pipi)ę.

A co daje tej reprze Mączyński?