Opublikowano 10 godzin temu10 godz. ja nawet nie oglądając meczu wiem że strzelili po tym jak mój lokator darł jape
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Na ten (póki co) remis nie zasłużyli ani jedni, ani drudzy. Znowu będą ochy i achy jak się to tak skończy.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Też już wyłączyłem i przed chwilą usłyszałem potężne januszowe wycie na osiedlu i wiedziałem, że coś musiało być
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minutes ago, Pix said:Też już wyłączyłem i przed chwilą usłyszałem potężne januszowe wycie na osiedlu i wiedziałem, że coś musiało byćłączę się w bólu
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minutes ago, Tokar said:Złodziej czasu z Aten Borek ostatnie 10 minut spędził na pierdoleniu, że trzeba grać na czas
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No I elegancko, zobaczymy co pokaza z wielka Finlandia w niedziele.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Rozczarowany jestem. Miala byc beka z polandii a jest z holandii. Jak tam matematyka? Pewnie na ten mundial sie doczlapiemy.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pomarańczowi że wstydu. Stracili punkty na własne życzenie. Polacy wyglądali raczej słabo, ale parę zrywów było, nie bali się piłki. Ode mnie mocne 7/10, idę grać w Silksong.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No jak wygrają z Finlandią w niedzielę to już baraże prawie pewne. Zawsze się jakoś fuksem doczołgają te nasze orły na wszystkie imprezy
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Shankor holendrzy mieli to, co nam się wiele razy zdarzało- brak szczęścia i piłka nie chciała trafić do bramki. To także kolejny z tych meczy, gdzie przeciwnik atakuje, ma przewagę na każdym polu, ale brak mu wykończenia i farta i strzela jedną bramkę. A my gramy piach, ale "z dupy" wpada nam bramka, albo po jedynej składnej akcji w całym meczu i cyk- jest 1:1 z trudnym rywalem na wyjeździe.