Opublikowano środa o 06:511 dzień PZPN postawił ultimatum Janowi Urbanowi. Selekcjoner w Lidze Narodów będzie grać o posadę! Działacze związku mają być rozczarowani, że podczas mundialu Urban nie poleciał do USA, aby oglądać na żywo grę rywali przed Ligą Narodów. Celem głównym dla kadry ma być wywalczenie awansu do Dywizji A. Jeśli Urban nie spełni oczekiwań, zostanie zwolniony Co więcej, jeśli wyniki nie będą zgadzać już na starcie LN, zmiana może nastąpić już na początku 2027 roku.Czyli już po Urbanie na 90% jak dla mnie xD I teatrzyk od nowa, może Czysty Czesio wróci.
Opublikowano środa o 07:031 dzień Suche lata idą a oni ultimatum chcą dawać:) Każdy w miare ogarnięty gościu wie, że minimum 10 lat bez żadnych sukcesów czyli awans na ME czy MŚ.
Opublikowano środa o 07:221 dzień A nie byli rozczarowani po tej żenadzie w barażach? Po tej kompromitacji w dwóch kolejnych meczach zamiast gry na mundialu? Teraz są rozczarowani?@Donatello1991 jak "sukcesem" ma być wyjazd na mundial z 48 drużyn, to lepiej niech nie jadą.
Opublikowano środa o 07:361 dzień Polska, Bośnia, Rumunia, Szwecja. W takiej grupie to możemy zająć i pierwsze i ostatnie miejsce, raczej z tendencją do tego drugiego. Obrona mimo dobrej gry niektórych piłkarzy w klubie (Betoniarek, Kiwior, Cash) gra fatalnie, Zalewski jednak nie jest takim kotem w klubie jak wydawało się, że zaraz będzie, Wiśniewski skała, ale na poziomie ekstraklasy, wyżej wała już nie podskoczy w wieku 28 lat. Bramkarze? Spory zjazd, Drągowski najlepszy moim zdaniem bramkarz ekstraklasy, ale nadal ekstraklasy. Skorupski, Grabara, Bułka, każdy w ostatnim czasie zawalił jakieś bramki na repeentacji. W pomocy też szału nie ma, Zieliński pewnie jak zawsze jeden świetny mecz poprzelata dwoma średnio-słabymi jak to on, Pietuszewski wielki talent, ale jak to polski junior jeden dobry mecz na 5 słabych w kadrze. Szymański to samo, w klubie top, w reprze zależy jak się wylosuje akurat. Kamiński trafił do Benfici za 17mln euro, więc wymagania będą duże, pierwszy sparing był najgorszy na boisku i obawiam się, że poprzedni sezon w Koeln to będzie jego creme de la creme kariery.W ataku to szkoda gadać, Robercik z Czikago grający z botami do formy z Barcelony może się już nie zbliżyć. A za nim? Świderski z Widzewa, Piątek z Arabii czy drewno Buksa to gwarancja najwyżej solidnej beki, a nie bramek.
Opublikowano środa o 07:421 dzień Matty Cash ostatnio przeszczepił sobie włosy, więc ja bym reprezentacji nie skreślał.
Opublikowano środa o 07:491 dzień A kto ewentualnie po Urbanie? Jakies nowe nazwiska czy wracamy na poczatek?
Opublikowano środa o 07:581 dzień Może znowu trzeba nam zagranicznego z sukcesami? Jakby co i tak się na niego zwali winę.
Opublikowano środa o 10:441 dzień komu wyskoczyło na głównej? to chyba z okazji kończącej się już kariery tego pokraki
Opublikowano środa o 11:331 dzień nie był pierwszym wyborem Kuleszykoncertowo zawalił mecz ze Szwecjąnie spróbował 4-4-2nie wie czy Lewandowski będzie grał czy nie, a to jest spora różnica czy będziemy grać z emerytem bez formy czy musimy szukać innych rozwiązań mają słownie: zero klasowych napastnikówWięc straci tą robotę prędzej czy później. Czy to dobrze? Nie, bo selekcjoner powinien pracować 2-3 cykle eliminacji minimum, by móc coś zbudować. Ale podobnie jak Probierz nie powinien być zatrudniany. To przeciętny trener mający dobry czas za sobą. Czemu PZPN nie zatrudni kogoś, kto jest na fali wznoszącej, z Polski czy zagranicy, tylko ciągle powierza kadrę ludziom, którzy kiedyś tam coś osiągnęli, albo z przypadku. No wiem kasa, ale czy na pewno oszczędzamy popełniając te same błędy?Urban nie awansuje do żadnej dywizji A, a będzie miał problem z utrzymaniem się w B. Jak sobie pomyślę, że miałbym oglądać naszych w LN na jesień to mnie zbiera na wymioty. I teraz co, rozwalamy u-21 i Brzęczek? Papszun? Nie rozśmieszajcie mnie. Edytowane środa o 11:371 dzień przez ścierpła mi noga
Opublikowano środa o 11:391 dzień Degrengolady w PZPN ciąg dalszy. Urban czy ktoś inny - jaka to różnica? Problemem jest mental i skład naszej kadry, a nie któryś trener z kolei.
Opublikowano środa o 15:351 dzień Tylko ta gadka to trwa już ponad dwie dekady. Tak zajebiście miało być tyle razy, bo zagraniczny trener, światowy, wprowadzi kadrę na wyższy poziom, a geniusz i gole lewego będą tego podstawą. I co? Chvjów sto, trener beztalencie a lewy nie ma z kim grać. I tak za każdym razem. A jak wygrali z jakimś san marino czy bezludną wyspą, a robercik strzelił to "lewy nie zawodzi", "kolejny dzień w biurze", "maszyna" i "za każdym razem". I tak w kółko.
Opublikowano środa o 22:361 dzień no to jeszcze mamy dziś popis naszych pucharowiczów, no to nie ma na świecie dobrej reprezentacji, której piłka klubowa wygląda tak żałośnie jak nasz mistrz Polski
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Eddie Howe właśnie jest do wzięcia, wiem że pomysł z dupy ale to nie najgorszy trener
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Olisadebe był ostatnio w Polsce, ale nie dał się załapać w siatkę.