Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

a może to tylko jedna z form jego mutacji i po jakimś czasie w filmie dostanie odpowiedni ryjek

Opublikowano

I jeszcze ta tragiczna animacja (ctrl c ctrl v) znana z poprzednich czesci :|

Opublikowano

Film się dobrze zapowiada, na pewno będzie lepszy od batmana ze skarłowaciałym Banem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem ostatni zwiastun i film zapowiada się baaardzo dobrze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Całkiem niezłe zwiastuny, ale młody wiek aktora mnie w(pipi)iał i będzie w(pipi)iał dalej.

To powinien być facet około 30stki i chuy.

Opublikowano

garfield ma 28 lat

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Całkiem niezłe zwiastuny, ale młody wiek aktora mnie w(pipi)iał i będzie w(pipi)iał dalej.

Czyli po prostu chciałbyś zobaczyć ekranizację innego komiksu niż Spider-Man.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Premiera Gacka i Spajdiego odbędzie się w lipcu. Pierwszy Spiderman zarobił cos koło 1 mld dolców na całym świecie , natomiast druga część Batmana 2 mld.

Na 2 miesiące przed premierą obu filmów wiadomo , że wyniki otwarcia kin znowu pobiją dotychczas ustanowione rekordy...

Opublikowano

@Masa

Spider-Man (2002) - $821,708,551

The Dark Knight (2008)- $1,001,921,825

Także ten...

Opublikowano

Czyli po prostu chciałbyś zobaczyć ekranizację innego komiksu niż Spider-Man.

Nie, poprostu jak czytałem komiksy 20 lat temu to Peter Parker był nich gościem około czydziechy a nie nastolatkiem.

Opublikowano

Nie, poprostu jak czytałem komiksy 20 lat temu to Peter Parker był nich gościem około czydziechy a nie nastolatkiem.

No ale kanonicznie to jest wyalienowany nastolatek i chyba o to w ogóle chodzi w tej postaci. O czym były te komiksy o dorosłym Spider-Manie?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No ale kanonicznie to jest wyalienowany nastolatek i chyba o to w ogóle chodzi w tej postaci. O czym były te komiksy o dorosłym Spider-Manie?

M in. napier.dalał się z Juggernautem.

Opublikowano

No bardziej chodziło mi o to, co się z nim działo jako człowiekiem. Z tego co wiem, czasem jest to w komiksach.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ale skoro w tym filmie jest mowa o początkach Spidera, to wiekowo najbardziej pasuje postać ok. dwudziestki, chociaż z tego co pamiętam został ugryziony przez pająka będąc... nastolatkiem. Ten fajt o którym wspomina Masorz pochodził z tej bardziej "zabawowej"(lata 80) kolekcji komiksów o pajęczaku i w sumie najwięcej TM-SEMIC takich komiksów nam za młodości prezentował. To był też jeden z powodów mojego średniego zainteresowania tym bohaterem, bo zachowywał się jak... nastolatek i do tego król sucharów. Najcieplej wspominam te komiksy z jego udziałem, gdzie za przeciwnika miał Kravena, który mu zrobił kuku (ta słynna okładka, na której Spider powstaje z grobu, pamiętacie?).

Edytowane przez Gość

Opublikowano

to ja już nie wiem masorz o co ci chodzi? nie pasuje ci to, że prawie trzydziestoletni aktor gra nastolatka (co jest powszechną praktyka w hollywood) czy, że film nie jest o trzydziestoletnim peterze (co od parudziesięciu lat ma miejsce w komiksach - zrób research ogqozo zanim napiszesz kolejnego przepełnionego jadem posta) czy jak? bo ja już się pogubiłem. rozumiem, że wolałbym film o spider-manie który już od parunastu lat przywdziewa kostium i jest dorosłym mężczyzną - rozumiem cię. sam nie przepadam za powielaniem origin story w nieskończoność. no, ale skoro już zdecydowali się na takie rozwiązanie to chyba lepiej, że wzięli jednego z najzdolniejszych aktorów pokolenia niż jakiegoś szczyla typu logan lerman czy ktotam teraz jest na topie.

Opublikowano

No o to mi chodzi, że wolałbym film jak już był trochę starszy i miał te 30 lat, bo tak jak mówisz powtarzanie tej historii jak został pająkiem jest już w chuy nudne i oklepane.

ogqozo jak zwykle bardzo zabawny :)

więc nie przeszkadza mi wiek Garfielda tylko jego młodzieńczy wygląd i znowu to samo.

Opublikowano

Przed dubbingowanymi Avengersoami puszczano trailer "Amazing Spider-Man". Trailer zdubingowany :/