Opublikowano 21 sierpnia 20195 l xDDD a tak serio to ani mnie ten news grzeje, ani ziębi. uważam, że MCU nie wykorzystało potencjału pajonka i jeszcze o ile wypadał jako tako jako sidekick w awendżersach, tak solo było po prostu mocno nijako. liczyłem na to, że spiderman w MCU będzie się mocno wyróżniał, a zniknął gdzieś między antmanem, thorem 2 i doktorem strange. także ogólnie nothing of value was lost, spidermany raimiego (ofc minus 3) nadal najlepszą ekranizacją przygód pająka. nie żeby to były filmy idealne, ale jednak zapadły mi bardziej w pamięć niż nudne przygody hollanda. boje się niestety, że xmenów czeka ten sam los i będą tak samo upupione. Edytowane 21 sierpnia 20195 l przez ragus
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l @ragus Widziales Far From Home? Jak dla mnie Parker - Spodermon jest w nim idealny. Plus Mysterio był zwyczajnie osom Edytowane 21 sierpnia 20195 l przez nobody
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Spiderman ehh, nie rozumiem fenomenu tego bohatera. Plus filmow taki, ze mozna bylo sobie Emme Stone poogladac. Niech marvel w koncu zrobi cos z jedynym wartym uwagi herosem ze swojego repertuaru - Daredevilem. Wystarczy dac ten komiks Snyderowi, bo on tylko umie krecic jak mu juz ktos obrazki rozrysuje, i bedzie goty origin story.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 28 minut temu, Mejm napisał: Spiderman ehh, nie rozumiem fenomenu tego bohatera. Plus filmow taki, ze mozna bylo sobie Emme Stone poogladac. Niech marvel w koncu zrobi cos z jedynym wartym uwagi herosem ze swojego repertuaru - Daredevilem. Wystarczy dac ten komiks Snyderowi, bo on tylko umie krecic jak mu juz ktos obrazki rozrysuje, i bedzie goty origin story. Ziemia do Mejma. Masz już fantastyczny serial Daredevil na Netflixie.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Nic lepszego niż ten serial nie powstanie. MCU to niestety miałkie i bezpieczne popcorniaki.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Daredevil to alkoholizm, narkotyki, prostytucja itd. Juz to widze w tej wesolej gromadzie. Rozi mi sie wcisnal =[
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Disney i tak chyba nie może przez najbliższe trzy lata wykorzystać Daredevila.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l 10 godzin temu, Pupcio napisał: spiderman 2? Film życia Dla mnie też najlepszy Spiserman. Ostatnie dwa były słabe i nie chciałoby mi się oglądać ponownie. Jedynie w Avengersach występ pająka był udany, solowe filmy nie mają wartości dodanej do uniwersum, a druga część poniekąd mnie zniechęciła do dalszego chodzenia do kina.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l 19 godzin temu, Masorz napisał: Ziemia do Mejma. Masz już fantastyczny serial Daredevil na Netflixie. Ale ja nie chce serialu, chce film.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, Mejm napisał: Ale ja nie chce serialu, chce film. To się przemóc, albo zwalaj stąd.
Opublikowano 6 września 20195 l No to czekamy na cameo Spider mana w Venom 2 https://variety.com/2019/film/news/spiderman-mcu-sony-pictures-chief-1203324907/
Opublikowano 14 października 20195 l https://www.ign.com/articles/2019/10/14/venom-director-says-sony-is-leading-towards-crossover-with-tom-hollands-spider-man?sf110628519=1
Opublikowano 1 listopada 20195 l https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-sn30-pro-g-edition-gamepad-do-switch-pc-mac-android/ Edytowane 2 listopada 20195 l przez ragus
Opublikowano 13 stycznia 20205 l e. ehh ku rwa, sorry tak to jest jak się człowiek nie wyśpi Podobno dzisiaj ma być właściwy trailer Morbiusa Edytowane 13 stycznia 20205 l przez Figuś