Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

To już dziś! TI3! O 22 wildcard match, o 4 nad ranem playoffy solo championship, a kolejnego dnia prelimsy. Finałową czwórkę obstawiam tak: Alliance, Navi, LGD.cn, TongFu. W solo championship trzymam kciuki za iceiceice. Go [A]lliance!

• Odpowiedzi 460
  • Wyświetleń 72,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Raz obejrzałem wczoraj Nawi vs Orendż, no i co? No i Nawi-Srawi. Nie wiem czym się ludzie tak jarają w tej pro-nerd-lidze, ale poza dobrym zorganizowaniem Nawi łaziło sobie po mapie jak na wycieczce szkolnej, coś tam dżungliło i ogólnie było dosyć pasywne, IMHO.

Smutne, że ludzie podłapują niektóre 'taktyki' z ligi, bo później jak sam gram to nie mam nic do gadania, gdy ktoś zaczyna z nimi przesadzać. BO TAK ROBIĄ PRO.

Opublikowano

Po pierwszym dniu ME: niesamowity poziom #productionvalue i rewelacyjny all-star game! ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your cauldrons ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Opublikowano

I mamy najlepszy mecz TI3 jak na razie.

Go [A]lliance! Akke i jego blinding light *_*

Opublikowano

sciagal ktos moze ostatnio dote ze steama ? naszło mnie żeby w końcu spróbować coś innego od lola, wiec chciałem sobie legalnie zassac a tu niespodzianka, jestem w kolejce 5129 -_-  i tak już około 4h 

Opublikowano

Kur.wa ależ chora gierka Alliance na DK, damn.

Wciąż niepokonane hamburgery, niezły rekord.

Opublikowano

TI3 przekozak, wczorajsze mecze rewelacja. Liczę na finał [A] vs Navi albo DK. Trochę szkoda Team Liquid, prawie dali radę IG. Also, 84 punkty za DK.Burning do fantasy! I jako ciekawostka, koreańscy komentatorzy: http://www.youtube.com/watch?v=z2lJTr8p3r4

Edytowane przez noxious33

Opublikowano

Damn, cóż za giera Orange v DK (g3)

Ursa, magnus, enigma, chore lineupy i zagrywki. Żóltki w formie ;o

Dzisiaj Alliance v NaVi ale o jakiejś chorej dla nas godzinie [']

Opublikowano

Orange vs DK = O_O

Alliance vs navi o 1 w nocy.

EDIT. Chyba jednak nie o 1 w nocy, IG i TongFu sobie wesoło zabijają creepy i nic nie zapowiada, żeby im się miało znudzić. Chinese doto best doto.

EDIT2 po [A] vs Navi. Alliance wyglądają przeraźliwie mocno. Drugi mecz w szczególności robi wrażenie.

Opublikowano

15 minut gg. Puppey please

Początek draftu meczu 2: jak Alliance wygra oddając batridera i wispa, to to będzie coś niesamowitego.

Opublikowano

Daje w spoiler, żeby nie zepsuć tym co nie oglądali:

ALLIANCE! Ostatni mecz po prostu niesamowity. Będąc do tyłu w parę chwil pchnąć dwa raxy. Clutch S4 plays.Łzy fanów Navi :D

Duży plus dla Orange, przebili się przez dolną drabinkę, byli o włos od finału. Mushi too pro.

Edit. I jeszcze z niusów okołointernational - Ellen McLain potwierdziła, że pracują nad Glados announcer pack.

Opublikowano

Szkoda ze ruskie nie wygrały ; /

Daje w spoiler, żeby nie zepsuć tym co nie oglądali:
Edit. I jeszcze z niusów okołointernational - Ellen McLain potwierdziła, że pracują nad Glados announcer pack.

<3

Opublikowano

Dr. Yaboll dobrze opanował gierkę i skombinował sobie porządny internet z kabla, a nie z antenki. Dawno mi się tak dobrze nie lejnowało.

I'll just leave this here

Match ID: 270613837

Opublikowano
  • Autor

Zakładam, że hołota która się tam udziela jest z tych co to potrzebują napisów i tłumaczenia, więc by mogli nie zrozumieć, so nope :)