Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

psychodrine_final_115.jpg

Bardzo fajna rzecz. Testowałem i nie jest to żadna efedryna - to coś innego. Ciekawe doznanie. :)

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

No z taką tablica mendelejewa w składzie doznania muszą być ciekawe :D

Opublikowano

Skład jest tak wyje.bany ze jeżeli miałoby być w środku to wszystko co pisze to kosztowałoby to ponad tysiaka.Jak 500 gram piracetamu jest za 150 zeta.

Opublikowano

To piracetam jest normalnie na recepte w aptece, a w odżywce może być ogólno dostępny?

Opublikowano

Pewnie w US legalne a u nas jak wszystko zakazane. 2razyjot nadaje się to jako przedtreningówka ? Za 49 zł bym spróbował ale po za siłownią nie lubię stosować jakiś dopalaczy bo łatwo się uzależniam .

Edytowane przez szarku123

Opublikowano

Jak tak strasznie chcecie ten piracetam to moge wam załatwić. 

60 tabletek po 1200mg piracetamu kosztuje 25zł, Litiemu cos sie popier.doliło , pewnie pomylił z kokainą.

Tyle ze piracetam nie działa doraźnie wiec nie wiem po co jest w przedtreningówce, trzeba go brać codziennie dłuższy czas zeby odczuć działanie.

przelewacie kase i wysyłam. Mam akurat recepte nie wykorzystaną na dwa pudła

Opublikowano

Normalnie nie odpisuję kabiemu ale na litość boską :/ Piracetam z supla idzie z usa,czyli transport kosztuje-500 gram 150 zeta.Kabi ma 60 kap po 1200 mg czyli 72 gramy za 25 zeta co daje prawie 7 opakowań za 500 gram czyli 175 zeta,faktycznie,pomyliłem się.I to nie prawda piracetam czuć od pierwszej porcji,większe skupienie,więcej energii,duży "fokus"-ogarniasz kilka spraw na raz.Do tego przedłuża działanie stymulantów jak kofeina,ale jak dla mnie dawka startowa to minimum 3-5 gram dziennie.

Opublikowano

Biore piracetam od półtora roku wiec raczej wiem co mówie a nie o placebo o którym ty mowisz ;)

Ale w tym suplu jest 30 porcji po 0,5 g piracetamu, wiec w całym  opakowaniu masz 15g piracetamu co daje groszowe sprawy a nie tak jak ty napisałes "Skład jest tak wyje.bany ze jeżeli miałoby być w środku to wszystko co pisze to kosztowałoby to ponad tysiaka'. Nie chce sie kłócić ale po prostu nie masz racji to cie poprawiłem misiu

W razie czego o ten piracetam na pw jak ktos chce

Opublikowano

Ja napisałem swoje odczucia ty swoje,każdy wyciągnie swoje wnioski.Uwielbiam brak wiedzy kabiego i jego kozaczenie,bo gdyby ją miał to by wiedział że aniracetam,phenibut,na-r-ala,NAC,PEA,cholina,GPLC i Vinpocetyna mają takie ceny że nie da się zrobić z nich takiej mieszanki w takiej cenie.Piracetam jest z nich najtańszy.

Opublikowano

No fakt pewnie i masz racje, po prostu zmylił mnie twój post

Skład jest tak wyje.bany ze jeżeli miałoby być w środku to wszystko co pisze to kosztowałoby to ponad tysiaka.Jak 500 gram piracetamu jest za 150 zeta.

Mogłem sie domyslic że jednak chodzi o aniracetam,phenibut,na-r-ala,NAC,PEA,cholina,GPLC i Vinpocetyna , głupi kabi  :frog:

Opublikowano

Ja napisałem swoje odczucia ty swoje,każdy wyciągnie swoje wnioski.Uwielbiam brak wiedzy kabiego i jego kozaczenie,bo gdyby ją miał to by wiedział że aniracetam,phenibut,na-r-ala,NAC,PEA,cholina,GPLC i Vinpocetyna mają takie ceny że nie da się zrobić z nich takiej mieszanki w takiej cenie.Piracetam jest z nich najtańszy.

Źródłem supli revange są Chiny. Tam leki są KOSMICZNIE tanie i ich produkcja. Gość robi duże interesy - ma duże rabaty. W USA sprzedaje te same składy kilka razy drożej.

@szarku - uzależnić się łatwo bo serio fajnie w głowie się robi. Rzadko używam stymulantów i mnie poklepało.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Dzisiaj na pewnym forum dowiedziałem się że wygrałem supli za 400 zeta i sprzęt Keltona za 2000,w końcu będę miał domową siłkę ;)

Opublikowano

Akurat nie te forumki,akcja trwała miecha i polegała na byciu aktywnym na forum ;)

Opublikowano

To do motywacji można dać, kozak typek. Też ma dobrze, że żyje w Paryżu, a tak zima jak u nas jesień

Opublikowano

Dobry typ, widziałem go już. Pewnie chodzi pod market i mówi do ludzi: 'Szefie, dorzuć z dwa euro do Olimp Whey Protein Concetrate'.

Opublikowano

To do motywacji można dać, kozak typek. Też ma dobrze, że żyje w Paryżu, a tak zima jak u nas jesień

No a u nas wogóle nie ma zimy , i co teras?

Opublikowano

U nas gosciu pewnie by nocy nie przetrwął z tym sprzetem bo by ukradli. Tak jak ten typ co mial zamiar przejechac europe rowerem i u nas mu rower zaje.bali xD

Opublikowano

Ten też opisuje, że typki z nożami nie są mu obcy, także w nocy również ma niezły trening

Opublikowano

U nas gosciu pewnie by nocy nie przetrwął z tym sprzetem bo by ukradli. Tak jak ten typ co mial zamiar przejechac europe rowerem i u nas mu rower zaje.bali xD

A to kajak nie był? :D

Opublikowano

Nie, pamietam w interwencji mówili że miał rowerem przemierzyć europe  , niestety Polska okazała sie zbyt ciężkim terenem :/ 

Ogólnie niezła beka, ale no kur.wa co za wstyd  :frog:

Opublikowano

Ten też opisuje, że typki z nożami nie są mu obcy, także w nocy również ma niezły trening

spyerdala jak tchórz czy rozbraja pewnością siebie ?