Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

15698096_870352749773352_305199226628266

Czy można tak wyglądać po dziesięciu latach treningu bez sterydów? Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 410,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

15698096_870352749773352_305199226628266

Czy można tak wyglądać po dziesięciu latach treningu bez sterydów? Zapraszam do dyskusji.

Przeczytałem"jak można tak wyglądać" i chciałem napisać że właśnie słabo wygląda.Polecam sobie przypomnieć jego zdjęcia z Sopotu,by zdać sobie sprawę na jakich spadkach jest.Nie chodzi o siłę,ale o mięśnie i proporcje.

Opublikowano

spadki są bo bardzo długo nie trenował przez kontuzje, barków, kolan i łokci.

Opublikowano

Bardzo długo nie trenował,ale teraz solidnie przepracował masę i nie widać tych proporcji.Skąd miał takie kontuzje stawów w tak młodym wieku?Pewnie od winka,jak większość moich znajomych.

Opublikowano

Jaki zanik kaptura xD

Opublikowano

Kto wie moze dzieki niej teraz mam dobre kaptury a nie smieszny jego brak

Opublikowano

No jesli chwalisz sie wyciskaniem 40kg na 6 razy na biceps to lepiej faktycznie cos zjedz :)

Opublikowano

Te dowartościowywanie ego w stylu 'jo te 40 kg to dobre na rozgrzewkę'...

Opublikowano

Te dowartosciowywanie ego w stylu 'co on tam wie pyzy przeciez jadl 30 lat temu '

Opublikowano

Ja tak ogólnie, nie tylko do Ciebie. Dla mnie to śmieszne.

Opublikowano

No faktycznie , smieszne byloby dowartosciowywanie sie na forum dla graczy. Zgadzam sie.

Opublikowano

No jesli chwalisz sie wyciskaniem 40kg na 6 razy na biceps to lepiej faktycznie cos zjedz :)

Spokojnie. Przyjdzie pora ze sie obsrasz w te pyzy.

Robur z wk robi 70kg na bic wiec stawiam ze Ty kolo setki.

Pisze jak jest. Nie jest to forma dowartosciowania, zwlaszcza na forumku dla gierek i onanistow.

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Owca musiał zaczynać z za(pipi)istego poziomu i zatrzymał się gdzieś po drodze. Jak po paru miesiącach wyciskał 100kg? Mi to zajeło prawie dwa lata , a teraz wyciska jedynie 140 max? 

pod 170 się ostatnio kładł, ale nie poszło. 

Opublikowano

No ja przy wadze 83 kg ciskałem 150 na płaskiej i to było stopniowe a nie z dnia na dzień. Mówie owca zaczynał z zayebistego pułapu i te jego 100kg wagi nie robi wrażenia jak zaczynał od ponad 70. Każdy w te 2 lata zrobi 30kg jak nigdy nie ćwiczył. Ale najbardziej dziwił mnie fakt że na zawodach gdzie ludzie bili towar wygrał. Nie jestem wstanie uwierzyć że natural zniszczył reszte dzięki determinacji. I tak jak pisze Litwin , saker spec od techniki a sypie sie jak z drewna.

Opublikowano

Ja bym jeszcze skumał jeden staw,ale nie trylogia łokieć,bark i kolano.Ale tez widzę po kumplach,którzy w młodym wieku zaczęli nie od teścia tylko od wina(bo się bali igieł)że teraz siadają im jelita,jakieś nie tolerancje i problemy ze stawami.Wydaje mi się że winko w wieku dorastania może mieć jakiś wpływ na produkcję mazi stawowej,do tego stopnia że później to już ciągle kuleje.

Opublikowano

Spokojnie. Przyjdzie pora ze sie obsrasz w te pyzy.

Robur z wk robi 70kg na bic wiec stawiam ze Ty kolo setki.

Pisze jak jest. Nie jest to forma dowartosciowania, zwlaszcza na forumku dla gierek i onanistow.

Jeżeli chodzi wam o sztange i robur sztangą macha 70kg na serie biceps to szacun , ja powyżej 55kg nigdy nie podchodziłem bo przy 55 już ta technika i ilość powtórzeń nie była taka jaką bym chciał. Ale jak hantle to w sumie żaden wyczyn , młotki na te 15 powtórzeń robie 30kg na ręke.

Opublikowano

Mam na mysli wlasnie caly czas sztange.

I wiadomo ze Owca jak i reszta jest na bombce. Tu mozna zamknac temat bo szkoda ryja strzepic.

Tzn. Na chwile obecna to Saker nie wyglada ale jak teraz bedzie redukowal to bankowo cos zarzuci.

U mnie jest paru chlopakow co startuja i wiem co mowia i jak wygladaja typy na "czyms" i bez. Tylko kogo to yebie?

WK musi ciagnac temat naturali bo gimbaza sie powiesi.