Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ja też słyszę takie teksty, ale rachunek zej przez wzrost. Mamo pacz jaki wielki pedau
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Niestety nie słyszałem nic takiego jak szarku może kiedys. Raz tylko jak siedziałem w kasie na biedrze i natarła gimbaza przed szkołą to usłyszałem jak jeden do drugiego szepcze "ale ma bicki". Udałem, że nie słyszę, bo jestem skromny.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ja też słyszę takie teksty, ale rachunek zej przez wzrost. Mamo pacz jaki wielki pedau Poćwicz cytowanie.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Dobry sportowiec musi mieć też skromność i pokorę, opanujcie się, narcyzy. Pier.dolenie. Skromnośc jest dla brzydkich
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ten chudy pewnie mógłby was kupić napakowane pazie. Albo co najwyżej moglibyście mu kibel w mieszkaniu robić. Haha
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l On mnie może kupić a ja nim sobie wznosy na barki porobić.Pieniądze szczęścia nie dają a bycie doyebanym jest bardzo ok.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ten chudy pewnie mógłby was kupić napakowane pazie. Albo co najwyżej moglibyście mu kibel w mieszkaniu robić. Haha Mysle ze raczej by nas nie kupił bo w takim przypadku jego kobieta ruchałaby sie z nami nie z nim i to byłby strzał w kolano
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l On mnie może kupić a ja nim sobie wznosy na barki porobić.Pieniądze szczęścia nie dają a bycie doyebanym jest bardzo ok. Implanty i jesteś doyebany jak dzik
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l On mnie może kupić a ja nim sobie wznosy na barki porobić.Pieniądze szczęścia nie dają a bycie doyebanym jest bardzo ok. Implanty i jesteś doyebany jak dzik Implant nie wyciśnie za ciebie stówki na klatę . Po wiem tak , sens mojej wypowiedzi pojmą tylko doyebane dziki , którym drętwieją ręce podczas grania na ps4.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ale jak duperka widzi dzika to ma ochotę poczuć w dupci jego salami a nie sprawdzkc ile bierze na klatę
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Jak widzi dzika to boi się, że tam nie ma salami tylko parówka 97 % mięsa.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Poziom merytoryczny leci w dół szybciej niż fat na ketozie. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez wronerro
Opublikowano 5 września 20159 l To uczucie, gdy po miesiacu treningow zakladasz chlopakom na sparingach kimury i inne dzwignie ktorych sie nauczyles. I robisz to nawet poprawnie <ok> Weee, nie spodziewalem sie ze taka faze zlapie na to mma. Myslalem ze odpuszcze szybko, ale to jedna z mocniejszych zajawek jakie ostatnio mam. Trener dopinguje, atmosfera jest luzna, polecam goraco.
Opublikowano 5 września 20159 l dzis na wadze 82kg. od 1 lipca zleciało 10 kg. cel 70/75kg, moja waga z liceum.
Opublikowano 5 września 20159 l Musisz zrobić to co ja czyli dobić do 90kg na żyle by każdy bez rangi spartakusa uciekł gdy ujrzy twoje barki.