Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Ja też słyszę takie teksty, ale rachunek zej przez wzrost.

Mamo pacz jaki wielki pedau

Opublikowano

Niestety nie słyszałem nic takiego jak szarku :( może kiedys. Raz tylko jak siedziałem w kasie na biedrze i natarła gimbaza przed szkołą to usłyszałem jak jeden do drugiego szepcze "ale ma bicki". Udałem, że nie słyszę, bo jestem skromny.

Opublikowano

Ja też słyszę takie teksty, ale rachunek zej przez wzrost.

Mamo pacz jaki wielki pedau

Poćwicz cytowanie.

Opublikowano

pocwicze lamanie krupkow nad glowa :daddy:

Opublikowano

Dobry sportowiec musi mieć też skromność i pokorę, opanujcie się, narcyzy.

Pier.dolenie. Skromnośc jest dla brzydkich

Opublikowano

Ten chudy pewnie mógłby was kupić napakowane pazie. Albo co najwyżej moglibyście mu kibel w mieszkaniu robić. Haha

Mysle ze raczej by nas nie kupił bo w takim przypadku jego kobieta ruchałaby sie z nami nie z nim i to byłby strzał w kolano :/

Opublikowano

On mnie może kupić a ja nim sobie wznosy na barki porobić.Pieniądze szczęścia nie dają a bycie doyebanym jest bardzo ok.

Implanty i jesteś doyebany jak dzik :lapka:

Opublikowano

On mnie może kupić a ja nim sobie wznosy na barki porobić.Pieniądze szczęścia nie dają a bycie doyebanym jest bardzo ok.

Implanty i jesteś doyebany jak dzik :lapka:

Implant nie wyciśnie za ciebie stówki na klatę . Po wiem tak , sens mojej wypowiedzi pojmą tylko doyebane dziki , którym drętwieją ręce podczas grania na ps4.

Opublikowano

Implanty mięśni xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Poziom merytoryczny leci w dół szybciej niż fat na ketozie.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

To uczucie, gdy po miesiacu treningow zakladasz chlopakom na sparingach kimury i inne dzwignie ktorych sie nauczyles. I robisz to nawet poprawnie <ok> Weee, nie spodziewalem sie ze taka faze zlapie na to mma. Myslalem ze odpuszcze szybko, ale to jedna z mocniejszych zajawek jakie ostatnio mam. Trener dopinguje, atmosfera jest luzna, polecam goraco. 

Opublikowano

dzis na wadze 82kg. od 1 lipca zleciało 10 kg. cel 70/75kg, moja waga z liceum.