Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 33 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

jako, że niecały miesiąc do premiery to odświeżam sobie dotychczasowe produkcje marvela:

iron man - chu.joza, 5/10.

captain america: the first avenger - ja pier.dole co za gó.wno, 4/10.

Jesli wyceniasz IM1 na 5/10 to odpusc sobie cala reszte. To jest najlepszy film z serii Marvela.

Opublikowano

Dla Marvelowskiego targetu pewnie tak. Ja bym uznał, że chyba jednak "Thor" jest bez wątpienia naj... nie przejdzie mi przez gardło... najmniej zły.

Opublikowano

Po takim twierdzeniu cieżko Cie nie wyśmiać.

Iron Man jest dobrym filmem rozrywkowym o kilka klas wyżej od trasformesrsów i w tej katogerii dałbym conajmniej 8/10. A najlepszy film o marvelach to bez atpienia xmen pierwsza klasa

Opublikowano

jako, że niecały miesiąc do premiery to odświeżam sobie dotychczasowe produkcje marvela:

iron man - chu.joza, 5/10.

captain america: the first avenger - ja pier.dole co za gó.wno, 4/10.

Jesli wyceniasz IM1 na 5/10 to odpusc sobie cala reszte. To jest najlepszy film z serii Marvela.

Nie ma to jak doradzać tk w kwestii komiksów :sorcerer:

Opublikowano

Pewnie w filmie dubbing będzie lepszy, w trailerach est zazwyczaj dubbing eksperymentalny.

Opublikowano

WTF ? :blink:

Chyba nie myślą sobie że dzięki dubbingowi przyciągną więcej widzów. Jak nie będzie oryginalnej wersji to ja podziękuje.

Opublikowano
  • Autor

target do 12-letni chłopcy więc dubbing jak najbardziej na miejscu ;)

Opublikowano

Masakryczny dubbing, choć tego z Kinect Star Wars i tak nie pobije (polecam sprawdzić na YT).

Opublikowano

Oby była wersja bez dubbingu bo mnie chyba by krew zalała gdybym miał słuchać takie cuś. Inteligentny Lektor PL i nic ponad to.

Opublikowano

spoko

Opublikowano
  • Autor

Alan_Silvestri-The_Avengers_OST-WEB-2012-FRAY

FUCK YEAH!!

incredible hulk - 6/10, najlepszy z marvelowych filmów

Opublikowano

@up

Score jest naprawde dobry ! Pierwszy który mi się podobał w całości w tym roku, chociaż po pierwszym przesłuchaniu miałem mieszane uczucia. Kawałki "Stark goes green" czy "Assemble" naprawdę dobre, chociaż sam motyw Avengersów bez rewelacji. Do przesłuchania poniżej

http://www.youtube.com/watch?v=GoytE5rxAu8

Opublikowano

incredible hulk - 6/10, najlepszy z marvelowych filmów

Dla mnie kolejność jest taka:

Thor

Iron Man

Incredible Hulk

Iron Man 2

Captain America

Przy czym pierwsze 3 zdecydowanie najlepsze, a Iron Man 2 nie taki zły, jak twierdzą niektórzy.

Przy okazji chciałbym zauważyć, że The Avengers zbiera bardzo pozytywne recenzje: http://www.rottentomatoes.com/m/marvels_the_avengers/

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Za(pipi)iście. Na torrentach już wisi przyzwoity cam, a premiera w Polsce dopiero za 2 tygodnie. No bo przecież (pipi) dubbing musi być zrobiony.

Opublikowano
  • Autor

The-Avengers-Agent-Coulson.jpg

good night, sweet prince :(

Opublikowano
  • Autor

rozpier,dol, najlepszy film od marvela, czysty komiksowy fun, jazda bez trzymanki, na(pipi)ianie każdy z każdym, hulk kompletnie kradnie show, interakcja między postaciami poprowadzona znakomicie, wszyscy dostają swoje pięć minut. na początku byłem trochę zdegustowany bo dialogi w pierwszych scenach mocno koślawe, ale z każdą minutą było coraz lepiej. michael bay może się schować ze swoją nieczytelną sr.aką, wheadon pierwszy większy film i od razu pokazał jak reżyseruje się akcję na taką skalę.

naciągane 7/10, ale myślę, że po wizycie w kinie spokojnie będę mógł dać w pełni zasłużone.