Opublikowano 6 grudnia 201311 l Kumpel miał podstawke, wczoraj kupił goty i dodało mu dlc, więc można smialo brac.
Opublikowano 13 października 20177 l Dr Czeko, pinger, Velsu to jak tam z tym pykaniem w Borderlands 2
Opublikowano 14 października 20177 l Na początek DLC nie jest specjalnie potrzebne, zawsze można dokupić później. Nic nie zmienia w samym rdzeniu gry, to są dodatkowe miejscówki i scenariusze. Czeko Ty teraz nie ogrywasz z jakiś kumplem kampanii? Bo jak coś to mogę zaczekać, chodzi mi o zebranie ekipy i mniej więcej ustalenie czasu rozpoczęcia, niekoniecznie musi to być dziś.
Opublikowano 14 października 20177 l Jak byśta mieli jeszcze miejsce, to ja mogę zassać również. Kiedyś chyba kupowałem ze wszystkimi DLC z tym, że ja bym mógł od jutrzejszego popołudnia ruszyć ewentualnie Edytowane 14 października 20177 l przez alienator
Opublikowano 14 października 20177 l Jakbym mial tyle czasu co za dzieciaka to chetnie bym w obie ciskal, ale jedynka dwa razy ograna wiec wolalbym cos nowego, w B2 nie gralem nigdy wiec zabawe bede mial przynajmniej.
Opublikowano 14 października 20177 l Wiekszosc dlc do dwojeczki siedzi wiec niech ktos daje jutro sygnal do ataku.
Opublikowano 14 października 20177 l BTW do tych co nie mają B2: wiecie, że aktualnie jest w Humble Bundle, co nie? W progu za trochę ponad $5 :). http://humblebundle.com/ I jest z DLC od razu
Opublikowano 15 października 20177 l Na Indiegala jest aktualnie edycja GOTY za nieco ponad 8$ Ta z Humble nie ma dlc z nowymi lokacjami.