Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kumpel miał podstawke, wczoraj kupił goty i dodało mu dlc, więc można smialo brac.

• 3 lata później...
  • Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 24,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwielbiam was PC-ciarze, w działach konsolowych ludzie piszą o grze i ustawiają się na Coopa, a wy tylko o kto ile ma fpsów i komu chrupie

• skidrow dzis wrzucil,na pb 7gb

• http://www.youtube.com/watch?v=BrDYy72I9wI gameplay z gry pierwsze 27 minut z gry

Opublikowano

Na początek DLC nie jest specjalnie potrzebne, zawsze można dokupić później. Nic nie zmienia w samym rdzeniu gry, to są dodatkowe miejscówki i scenariusze.

Czeko Ty teraz nie ogrywasz z jakiś kumplem kampanii? Bo jak coś to mogę zaczekać, chodzi mi o zebranie ekipy i mniej więcej ustalenie czasu rozpoczęcia, niekoniecznie musi to być dziś.

Opublikowano

Jak byśta mieli jeszcze miejsce, to ja mogę zassać również. Kiedyś chyba kupowałem ze wszystkimi DLC

z tym, że ja bym mógł od jutrzejszego popołudnia ruszyć ewentualnie

Edytowane przez alienator

Opublikowano

Jakbym mial tyle czasu co za dzieciaka to chetnie bym w obie ciskal, ale jedynka dwa razy ograna wiec wolalbym cos nowego, w B2 nie gralem nigdy wiec zabawe bede mial przynajmniej.