Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 172,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• PONIŻEJ SPOILERY MNIEJSZE I WIĘKSZE. JAK NIE WIDZIAŁEŚ, TO ZRÓB SOBIE PRZYSŁUGĘ I JE PRZECZYTAJ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ NA CO SIĘ PISZESZ CZEKAJĄC NA RIPA.         No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że za

• ogladacie film na 15 calach laptopka złodzieje a pozniej komentarze ze film słaby, niedobrze mi sie robi. jako jeden z nielicznych tutaj powiem ze czas spedzony na prometeuszu ( oczywiscie srebrny ekr

• Ölschmitz
    Ölschmitz

spiesze z oficjalnym rankingiem   1. alien 2. alien 3 3. aliens 4. alien resurrection

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oby tego nie s(pipi)ili tak jak Prometeusza ... Do dziś zachodze w głowe jak mozna w XXI wieku tak spieprzyć taki film z takim budżetem.. 

Opublikowano

Spytaj się Snydera. 

Opublikowano

Budżet to akurat żaden wyznacznik, zresztą film był całkiem ok.

Swoją drogą : z ostatniego wywiadu z Sigourney Weaver wynika, że niby Alien 5 Blomkampa ma się dobrze.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skoro Aliens, na okladce krolowa, riplej i niut to chyba po prostu wydanie b-r drugiej czesci.

Opublikowano

a w sumie racja, Alien: Decydujące Starcie to oryginalnie Aliens :)

Opublikowano

must have dla mnie. Mam wszystkie część na dvd ale aliens zremasterowane na blu rey to mus. Mam nadzieję tylko że cena w pl będzie znośna

Opublikowano

158922_slip.jpg

Premiera 13.09.2016

Ale będzie oglądane :banderas:

Za(pipi)iste wydanie dla fanów właśnie tylko drugiej części. Ciekawe jak cenowo to wychodzi, bo może bym sprzedał moje zwykłe wydanie BR i zamienił na te.

Dlaczego piszecie o kontynuacji Aliens w temacie o Prometeuszu, który będzie miał własną kontynuację która blokuje ten jakże zaje.bisty film Blomkampa. Przydałoby się stworzyć osobny temat.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Po cholerę zakładać osobny temat? Szanowny pan admin zmieni nazwę tematu na Alien cinematic universe i będzie ok.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wyciekły fotki nowych xenomorphsów z Covenant czy raczej "Neomorphs" jak to określił Fassbender. Nieletni może nie powinni tego oglądać  :obama:

alien-covenant-neomorphs.jpg

Jak i fotki face-huggerów

alien-covenant-face-hugger.jpg

alien-covenant-eggs.jpg

Screenrant zrobił niezłą bekę narzucając cenzurę na "organy". Też macie wrażenie, że to wadżajna? Dyskutujmy.

Edytowane przez Farmer

Opublikowano

Ten Alien od Blomkampa to się nadal robi? Bo coś od dawna cisza w temacie.

Opublikowano

Pracę są wstrzymane, ale nadal jest w planach. 

Opublikowano

No Ridley będzie jednym z producentów, więc to normalne, że muszą poczekać, aż skończy robić inny film w tym samym uniwersum. Zresztą Sigurney też wolna na razie nie jest.

Co do nadchodzącego Covenant - w sumie z zapowiedzi wynika, że kilka pomysłów to ukłon w stronę nigdy niezrealizowanego scenariusza Williama Gibsona (czyli czegoś co powinno być 3-ką, ale przez Foxa nie było).

• 4 tygodnie później...