Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jeżeli ta druga opcja, to ciekawe w jak idiotyczny sposób wyjaśnią jej brak.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Oby tego nie s(pipi)ili tak jak Prometeusza ... Do dziś zachodze w głowe jak mozna w XXI wieku tak spieprzyć taki film z takim budżetem..
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Budżet to akurat żaden wyznacznik, zresztą film był całkiem ok. Swoją drogą : z ostatniego wywiadu z Sigourney Weaver wynika, że niby Alien 5 Blomkampa ma się dobrze.
Opublikowano 23 maja 20168 l Fotki z Alien: Covenant http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3600337/On-set-photographs-upcoming-Prometheus-sequel-Alien-Covenant-directed-Sir-Ridley-Scott-filmed-Sydney-big-budget-sci-fi-film-starring-Michael-Fassbender-scheduled-August-2017-release.html
Opublikowano 20 lipca 20168 l Skoro Aliens, na okladce krolowa, riplej i niut to chyba po prostu wydanie b-r drugiej czesci.
Opublikowano 21 lipca 20168 l must have dla mnie. Mam wszystkie część na dvd ale aliens zremasterowane na blu rey to mus. Mam nadzieję tylko że cena w pl będzie znośna
Opublikowano 24 lipca 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=iqRjzU-G_ow Soooo Good, jest nawet Newt!
Opublikowano 24 lipca 20168 l Premiera 13.09.2016 Ale będzie oglądane Za(pipi)iste wydanie dla fanów właśnie tylko drugiej części. Ciekawe jak cenowo to wychodzi, bo może bym sprzedał moje zwykłe wydanie BR i zamienił na te. Dlaczego piszecie o kontynuacji Aliens w temacie o Prometeuszu, który będzie miał własną kontynuację która blokuje ten jakże zaje.bisty film Blomkampa. Przydałoby się stworzyć osobny temat. Edytowane 24 lipca 20168 l przez Plugawy
Opublikowano 24 lipca 20168 l Po cholerę zakładać osobny temat? Szanowny pan admin zmieni nazwę tematu na Alien cinematic universe i będzie ok.
Opublikowano 29 października 20168 l Wyciekły fotki nowych xenomorphsów z Covenant czy raczej "Neomorphs" jak to określił Fassbender. Nieletni może nie powinni tego oglądać Jak i fotki face-huggerów Screenrant zrobił niezłą bekę narzucając cenzurę na "organy". Też macie wrażenie, że to wadżajna? Dyskutujmy. Edytowane 29 października 20168 l przez Farmer
Opublikowano 29 października 20168 l Ten Alien od Blomkampa to się nadal robi? Bo coś od dawna cisza w temacie.
Opublikowano 30 października 20168 l No Ridley będzie jednym z producentów, więc to normalne, że muszą poczekać, aż skończy robić inny film w tym samym uniwersum. Zresztą Sigurney też wolna na razie nie jest.Co do nadchodzącego Covenant - w sumie z zapowiedzi wynika, że kilka pomysłów to ukłon w stronę nigdy niezrealizowanego scenariusza Williama Gibsona (czyli czegoś co powinno być 3-ką, ale przez Foxa nie było).