Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

A na x360 max jest na 2 czy na 3 płytach?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

sprawdziłem na torrentach i mp3 wazy ~14gb w wersji ps3 i x360, wiec nie wiem skad te 4dvd. chyba, ze oni liczą płyty jednowarstwowe.

Opublikowano

Wpakowali tekstury HD i dla tego jest 4xDVD

@MaZZeo

Ciężko na pewno było ale za to dopakowałeś bica przekładając płytkę. :whistling:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ktoś wcześnie poruszył temat potencjalnej ilości płyt Gta 5. Wcale mnie nie zdziwi jak wersja na x360 podzieli w tej kwestii los L.A. Noir.

Opublikowano

uj z płytami, ciekawe czy na ps3 kolejna gra R* będzie leciała w slajdach i sub HD/blurem :)

Opublikowano

Nie pyerdol na PS3 będzie działać w stabilnych 23fpsach i w hd(wytną trawę i AA)

Opublikowano

Ktoś wcześnie poruszył temat potencjalnej ilości płyt Gta 5. Wcale mnie nie zdziwi jak wersja na x360 podzieli w tej kwestii los L.A. Noir.

lub w ogóle nie wydadzą bo za dużo tych płyt dvd będzie :D

Opublikowano

na xboxa się gier nie kupuję tylko ściąga z piratebay ludzie

Opublikowano

na ilu płytach jest GTA IV na 360?

Opublikowano

dziwne, tak dużą grę da się wbić na 1 DVD a inne, teoretycznie mniejsze wymagają kilku, jak MP3

Edytowane przez Orson

Opublikowano

dziwne, tak dużą grę da się wbić na 1 DVD a inne, teoretycznie mniejsze wymagają kilku, jak MP3

pewnie chvjowa kompresja

Opublikowano

pewnie chvjowa kompresja

Po prostu beznadziejna konsola ;)

Opublikowano

Ciekawe ile bedziecie musieli ta gre instalowac, i jaki czas srednio bedzie sciagala sie poprawka. :sorcerer:

Zreszta kazdy woli zmienic plyte niz dostac 23fpsy i gorszy wyglad.

Edytowane przez easye

Opublikowano

i jaki czas srednio bedzie sciagala sie poprawka.

patche się szybko pobieraja na ps3,więc nie wiem o co ci chodzi

Opublikowano

tak "Mendrek", mega szybko. Czesto ten sam patch na 1 konsoli zajmuje 5 mega, na drugej 500+ :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie pyerdol na PS3 będzie działać w stabilnych 23fpsach i w hd(wytną trawę i AA)

No cóż sonyboty są przyzwyczajeni do tego, w końcu od premiery plejszteszjona 3 robią za darmowych beta testerów.

Co do GTAV to chyba jeszcze nie było oficjalnie potwierdzone na jakie konsole to wyjdzie, będzie niezły numer jak wiiu zaklepie sobie czasową wyłączność.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Xboty juz sobie rwą włosy z głowy ile verbatimów pójdzie na to GTA :/

Głupi R* nawet piraci się ich drogo.

Opublikowano

już za 2tyg. E3...takiej cieszy to od kilku lat przed targami nie było ale jest pozytywna strona tej sytuacji, sonyboty w końcu po kolejnych failach sony na każdych targach już nie są naładowani hypem że będzie 50 nowych exów :)

Opublikowano

i jaki czas srednio bedzie sciagala sie poprawka.

patche się szybko pobieraja na ps3,więc nie wiem o co ci chodzi

Chciałeś powiedzieć żółwim tempem XD

Sry też mam PS3 ale ten download na PS3 to lekka padaka. Na kompie ściąga wszystko jak burza, a na konsoli to idzie usnąć z tego czekania.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że u Sony nie zobaczymy już najprawdopodobniej takich starć słownych, bo teraz ktoś inny rządzi SCE.

Opublikowano

Właśnie, apropo dyskusji o ilości płyt kolorze lasera. Dlaczego każda gra na PS3 musi zrzucić ileśtam GB na dysk? Podobno nawet jakieś co rozdział raczyła przymusowymi instalacjami. Na Xboxie 360 jest to opcjonalne, a jak już to zrobimy to cała gra czytana jest z dysku, płytka robi tylko za gwarant tego, że grę posiadamy. Tak się zastanawiałem apropos tego ciśnięcia na ilość płytek. Ciekawe co jest szybsze: zmienić raz czy dwa płytę czy instalować przymusowo xx GB danych?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.