Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

Gesior, Ty czytales moje poprzednie posty w tym temacie w ogole? :rofl2: ;)

Nie czytałem, a co? :rofl2:

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 548,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

Tak wlasnie pomyslalem :rofl2:

Przeczytaj, a zrozumiesz ;) (wystarczy w sumie ten jeden dluzszy z dzis rana z poprzedniej strony chyba)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Sorry, że wałkuje to samo, ale mógłby ktoś mi przybliżyć o co chodzi z premium? Jest to pakiet dodatków i jakieś bonusy? Naprawdę warto? Zastanawiam się czy jutro iść po doładowanie za 100zl i kupić sam CC czy lepiej uzbierać i od razu premium się szarpnąć? Jak wiecie nie posiadam BtK?

Opublikowano

Premium to nic innego jak pakiet wszystkich DLC na raz (a'la Rockstar Pass czy Hunters Club z U3). W skład wchodza wszystkie mappacki (nie majac B2K jeszcze bardziej sie oplaca), a do tego jeszcze otrzymujesz mini bajery jak camo, dogtagi itd. Premiumowcy tez beda mieli dodatkowe weekendy podwojnego XP.

Opublikowano

do usuniecia

kurna, goraczka przed dlc i ruch na forumie taki, ze drugi raz mnie ktos dzis juz uprzedza ;)

Opublikowano

Aha.No cóż będzie trzeba się szarpnąć na to. (pipi), kupiłem za ostatnie pieniądze Max Payne 3, a i tak gram w BF:)

Opublikowano
  • Autor

ja już kasiorka gotowa. fak jeeeeeeeeeeeeeee. Ostatnią rzeczą jaką kupiłem na PS3 był... BF3 :D

Opublikowano

do usuniecia

kurna, goraczka przed dlc i ruch na forumie taki, ze drugi raz mnie ktos dzis juz uprzedza ;)

Ja strasznie czekałem na Bf3 a teraz zero podpalania się,bardziej czekam na sniper elite v2,by staniał.

Opublikowano

Ostatnią rzeczą jaką kupiłem na PS3 był... BF3 :D

u mnie to samo (plus BtK osobno) :) a majac premiuma nie zapowiada sie, zebym mial do wypuszczenia kolejnego BF-a jeszcze cos innego kupowac :D

Opublikowano

Tak wlasnie pomyslalem :rofl2:

Przeczytaj, a zrozumiesz ;) (wystarczy w sumie ten jeden dluzszy z dzis rana z poprzedniej strony chyba)

Nie no, czytałem tylko, żeś na(pipi)ił tyle tych postów o swojej walce z bankami, kartami, że się pogubiłem w tym wszystkim :)

Opublikowano
  • Autor

czy wiadomo o której ruszą serwery i będziemy mogli ciupać na nowych mapach?

Opublikowano

czy wiadomo o której ruszą serwery i będziemy mogli ciupać na nowych mapach?

napisze juz to chyba 5 RAZ!! po konfie..

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Nie no, czytałem tylko, żeś na(pipi)ił tyle tych postów o swojej walce z bankami, kartami, że się pogubiłem w tym wszystkim :)

Juz nie bede ;) Kontko szczesliwie doladowane (przy okazji polecam sklep GameCodes.pl na Allegro- placilem po 98,90 za karty setki, wszystko szybko, sprawnie i bez zadnych problemow). Patch sciagniety i zainstalowany, teraz juz tylko blogie oczekiwanie na premiuma i mozna pocinac :)

Opublikowano

. Patch sciagniety i zainstalowany, teraz juz tylko blogie oczekiwanie na premiuma i mozna pocinac :)

Nie ogladasz calej konfy?

Widzicie wina graczy,ze niema nowego IP.

http://beefjack.com/news/dice-accuse-gamers-of-creating-the-problem-of-endless-sequels/

Opublikowano
up. tak trzeba ściągnać jeszcze raz btk ....

szczyt nad szczyty, już nawet nie chce mi się tego gówna komentować. nie mam zamiaru kupować żadnych premium, w ogóle nic nie chcę już dokupować do tej gry, a muszę ściągać znowu prawie 3GB dla samego patcha, gdzie jedyne czego chcę to pozbyć się tego cholernego input laga. jak w tym patchu tego nie naprawili to za jakiś czas razem z zabugowanym skyrimem ląduje na allegro.

Jak na moje oko to zredukowali lag'a to poziomu "mozna w to grac" (jest spora roznica w stosunku do stanu z przed patch'a). Jednka kapitalna precyzja jaka oferuje 576 na pewno to nie jest.

Opublikowano

Nie ogladasz calej konfy?

O ktorej h sie zaczyna w naszej strefie? Planuje ogladac, o ile znajde chwile spokoju w domu ;) Stronka EA juz w kazdym razie czeka otwarta ;)

Opublikowano

Bomba, dzieki :)

Choc jak oni o 22. startuja, to wielkiego grana ja dzis nie uswiadcze... :/

Opublikowano

Bomba, dzieki :)

Choc jak oni o 22. startuja, to wielkiego grana ja dzis nie uswiadcze... :confused:

w najlepszym przypadku o 23:30 dadza i trzeba miec nadzieje,ze w patchu byl dodatek.

Opublikowano

Co jest ,nie moge się połączyć z serwerami EA ,przypomniał mi się BC2 gdzie po około 100 h grania nagle wszystko się popieprzyło i raz było git a następnym razem za diabła nie szło się połączyć .

Opublikowano

Co jest ,nie moge się połączyć z serwerami EA ,przypomniał mi się BC2 gdzie po około 100 h grania nagle wszystko się popieprzyło i raz było git a następnym razem za diabła nie szło się połączyć .

nastepnym razem przeczytaj posty wyzej. jest konwersacja przed premium i dlc.

Opublikowano

może ktoś potwierdzić że dodatek wylądował już na pss? bo widzę że ściąga http://pl.twitch.tv/deadm4n

dodatek 1.1gb...

Edytowane przez dApo