Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 12,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "całowałaś się z innym szlaufem?" XDDDDDD

• Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi.   Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi si

• W Jackass oni wiedzą, że są idiotami. Tutaj chyba nie.

Opublikowano

Że w rocku wygrywa Linkin Park obok nominowanych FF i Coldplay to naprawdę pokazuje jak nisko upadł świat. A że Arctic Monkeys nie dostali nagrody w alternatywie to już w ogóle porażka.

Opublikowano

zgadzam sie, w tym rpku to żenada, gdzie limp bizkit i golden cobra?

Opublikowano

lady gaga jak zawsze na poziomie. gustowne pokazanie du.pska na koniec tylko potwierdza poziom tej niepowtarzalnej artystki.

Opublikowano

największa beka z katy perry za występ na zywo roku... LOL jak znajde jej filmik w necie to zarzuce jak spiewa na żywo

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Niby takie płacze i lamenty, ale ktoś was zmuszał do oglądania ? Ja myślałem, że z oglądania gal mtv wyrasta się w wieku 14 lat. Jak się okazuje niekoniecznie i jeszcze się oburzacie, że mtv - telewizja która od kilku dobrych lat nadaje tylko programy typu "spenetruj mojego tatę na moich superkwaśnych imieninach" - nie schlebia waszym gustom muzycznym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś dokładnie kiedy nowy sezon? Widziałem ostatnio że powtarzają teraz na MTV czwarty sezon i pewnie jak się skończy to puszczą nowy, ale nie wiem kiedy sie skończy. A wszędzie że premiera piątego w marcu 2012 i nic więcej nie podają..

Opublikowano
  • Autor

18.03.2012 (niedziela) godzina 21:00.

początek 5tego sezonu

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

YEAH BUDDY!

Opublikowano
  • Autor

Po obejrzeniu trailera czuję, że będzie świetny. Znakomity wręcz. No i dodatkowo na plus że kręcą już 6 sezon. Co prawda bez Snooki ale ważne że w ogóle będzie. MTV tak szybko z ekipi nie zrezygnuję. Pewny nie jestem ale prawdopodobnie to najchętniej oglądany ich program.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

556231_253626024732752_100002560680826_490343_120426129_n.jpg

Fotka z planu 6 sezonu ekipy, z facebookowego profilu Snooki. O dziwo jest i sama Snooki, która przez ciąże miała zrezygnować + jest jakaś nowa blondyna z tyłu.

Śmierdzi fejkiem.

Opublikowano

Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi.

Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi sie jednak podobal - ale jak to mozna ogladac to naprawde nie wiem.

Jak dla mnie to bardziej jest zenujace niz smieszne.

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Oglądanie tego i czerpanie przyjemności świadczy o dehumanizacji. Serio.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Tutaj ludzie sie cały czas dobrze bawia i przynajmniej nie grają cąły czas na kąsoli.Ludzie wiecej imprez

Opublikowano

Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi.

Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi sie jednak podobal - ale jak to mozna ogladac to naprawde nie wiem.

Jak dla mnie to bardziej jest zenujace niz smieszne.

Oglądanie tego i czerpanie przyjemności świadczy o dehumanizacji. Serio.

tumblr_liahiyf1HY1qf3tjjo1_500.gif

Troche dystansu, mnie oni bawią niesamowicie, faceci tekstami i akcjami jakie odwalają, panienki głupota i próżnością. YEAH BUDDY

Opublikowano

bawi cie takie zezwierzecienie i upadek wartosci/moralnosci?

nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie programy typu mtv scierwo ryja banie dla mlodego odbiorcy

Edytowane przez kad2

Opublikowano

bawi cie takie zezwierzecienie i upadek wartosci/moralnosci?

nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie programy typu mtv scierwo ryja banie dla mlodego odbiorcy

Taaa,bo najlepiej całe życie walić konia i grać na kĄsoli.

Opublikowano

kad2@ poziom programów telewizyjnych spadł na łeb na szyję i tak jersey shore plasuje sie wysoko w porównaniu z innymi trudnymi sprawami czy innymi dlaczego ja czy ostatni hit surowi rodzice. dla mnie JS jest bekowe i nie tylko dla mnie i tyle. dla ciebie to dno dla mnie nie.

tumblr_m1rkrks0jN1rqfhi2o1_500.gif

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Dla mnie te niziny spoleczne sa ciekawe z socjologicznego punktu widzenia.

A Jackass dlaczego ogladasz yabolek? Lubisz patrzec jak kolesie przebijaja sobie moszny gwozdziami?