Opublikowano 6 listopada 201113 l Że w rocku wygrywa Linkin Park obok nominowanych FF i Coldplay to naprawdę pokazuje jak nisko upadł świat. A że Arctic Monkeys nie dostali nagrody w alternatywie to już w ogóle porażka.
Opublikowano 7 listopada 201113 l zgadzam sie, w tym rpku to żenada, gdzie limp bizkit i golden cobra?
Opublikowano 7 listopada 201113 l lady gaga jak zawsze na poziomie. gustowne pokazanie du.pska na koniec tylko potwierdza poziom tej niepowtarzalnej artystki.
Opublikowano 7 listopada 201113 l największa beka z katy perry za występ na zywo roku... LOL jak znajde jej filmik w necie to zarzuce jak spiewa na żywo Edytowane 7 listopada 201113 l przez Orzeszek87
Opublikowano 7 listopada 201113 l Niby takie płacze i lamenty, ale ktoś was zmuszał do oglądania ? Ja myślałem, że z oglądania gal mtv wyrasta się w wieku 14 lat. Jak się okazuje niekoniecznie i jeszcze się oburzacie, że mtv - telewizja która od kilku dobrych lat nadaje tylko programy typu "spenetruj mojego tatę na moich superkwaśnych imieninach" - nie schlebia waszym gustom muzycznym.
Opublikowano 4 marca 201213 l Autor Wie ktoś dokładnie kiedy nowy sezon? Widziałem ostatnio że powtarzają teraz na MTV czwarty sezon i pewnie jak się skończy to puszczą nowy, ale nie wiem kiedy sie skończy. A wszędzie że premiera piątego w marcu 2012 i nic więcej nie podają..
Opublikowano 10 marca 201213 l Autor 18.03.2012 (niedziela) godzina 21:00. początek 5tego sezonu :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Edytowane 10 marca 201213 l przez schab0795
Opublikowano 10 marca 201213 l Autor Po obejrzeniu trailera czuję, że będzie świetny. Znakomity wręcz. No i dodatkowo na plus że kręcą już 6 sezon. Co prawda bez Snooki ale ważne że w ogóle będzie. MTV tak szybko z ekipi nie zrezygnuję. Pewny nie jestem ale prawdopodobnie to najchętniej oglądany ich program.
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l http://www.starzglobal.com/title.php?title=jerseyshore oto co robił Vinny gdy zrezygnował z 5 sezonu jersey shore XD BEKA!
Opublikowano 14 kwietnia 201213 l Autor Fotka z planu 6 sezonu ekipy, z facebookowego profilu Snooki. O dziwo jest i sama Snooki, która przez ciąże miała zrezygnować + jest jakaś nowa blondyna z tyłu. Śmierdzi fejkiem.
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi. Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi sie jednak podobal - ale jak to mozna ogladac to naprawde nie wiem. Jak dla mnie to bardziej jest zenujace niz smieszne. Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez Yabollek007
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Oglądanie tego i czerpanie przyjemności świadczy o dehumanizacji. Serio. Edytowane 16 kwietnia 201213 l przez mate5
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Tutaj ludzie sie cały czas dobrze bawia i przynajmniej nie grają cąły czas na kąsoli.Ludzie wiecej imprez
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi. Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi sie jednak podobal - ale jak to mozna ogladac to naprawde nie wiem. Jak dla mnie to bardziej jest zenujace niz smieszne. Oglądanie tego i czerpanie przyjemności świadczy o dehumanizacji. Serio. Troche dystansu, mnie oni bawią niesamowicie, faceci tekstami i akcjami jakie odwalają, panienki głupota i próżnością. YEAH BUDDY
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l bawi cie takie zezwierzecienie i upadek wartosci/moralnosci? nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie programy typu mtv scierwo ryja banie dla mlodego odbiorcy Edytowane 16 kwietnia 201213 l przez kad2
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l bawi cie takie zezwierzecienie i upadek wartosci/moralnosci? nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie programy typu mtv scierwo ryja banie dla mlodego odbiorcy Taaa,bo najlepiej całe życie walić konia i grać na kĄsoli.
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l kad2@ poziom programów telewizyjnych spadł na łeb na szyję i tak jersey shore plasuje sie wysoko w porównaniu z innymi trudnymi sprawami czy innymi dlaczego ja czy ostatni hit surowi rodzice. dla mnie JS jest bekowe i nie tylko dla mnie i tyle. dla ciebie to dno dla mnie nie. Edytowane 16 kwietnia 201213 l przez Orzeszek87
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Dla mnie te niziny spoleczne sa ciekawe z socjologicznego punktu widzenia. A Jackass dlaczego ogladasz yabolek? Lubisz patrzec jak kolesie przebijaja sobie moszny gwozdziami?