Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 71,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten pseudo przesmiewczy styl wypowiedzi stony, ktory w kazdym poscie pisze o kĄsolach jest juz tak nudny i niesmieszny, ze az meczacy. widac na filmie, ze typ oplul innego typa, ale stona bedzie pisal

• Że mnie taka ciekawa dyskusja ominęła   Czytając te wypociny miałem przed oczami Orsona chodzącego non-stop z kodeksem karnym w ręku i rozkminiającego "hmmmm, czy mogę zrobić to i tamto ? Nie, jedn

• Zona nie puściła męża na mistrzostwa, to kumple zabrali go w takiej formie. xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

genialna akcja kibicow ado den hag z weekendu, mecz feyenord - ado, kibice gosci maja pod soba sektor rodzinny, do ktorego na to spotkanie zostaly zaproszone chore dzieci z miejscowego szpitala dzieciecego, w 12 minucie meczu w ich strone zostaly rzucone setki maskotek

Opublikowano

W Lesznie jest sektor rodzinny koło sektora gości to dzieci z rodzicami cisną kibiców przyjezdnych od gurew i rzucają butelkami i kamieniami jak rok temu na półfinale z Toruniem. Byłem i widziałem, jeden tata nawet gaśnicę rzucił, ale skąd ją wziął to nie wiem, może z doopy wyjął.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę pośmiałem.

Cs02SaNWEAAcGTT.jpg

14369949_1460431040637440_76470244648820

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czekam na kumpla nieogara, który nie umie się zadeklarować czy w ogóle bierze, a jak tak, to na jaką trybunę. Tak czy inaczej do końca roku, najpewniej na niciarce, będzie na mnie czekało prywatne, podgrzewane siedzonko z masażerem i schowkiem na race  8)

Opublikowano

Tokar, Niciarka jest wyłączona ze sprzedaży, ma być otwierana tylko przy dużym zainteresowaniu.

Opublikowano

No właśnie ogarnąłem, że Niciara wyłączona z karnetów. To w takim razie pewnie dołączę do zegarowych leserów na D1. Dobre są te miejsca tuż nad tunelem na łuku, podczas szału po golu można się pięknie spier/dolić na dół  :corvo:

Opublikowano

Boki zegara mają długa tradycję goszczenia sebów i karyn zapatrzonych w telefony przez cały mecz. Niezłą dramę z tym zamykaniem trybun rozkręciłeś na forum  :gsr:

Opublikowano

Ten figus na e-widzew to nie ja :dog: ja mam tam figus87 i mało się udzielam bo forum czysto informacyjnie traktuje, zwykły pikol jestem, ale Widzewek zawsze w serduszku.

Opublikowano

3 karnety jednak na C  :czezky:  W tym tempie jest szansa na 6000 do końca roku.

Opublikowano

przecież oni jak Polonia W-wa utkną w II lidze to co tu cieszyć michę.

Opublikowano

Żeby jeszcze tam awansowali xd

Opublikowano

Nikt nie liczy na awans, 12 punktów straty jest nierealne do odrobienia. Tzn. jest, bo w zeszłym roku Polonia awansowała mając dokładnie taką stratę na półmetku, ale wtedy III liga była znacznie bardziej ogórkowa. 

Kto dzisiaj z Legii ucieka? :)

Opublikowano

3 karnety jednak na C  :czezky:  W tym tempie jest szansa na 6000 do końca roku.

6020 na tą chwilę :)

Ed.

:obama:

15799989_702876006553507_817013674995964

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

U nas od razu Uwaga i Interwencja w barze, a policjant won z roboty.

Opublikowano

Jak widzę takie angielskie bary, to od razu mi się przypomina ta reklama.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Leeds rozpruło się na psach [*]

Opublikowano

#teampolicja od zawsze na zawsze. Jepać przestępców na 100%

Opublikowano

Z tamtego okresu to chyba tylko Vidukę pamiętam. I coś mi się chyba Tim Cahill kojarzy albo jakiś inny kangur.