Opublikowano 12 września 20168 l genialna akcja kibicow ado den hag z weekendu, mecz feyenord - ado, kibice gosci maja pod soba sektor rodzinny, do ktorego na to spotkanie zostaly zaproszone chore dzieci z miejscowego szpitala dzieciecego, w 12 minucie meczu w ich strone zostaly rzucone setki maskotek
Opublikowano 12 września 20168 l W Lesznie jest sektor rodzinny koło sektora gości to dzieci z rodzicami cisną kibiców przyjezdnych od gurew i rzucają butelkami i kamieniami jak rok temu na półfinale z Toruniem. Byłem i widziałem, jeden tata nawet gaśnicę rzucił, ale skąd ją wziął to nie wiem, może z doopy wyjął.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/655270/widzew-zdazyl-przed-nowym-rokiem-rekord-wszech-czasow-sprzedanych-karnetow-pobitSzacunek dla Kibiców RTSu! Jak na nasze realia imponujący wyczyn.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Czekam na kumpla nieogara, który nie umie się zadeklarować czy w ogóle bierze, a jak tak, to na jaką trybunę. Tak czy inaczej do końca roku, najpewniej na niciarce, będzie na mnie czekało prywatne, podgrzewane siedzonko z masażerem i schowkiem na race 8)
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Tokar, Niciarka jest wyłączona ze sprzedaży, ma być otwierana tylko przy dużym zainteresowaniu.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l No właśnie ogarnąłem, że Niciara wyłączona z karnetów. To w takim razie pewnie dołączę do zegarowych leserów na D1. Dobre są te miejsca tuż nad tunelem na łuku, podczas szału po golu można się pięknie spier/dolić na dół
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Boki zegara mają długa tradycję goszczenia sebów i karyn zapatrzonych w telefony przez cały mecz. Niezłą dramę z tym zamykaniem trybun rozkręciłeś na forum
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Ten figus na e-widzew to nie ja ja mam tam figus87 i mało się udzielam bo forum czysto informacyjnie traktuje, zwykły pikol jestem, ale Widzewek zawsze w serduszku.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l 3 karnety jednak na C W tym tempie jest szansa na 6000 do końca roku.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l fajnie tam macie w tym RTSie, na Jadze ostatnio najniższa frekwencja była 8100....
Opublikowano 30 grudnia 20168 l przecież oni jak Polonia W-wa utkną w II lidze to co tu cieszyć michę.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Nikt nie liczy na awans, 12 punktów straty jest nierealne do odrobienia. Tzn. jest, bo w zeszłym roku Polonia awansowała mając dokładnie taką stratę na półmetku, ale wtedy III liga była znacznie bardziej ogórkowa. Kto dzisiaj z Legii ucieka?
Opublikowano 30 grudnia 20168 l 3 karnety jednak na C W tym tempie jest szansa na 6000 do końca roku. 6020 na tą chwilę Ed. Edytowane 31 grudnia 20168 l przez Figuś
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Jak widzę takie angielskie bary, to od razu mi się przypomina ta reklama. Edytowane 7 stycznia 20178 l przez YETI
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Z tamtego okresu to chyba tylko Vidukę pamiętam. I coś mi się chyba Tim Cahill kojarzy albo jakiś inny kangur.