Skocz do zawartości

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 69,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten pseudo przesmiewczy styl wypowiedzi stony, ktory w kazdym poscie pisze o kĄsolach jest juz tak nudny i niesmieszny, ze az meczacy. widac na filmie, ze typ oplul innego typa, ale stona bedzie pisal

• Że mnie taka ciekawa dyskusja ominęła   Czytając te wypociny miałem przed oczami Orsona chodzącego non-stop z kodeksem karnym w ręku i rozkminiającego "hmmmm, czy mogę zrobić to i tamto ? Nie, jedn

• Zona nie puściła męża na mistrzostwa, to kumple zabrali go w takiej formie. xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

genialna akcja kibicow ado den hag z weekendu, mecz feyenord - ado, kibice gosci maja pod soba sektor rodzinny, do ktorego na to spotkanie zostaly zaproszone chore dzieci z miejscowego szpitala dzieciecego, w 12 minucie meczu w ich strone zostaly rzucone setki maskotek

Opublikowano

W Lesznie jest sektor rodzinny koło sektora gości to dzieci z rodzicami cisną kibiców przyjezdnych od gurew i rzucają butelkami i kamieniami jak rok temu na półfinale z Toruniem. Byłem i widziałem, jeden tata nawet gaśnicę rzucił, ale skąd ją wziął to nie wiem, może z doopy wyjął.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę pośmiałem.

Cs02SaNWEAAcGTT.jpg

14369949_1460431040637440_76470244648820

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czekam na kumpla nieogara, który nie umie się zadeklarować czy w ogóle bierze, a jak tak, to na jaką trybunę. Tak czy inaczej do końca roku, najpewniej na niciarce, będzie na mnie czekało prywatne, podgrzewane siedzonko z masażerem i schowkiem na race  8)

Opublikowano

Tokar, Niciarka jest wyłączona ze sprzedaży, ma być otwierana tylko przy dużym zainteresowaniu.

Opublikowano

No właśnie ogarnąłem, że Niciara wyłączona z karnetów. To w takim razie pewnie dołączę do zegarowych leserów na D1. Dobre są te miejsca tuż nad tunelem na łuku, podczas szału po golu można się pięknie spier/dolić na dół  :corvo:

Opublikowano

Boki zegara mają długa tradycję goszczenia sebów i karyn zapatrzonych w telefony przez cały mecz. Niezłą dramę z tym zamykaniem trybun rozkręciłeś na forum  :gsr:

Opublikowano

Ten figus na e-widzew to nie ja :dog: ja mam tam figus87 i mało się udzielam bo forum czysto informacyjnie traktuje, zwykły pikol jestem, ale Widzewek zawsze w serduszku.

Opublikowano

3 karnety jednak na C  :czezky:  W tym tempie jest szansa na 6000 do końca roku.

Opublikowano

przecież oni jak Polonia W-wa utkną w II lidze to co tu cieszyć michę.

Opublikowano

Żeby jeszcze tam awansowali xd

Opublikowano

Nikt nie liczy na awans, 12 punktów straty jest nierealne do odrobienia. Tzn. jest, bo w zeszłym roku Polonia awansowała mając dokładnie taką stratę na półmetku, ale wtedy III liga była znacznie bardziej ogórkowa. 

Kto dzisiaj z Legii ucieka? :)

Opublikowano

3 karnety jednak na C  :czezky:  W tym tempie jest szansa na 6000 do końca roku.

6020 na tą chwilę :)

Ed.

:obama:

15799989_702876006553507_817013674995964

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

U nas od razu Uwaga i Interwencja w barze, a policjant won z roboty.

Opublikowano

Jak widzę takie angielskie bary, to od razu mi się przypomina ta reklama.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Leeds rozpruło się na psach [*]

Opublikowano

#teampolicja od zawsze na zawsze. Jepać przestępców na 100%

Opublikowano

Z tamtego okresu to chyba tylko Vidukę pamiętam. I coś mi się chyba Tim Cahill kojarzy albo jakiś inny kangur.