November 10, 201114 yr Znacie go z "Głodu", "Wstydu", "Jane Eyre" czy "Niebezpiecznej metody". Stał się też nowym ulubieńcem Hollywoodu. Jak bardzo kochacie Michaela Fassbendera? Edited December 17, 201114 yr by ogqozo
November 10, 201114 yr bardzobardzo z tym, że w ankiecie jest błąd. przecież majkel jest irlandczykiem. Edited November 10, 201114 yr by tk___tk
November 10, 201114 yr Author Pochodzenia niemieckiego. O czym przecież wiedziałem. I've made a huge mistake... Edited November 10, 201114 yr by ogqozo
November 10, 201114 yr Dobra zaslona dymna, ze niby wszyscy go znaja z ambitnych filmow. To ten kolo z "300". Na zawsze.
November 10, 201114 yr Magneto z X-Menów. Ten co się popłakał jak satelitę ustawiał. Edited November 10, 201114 yr by qb3k
November 10, 201114 yr A pamietacie jak w potyczce z Persami wyskoczyl na 300 m do przodu i obcial typowi reke? Then we will fight in the shade! Zyciowa rola. Potem bylo tylko gorzej.
November 10, 201114 yr skoro nadarzyła się okazja nie omieszkam przypomnieć kolejny raz, że w nadchodzącym shame z majkelem w roli głównej będziemy mieli okazję zobaczyć jego fajfusa. odliczam dni!
November 10, 201114 yr ta kwestia była już wielokrotnie dyskutowana na forumie - ustaliliśmy przecież, że to był kutas dublera. tutaj jest inna sytuacja - pierwszoligowy holywoodzki aktor pokazuje donga na ekranie. czegoś takiego nie było od pamiętnej sceny z forgetting sarah marshall z udziałem niezwykle hojnie obdarzonego przez naturę jasona segala. Edited November 10, 201114 yr by tk___tk
December 17, 201114 yr Author Po wielu wyróżnieniach krytyków, Michael dostał wreszcie nominację do Złotego Globu za najlepszą rolę męską. Można założyć, że pewniakami do Oscarów są Clooney, Dujardin, Pitt i DiCaprio, więc walka o ostatnie miejsce powinna się rozegrać między Michaelem a nominowanym do nagród Związku Aktorów Demianem Bichirem. Trzymajmy kciuki za Fassbendera! Należało się mu już co najmniej dwukrotnie, do trzech razy sztuka! Edited December 17, 201114 yr by ogqozo
December 30, 201114 yr Znam go z X - Men, 300 i Bękartów. Nie widziałem Głodu i Wstydu a i tak wiem, że jest świetnym aktorem. Czekam na Prometeusza.
January 31, 201214 yr tom hiddleston zastąpił majkela w nowym filmie jarmusha (o wampirach) . na pociechę do obsady dołączyli tilda swinton i john hurt. wasikowska nadal zaangażowana.
February 1, 201214 yr Po Thorze i epizodzie u najnowszego W. Allena z niecierpliwością wypatruję kolejnych występów Hiddlestona, więc jakoś mnie to nie boli.
February 5, 201214 yr Z życia gwiazd The ubiquitous Michael Fassbender was "politely asked to leave" the afterparty of A Dangerous Method in London after he began "becoming a bit of a handful for the other guests," according to a source. In this instance, "being a bit of a handful" consisted of grabbing his co-stars and forcing then to waltz with him. According to the source, he also "lit a cigarette indoors and that was the point it had gone too far." He exited the Mayfair Hotel without incident, though he was riding a security guard piggyback.
February 6, 201214 yr lit a cigarette indoors and that was the point it had gone too far co się z tym światem proobiło?
February 6, 201214 yr Żeby nie mozna bylo sie na(pipi)ac na imprezie promujacej swoj film. idontwanttoliveonthisplanetanymore.jpeg
February 6, 201214 yr Zerznal ten motyw od Borysa Szyca, ktory sie naje,bal na imprezie promujacej bitwe warszawska. Copycat.
February 21, 201213 yr majkel oficjalnie w the councelor: http://www.deadline.com/2012/02/toldja-michael-fassbender-commits-to-ridley-scott-directed-the-counselor/
February 24, 201213 yr majkel oficjalnie w the councelor: http://www.deadline....-the-counselor/ Myślałem, że się skończy na niepotwierdzonych plotach. Do kompletnego orgazmu brakuje mi tylko żeby muzykę zrobił Johnny Greenwood.