Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 474,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

Moge smialo kupowac Civilization 5 z amerykanskiego amazona? Doda mi sie bez problemu do steama? Bede mial gre po polsku?

Opublikowano

Śmiało, tak, tak :).

A na przyszłość: gry z Amazona bodajże nigdy nie mają problemu by się u nas dodać, musisz mieć tylko napisane, że DRM to Steam. Jeśli chcesz wiedzieć, czy będziesz miał język polski, to wbijasz na stronę gry na Steamie i patrzysz, czy jest język polski. Jeśli jest, to znaczy, że gra po dodaniu da Ci wybór tego języka.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dead Island ma regio lock na 100% wiec na amzon nie kupujcie.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że wprowadzasz w błąd. Istnieją gry z blokadą regionalną. Istnieją także gry, które nawet po dodaniu można uruchomić tylko i wyłącznie w danym kraju - jak chociażby sprzedawany przez CDP.pl Hotline Miami, którego nie uruchomimy jeśli wyjedziemy za granicę... Są też sytuacje, gdzie różnice w regionach mogą przyczynić się do problemów z potencjalnymi DLC. To nie takie hop sium "mam klucz steam i idę grać", nawet jeśli mówimy o sporadycznych przypadkach.

Raz jeszcze odsyłam do http://steamdb.info/ czy http://cdr.thebronasium.com/ gdzie można takie rzeczy sprawdzić.

Opublikowano

No dobra, gadamy o Amazonie, a Ty o cdp piszesz :P. Gry Origin na Nuuvem też mają blokadę regionalną (którą da się jednak ominąć :rolleyes:), no ale co to ma do Amazona?

Opublikowano

<facepalm>

Nawet na tym forum znajdziesz ludzi, którzy kupili takiego Dead Island z Amazona i potem narzekali, że nie mogą go zarejestrować na swoim koncie Steam. To nie jest kwestia sklepu, lecz gry/kodu. Nie wiem jak bardziej łopatologicznie to wytłumaczyć.

Opublikowano

Dobra, już więcej nie odpowiadam :confused:.

Ciekaw jestem, czy jest jeszcze jakaś gra, którą ludzie kupowali i nie działała. Ja już ze 20 w ciemno kupiłem i z niczym nie było problemu, zarówno na Steamie jak i na Origin.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Alan Wake za 2.80€ na Steamie. Jak ktos jeszcze nie ma, niech sie nawet nie zastanawia :D

Opublikowano

Właśnie sobie sprawdziłem ile dałem za Alana jak był wcześniej w promocji na steam:

Date Confirmed  

Wed Feb 06 02:13:16 2013

Alan Wake  

6.99 EUR

Opublikowano

Kto daje 1$ za gre ten ma na drugie "Cebula".

Opublikowano

Kto daje 1$ za gre ten ma na drugie "Cebula".

Za grę - nikt! Za całego bundla z grami - 99% polaczkuf ;p

Opublikowano

Jestem Cebula, miło mi!

Opublikowano

(pipi)a mam dwa ełro na stimie, szkoda, że na bundle nie mogę ich zamienić :(

Opublikowano

Nie opłaca się, jedyne co się sprzeda to TWD, a sprzedają już za 19 zł - więc lipa. Chyba, że by kupić z 5, wybrać promowaną aukcję za 12 zł i próbować sprzedawać za 25 zł, ale ryzyko, że nie zejdzie jest duże a zarobek mały. Wszystko co pojawia się w HIB momentalnie ląduje na Allegro, Polacy już dawno mają to obcykane ;).

Opublikowano

Jako, że Modern Warfare są w przecnie, to zastanawiam się nad kupnem. Kampania w COD4 była całkiem fajna i nawet kiedyś ukończyłem, ale w sumie nie o to mi chodzi. Te gry są całkiem popularne w sieci, prawda? Sporo ludzi gra w jedynkę? Dwójkę? Trójkę? Czy może wszyscy od razu rzucają się na najnowszą część tj. Black Ops? W sumie od czasów gimbazy nie próbowałem swoich sił w sieciowych strzelaninach i Modern Warfare wydaje mi się dobrą okazją, by sprawdzić, czy mi się spodoba coś takiego, prawda? Podobno gra jest n00b-friendly, więc mi to pasi, bo jak sami prosi grają i nie mam żadnych szans przez pierwsze 50h to średnio mnie to bawi :P.

Gra ktoś z Was?

Opublikowano

Ja mam dwójkę, w razie czego mogę z Tobą pograć jeśli się na nią zdecydujesz. Tylko często trafi się jakiś czit. :/