mersi 804 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) ok posprawdzam, komp słaby bo już ma kilka lat w ogóle nie ulepszany i tylko do neta, jedynie ram z 512 na 1gb wrzucony Edytowane 7 Listopada 2014 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Jak mnie to męczy... Pod poniższym linkiem, jest coś co mnie wkurza:http://oi58.tinypic.com/r7kqv6.jpgJa nie wiem, tyle gier, a ja jeszcze kupiłem kolejnego bundla:/ ZA DUŻO GIER!!!!!!!!!!!!Na miejscu skasowanej gry, pojawia się kilka nowych, jak grzyby po deszczu. Edytowane 11 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 To jest Hydra. Nie walcz z tym. Przekleństwo PC gamingu. Ja się całymi siłami powstrzymuję przed kupnem tego bundle'a, ale nie wiem, czy mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 No ale raven, te gry mają karty. Nie pozwoliłbyś chyba, żeby Cię ominęła szansa na łatwą folijkę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Steam/Humble Bundle...to tak jak pokemony, nie musicie ich wszystkich wymasterowac, albo fajnie sie zbiera nowe Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Raven, nie kupuj tego bundla - masz z niego tamtą gierkę gratisową, co nawet nie pamiętam tytułu, tyle powinno wystarczyć. A widziałem, że pykasz w Urban Trail, też kupiłem tego weekly, tyle, że za dolara, (bo pozostałe gry miałem). Wyprzedziłem Cię w paru czasach:). Zauważyłem, że gry tego typu, są dobre na 5 minut zabawy. W sensie, mamy milion gier, ale takie na krótkie posiedzenia, gdzie znamy od razu zasady rozgrywki, są najlepsze. Dlatego nie chcę za bardzo powracać do Dead Space 3 (nie wiem gdzie skończyłem i co chodzi), Wieśka 2 nawet nie odpalam, żeby się nie wkręcić. Chyba receptą na to jest zablokowanie karty kredytowej i przechodzenie na raz jednej, max dwie gry. A nie 10-15 Edytowane 12 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 A próbowaliście... no nie wiem... grać w to, na co w danej chwili macie ochotę? Nie rozumiem skąd te całe zmuszanie się do grania we wszystko co dadzą. Bundla kupiłem bo chciałem Always Sometimes Monsters oraz Blackguards. Reszta robi za cyferki w bibliotece Steam i pewnie nigdy ich nie tknę, czego mam świadomość. Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę... Tbh jestem w stanie trochę to zrozumieć. Może gra nie musi być hitem światowym, ale wystarczy ze jest czymś wartym uwagi w naszych oczach. Fajne uczucie gdy się jest w tej "czołówce" świata który gra teraz z przejęciem w nowa grę. Pamiętam że miałem mega ciśnienie na Dark Souls 2. Chciałem grac z ludźmi na launchu. Mieć dużo sposobności do zakosztowania strony online gry (DS:PtDE pod tym względem chyba już zmarło). Ale jakoś tak wyszło, zę gry nie kupiłem w maju. A w tej chwili w dużym stopniu ochota mi przeszła, aczkolwiek jakaś tam chęć wciąż się tli w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 meh. wole poczekac az naprawia. jesli nie jest to gra multi w ktorej bede potem na gorszej pozycji bo nie znam map czy kamp spotow to nie ma pospiechu. a tak sobie za pol roku sie kupi w promocji za 1/3 ceny startowej z wszystkimi patchami czy dlc. bo juz mam dosyc tej ery gdzie wydawcy wciskaja niedokonczone bety na premierze i wiedza ze masowe owce i tak to lykna jak mlode pelikany. tak samo early access to cancer wiekszy niz dlc w obecnej erze. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A próbowaliście... no nie wiem... grać w to, na co w danej chwili macie ochotę? Nie rozumiem skąd te całe zmuszanie się do grania we wszystko co dadzą. Bundla kupiłem bo chciałem Always Sometimes Monsters oraz Blackguards. Reszta robi za cyferki w bibliotece Steam i pewnie nigdy ich nie tknę, czego mam świadomość. Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę... Kupiłem. No i oczywiście, że w to nie gram . Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Albo mu na fejsie jakąś farmville pokaż. Ogólnie w tamtych czasach nie było tylu symulatorów, a gry "rolnicze" były trudne, np. Harvest Moon na SNESa, wyszło spolszczenie, ale i tak będzie mu ciężko. Najstarsza "farma" to z roku 2008 (...) Nope: http://www.youtube.com/watch?v=hyHOevCWBsc Edytowane 13 Listopada 2014 przez kultywator Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) PC Gamer wrzucił listę j-gierek jakie chcieliby zobaczyć na piecykach: http://www.pcgamer.com/15-japanese-games-we-want-on-pc/ Bardzo dobra lista. Ja bym dopisał także Dragons Dogmę,Catherine,SMT Nocturne i tytuły od Vanillavare (Dragons Crown,Odins Sphere itd). A wy co chcielibyście zobaczyć na waszych PC MASTER rigach? Edytowane 18 Listopada 2014 przez Paliodor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wiem. Jestem monotematyczny, ale: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Mam problem, bo nie wiem jaką mam kartę graficzną - wiem tyle, że karta radeon i win xp, ale te sterowniki nie są uniwersalne. Dla starych kart są inne, dla nowszych inne. JEst jakiś program co mi wykryje i zainstaluje najnowsze stery? Tylko nie driver booster:/ Czy amd gaming evolved sam wykryje karte i pobierze stery? Edytowane 18 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 @grzybek A Panel Sterowania -> System? Tam da się sprawdzić jaki mamy sprzęt pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No właśnie tam jest coś w stylu <niezidentyfikowany>. Wiem tyle, że to jakiś Radeon. Cięzko pobrać stery do xpeka z tych różnych stronek, wszędzie jakiś spam, albo linki wygasły, albo trza się rejestrować, ale coś znalazłem. Coś z ikonką radeona i coś już jako amd, wieczorem sprawdzę, czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 hmm z amd to steam zdaje sie wspolpracuje ze przez client steama mozesz sterowniki aktualizowac. mozesz tam sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 O, zadziałały jakieś stare stery z instalki.pl. Bo na stronie AMD już nie ma nic dla starych systemów. W sumie to nie dla mnie - ja jestem wierny nVidii - pierwsza moja karta to GeForce 2 MX 64 MB:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Do Humble Jumbo Bundle 3 dodali: Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy Grid KickBeat Steam Edition Edytowane 18 Listopada 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Cienko, gram w Grida 2 i jak pomyślę, że mam po "dwójce" grać w (pewnie uboższą) "jedynkę", to jakoś się nie chce. No i Half Minute Hero kupiłem jakiś czas temu, kolega mnie namówił. No, ale i tak dobry bundel. Przyznam, że czekałem od wczoraj do tej 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jedynka lepsza od dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jedynka była super, szczególnie Demolition Derby, do dwojki to chyba dali jako free pack Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Kupuje z kumplem headsety co by sobie podczas rakowego batlefielda pogadac i obmyslac super taktyke co nie. jakim programem najlepiej to zrobic by lacze najmniej cierpialo a byla przyzwoita jakosc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 mumble 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie znam, obczaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi