Opublikowano 7 listopada 201410 l ok posprawdzam, komp słaby bo już ma kilka lat w ogóle nie ulepszany i tylko do neta, jedynie ram z 512 na 1gb wrzucony Edytowane 7 listopada 201410 l przez mersi
Opublikowano 11 listopada 201410 l Jak mnie to męczy... Pod poniższym linkiem, jest coś co mnie wkurza:http://oi58.tinypic.com/r7kqv6.jpgJa nie wiem, tyle gier, a ja jeszcze kupiłem kolejnego bundla:/ ZA DUŻO GIER!!!!!!!!!!!!Na miejscu skasowanej gry, pojawia się kilka nowych, jak grzyby po deszczu. Edytowane 11 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 listopada 201410 l To jest Hydra. Nie walcz z tym. Przekleństwo PC gamingu. Ja się całymi siłami powstrzymuję przed kupnem tego bundle'a, ale nie wiem, czy mi się uda.
Opublikowano 11 listopada 201410 l No ale raven, te gry mają karty. Nie pozwoliłbyś chyba, żeby Cię ominęła szansa na łatwą folijkę, co?
Opublikowano 11 listopada 201410 l Steam/Humble Bundle...to tak jak pokemony, nie musicie ich wszystkich wymasterowac, albo fajnie sie zbiera nowe
Opublikowano 12 listopada 201410 l Raven, nie kupuj tego bundla - masz z niego tamtą gierkę gratisową, co nawet nie pamiętam tytułu, tyle powinno wystarczyć. A widziałem, że pykasz w Urban Trail, też kupiłem tego weekly, tyle, że za dolara, (bo pozostałe gry miałem). Wyprzedziłem Cię w paru czasach:). Zauważyłem, że gry tego typu, są dobre na 5 minut zabawy. W sensie, mamy milion gier, ale takie na krótkie posiedzenia, gdzie znamy od razu zasady rozgrywki, są najlepsze. Dlatego nie chcę za bardzo powracać do Dead Space 3 (nie wiem gdzie skończyłem i co chodzi), Wieśka 2 nawet nie odpalam, żeby się nie wkręcić. Chyba receptą na to jest zablokowanie karty kredytowej i przechodzenie na raz jednej, max dwie gry. A nie 10-15 Edytowane 12 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 listopada 201410 l A próbowaliście... no nie wiem... grać w to, na co w danej chwili macie ochotę? Nie rozumiem skąd te całe zmuszanie się do grania we wszystko co dadzą. Bundla kupiłem bo chciałem Always Sometimes Monsters oraz Blackguards. Reszta robi za cyferki w bibliotece Steam i pewnie nigdy ich nie tknę, czego mam świadomość. Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę...
Opublikowano 13 listopada 201410 l Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę... Tbh jestem w stanie trochę to zrozumieć. Może gra nie musi być hitem światowym, ale wystarczy ze jest czymś wartym uwagi w naszych oczach. Fajne uczucie gdy się jest w tej "czołówce" świata który gra teraz z przejęciem w nowa grę. Pamiętam że miałem mega ciśnienie na Dark Souls 2. Chciałem grac z ludźmi na launchu. Mieć dużo sposobności do zakosztowania strony online gry (DS:PtDE pod tym względem chyba już zmarło). Ale jakoś tak wyszło, zę gry nie kupiłem w maju. A w tej chwili w dużym stopniu ochota mi przeszła, aczkolwiek jakaś tam chęć wciąż się tli w tle.
Opublikowano 13 listopada 201410 l meh. wole poczekac az naprawia. jesli nie jest to gra multi w ktorej bede potem na gorszej pozycji bo nie znam map czy kamp spotow to nie ma pospiechu. a tak sobie za pol roku sie kupi w promocji za 1/3 ceny startowej z wszystkimi patchami czy dlc. bo juz mam dosyc tej ery gdzie wydawcy wciskaja niedokonczone bety na premierze i wiedza ze masowe owce i tak to lykna jak mlode pelikany. tak samo early access to cancer wiekszy niz dlc w obecnej erze.
Opublikowano 13 listopada 201410 l A próbowaliście... no nie wiem... grać w to, na co w danej chwili macie ochotę? Nie rozumiem skąd te całe zmuszanie się do grania we wszystko co dadzą. Bundla kupiłem bo chciałem Always Sometimes Monsters oraz Blackguards. Reszta robi za cyferki w bibliotece Steam i pewnie nigdy ich nie tknę, czego mam świadomość. Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę... Kupiłem. No i oczywiście, że w to nie gram .
Opublikowano 13 listopada 201410 l Albo mu na fejsie jakąś farmville pokaż. Ogólnie w tamtych czasach nie było tylu symulatorów, a gry "rolnicze" były trudne, np. Harvest Moon na SNESa, wyszło spolszczenie, ale i tak będzie mu ciężko. Najstarsza "farma" to z roku 2008 (...) Nope: http://www.youtube.com/watch?v=hyHOevCWBsc Edytowane 13 listopada 201410 l przez kultywator
Opublikowano 18 listopada 201410 l PC Gamer wrzucił listę j-gierek jakie chcieliby zobaczyć na piecykach: http://www.pcgamer.com/15-japanese-games-we-want-on-pc/ Bardzo dobra lista. Ja bym dopisał także Dragons Dogmę,Catherine,SMT Nocturne i tytuły od Vanillavare (Dragons Crown,Odins Sphere itd). A wy co chcielibyście zobaczyć na waszych PC MASTER rigach? Edytowane 18 listopada 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 18 listopada 201410 l Mam problem, bo nie wiem jaką mam kartę graficzną - wiem tyle, że karta radeon i win xp, ale te sterowniki nie są uniwersalne. Dla starych kart są inne, dla nowszych inne. JEst jakiś program co mi wykryje i zainstaluje najnowsze stery? Tylko nie driver booster:/ Czy amd gaming evolved sam wykryje karte i pobierze stery? Edytowane 18 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 18 listopada 201410 l @grzybek A Panel Sterowania -> System? Tam da się sprawdzić jaki mamy sprzęt pod maską.
Opublikowano 18 listopada 201410 l No właśnie tam jest coś w stylu <niezidentyfikowany>. Wiem tyle, że to jakiś Radeon. Cięzko pobrać stery do xpeka z tych różnych stronek, wszędzie jakiś spam, albo linki wygasły, albo trza się rejestrować, ale coś znalazłem. Coś z ikonką radeona i coś już jako amd, wieczorem sprawdzę, czy działa.
Opublikowano 18 listopada 201410 l hmm z amd to steam zdaje sie wspolpracuje ze przez client steama mozesz sterowniki aktualizowac. mozesz tam sprobowac
Opublikowano 18 listopada 201410 l O, zadziałały jakieś stare stery z instalki.pl. Bo na stronie AMD już nie ma nic dla starych systemów. W sumie to nie dla mnie - ja jestem wierny nVidii - pierwsza moja karta to GeForce 2 MX 64 MB:).
Opublikowano 18 listopada 201410 l Do Humble Jumbo Bundle 3 dodali: Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy Grid KickBeat Steam Edition Edytowane 18 listopada 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 18 listopada 201410 l Cienko, gram w Grida 2 i jak pomyślę, że mam po "dwójce" grać w (pewnie uboższą) "jedynkę", to jakoś się nie chce. No i Half Minute Hero kupiłem jakiś czas temu, kolega mnie namówił. No, ale i tak dobry bundel. Przyznam, że czekałem od wczoraj do tej 20:00
Opublikowano 21 listopada 201410 l Jedynka była super, szczególnie Demolition Derby, do dwojki to chyba dali jako free pack
Opublikowano 24 listopada 201410 l Kupuje z kumplem headsety co by sobie podczas rakowego batlefielda pogadac i obmyslac super taktyke co nie. jakim programem najlepiej to zrobic by lacze najmniej cierpialo a byla przyzwoita jakosc?