Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

ok posprawdzam, komp słaby bo już ma kilka lat w ogóle nie ulepszany i tylko do neta, jedynie ram z 512 na 1gb wrzucony :rotfl:

Edytowane przez mersi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 441,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

Jak mnie to męczy... Pod poniższym linkiem, jest coś co mnie wkurza:
http://oi58.tinypic.com/r7kqv6.jpg
Ja nie wiem, tyle gier, a ja jeszcze kupiłem kolejnego bundla:/ ZA DUŻO GIER!!!!!!!!!!!!
Na miejscu skasowanej gry, pojawia się kilka nowych, jak grzyby po deszczu.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

To jest Hydra. Nie walcz z tym. Przekleństwo PC gamingu. Ja się całymi siłami powstrzymuję przed kupnem tego bundle'a, ale nie wiem, czy mi się uda.

Opublikowano

No ale raven, te gry mają karty. Nie pozwoliłbyś chyba, żeby Cię ominęła szansa na łatwą folijkę, co?  :newell:

Opublikowano

Steam/Humble Bundle...to tak jak pokemony, nie musicie ich wszystkich wymasterowac, albo fajnie sie zbiera nowe :)

Opublikowano

Raven, nie kupuj tego bundla - masz z niego tamtą gierkę gratisową, co nawet nie pamiętam tytułu, tyle powinno wystarczyć. A widziałem, że pykasz w Urban Trail, też kupiłem tego weekly, tyle, że za dolara, (bo pozostałe gry miałem). Wyprzedziłem Cię w paru czasach:). Zauważyłem, że gry tego typu, są dobre na 5 minut zabawy. W sensie, mamy milion gier, ale takie na krótkie posiedzenia, gdzie znamy od razu zasady rozgrywki, są najlepsze. Dlatego nie chcę za bardzo powracać do Dead Space 3 (nie wiem gdzie skończyłem i co chodzi), Wieśka 2 nawet nie odpalam, żeby się nie wkręcić. Chyba receptą na to jest zablokowanie karty kredytowej i przechodzenie na raz jednej, max dwie gry. A nie 10-15  :/

Opublikowano

A próbowaliście... no nie wiem... grać w to, na co w danej chwili macie ochotę? Nie rozumiem skąd te całe zmuszanie się do grania we wszystko co dadzą.

Bundla kupiłem bo chciałem Always Sometimes Monsters oraz Blackguards. Reszta robi za cyferki w bibliotece Steam i pewnie nigdy ich nie tknę, czego mam świadomość.

Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę...

Opublikowano

Poza tym nie zachowujcie się jak konsolowcy - nie musicie koniecznie ogrywać każdego "megahitu" godzinę po światowej premierze. Za rok czy dwa to nadal będą te same gry. Nie uciekną, naprawdę...

Tbh jestem w stanie trochę to zrozumieć.

Może gra nie musi być hitem światowym, ale wystarczy ze jest czymś wartym uwagi w naszych oczach. Fajne uczucie gdy się jest w tej "czołówce" świata który gra teraz z przejęciem w nowa grę.

Pamiętam że miałem mega ciśnienie na Dark Souls 2. Chciałem grac z ludźmi na launchu. Mieć dużo sposobności do zakosztowania strony online gry (DS:PtDE pod tym względem chyba już zmarło). Ale jakoś tak wyszło, zę gry nie kupiłem w maju. A w tej chwili w dużym stopniu ochota mi przeszła, aczkolwiek jakaś tam chęć wciąż się tli w tle.

Opublikowano

meh. wole poczekac az naprawia. jesli nie jest to gra multi w ktorej bede potem na gorszej pozycji bo nie znam map czy kamp spotow to nie ma pospiechu. a tak sobie za pol roku sie kupi w promocji za 1/3 ceny startowej z wszystkimi patchami czy dlc. bo juz mam dosyc tej ery gdzie wydawcy wciskaja niedokonczone bety na premierze i wiedza ze masowe owce i tak to lykna jak mlode pelikany. tak samo early access to cancer wiekszy niz dlc w obecnej erze.

Opublikowano

A próbowaliście... no nie wiem... grać w to, na co w danej chwili macie ochotę? Nie rozumiem skąd te całe zmuszanie się do grania we wszystko co dadzą.

Bundla kupiłem bo chciałem Always Sometimes Monsters oraz Blackguards. Reszta robi za cyferki w bibliotece Steam i pewnie nigdy ich nie tknę, czego mam świadomość.

Kupiłem. No i oczywiście, że w to nie gram :).

Opublikowano

Albo mu na fejsie jakąś farmville pokaż. Ogólnie w tamtych czasach nie było tylu symulatorów, a gry "rolnicze" były trudne, np. Harvest Moon na SNESa, wyszło spolszczenie, ale i tak będzie mu ciężko. Najstarsza "farma" to z roku 2008 (...)

Nope:

http://www.youtube.com/watch?v=hyHOevCWBsc

Edytowane przez kultywator

Opublikowano

PC Gamer wrzucił listę j-gierek jakie chcieliby zobaczyć na piecykach:

http://www.pcgamer.com/15-japanese-games-we-want-on-pc/

Bardzo dobra lista. Ja bym  dopisał także  Dragons Dogmę,Catherine,SMT Nocturne i tytuły od Vanillavare (Dragons Crown,Odins Sphere itd).

A wy co chcielibyście zobaczyć na waszych PC MASTER rigach?

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Mam problem, bo nie wiem jaką mam kartę graficzną - wiem tyle, że karta radeon i win xp, ale te sterowniki nie są uniwersalne. Dla starych kart są inne, dla nowszych inne. JEst jakiś program co mi wykryje i zainstaluje najnowsze stery? Tylko nie driver booster:/

Czy amd gaming evolved sam wykryje karte i pobierze stery?

Opublikowano

No właśnie tam jest coś w stylu <niezidentyfikowany>. Wiem tyle, że to jakiś Radeon. Cięzko pobrać stery do xpeka z tych różnych stronek, wszędzie jakiś spam, albo linki wygasły, albo trza się rejestrować, ale coś znalazłem. Coś z ikonką radeona i coś już jako amd, wieczorem sprawdzę, czy działa.

Opublikowano

hmm z amd to steam zdaje sie wspolpracuje ze przez client steama mozesz sterowniki aktualizowac. mozesz tam sprobowac

Opublikowano

O, zadziałały jakieś stare stery z instalki.pl. Bo na stronie AMD już nie ma nic dla starych systemów. W sumie to nie dla mnie - ja jestem wierny nVidii - pierwsza moja karta to GeForce 2 MX 64 MB:).

Opublikowano

Do Humble Jumbo Bundle 3 dodali:

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy

Grid

KickBeat Steam Edition

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Cienko, gram w Grida 2 i jak pomyślę, że mam po "dwójce" grać w (pewnie uboższą) "jedynkę", to jakoś się nie chce. No i Half Minute Hero kupiłem jakiś czas temu, kolega mnie namówił. No, ale i tak dobry bundel. Przyznam, że czekałem od wczoraj do tej 20:00 :)

Opublikowano

Jedynka była super, szczególnie Demolition Derby, do dwojki to chyba dali jako free pack

Opublikowano

Kupuje z kumplem headsety co by sobie podczas rakowego batlefielda pogadac i obmyslac super taktyke co nie. jakim programem najlepiej to zrobic by lacze najmniej cierpialo a byla przyzwoita jakosc?