Opublikowano 15 marca 201510 l Spróbuj zaginięcie ethana cartera. GRa tania a twój komp podoła w ultra i dla mnie najlepiej wyglądająca gra ubiegłego roku! Z polski perełek polecam też this war of mine. Z nowości Total war Atilla, Civ Beyond Earth, Grey Goo (najlepsze cgi w historii) , Talos prin(nene)le ( piękna gra taki portal 3.0) plus zremasterowany homeworld daje radę. To tylko gry z października do teraz. Jak chcesz listę z wcześniejszych czasów dawaj pw
Opublikowano 19 marca 201510 l Grał ktoś w Gloria Victis? Oglądałem trochę materiałów i wychodzi na to, że to Mount & Blade + Dark Souls w sosie MMO co brzmi świetnie. Ktoś to testował? Ewentualnie ma zamiar? e: dobra, biere, 10$ za klucz to taniocha, a gra zapowiada się świetnie Edytowane 19 marca 201510 l przez teddy
Opublikowano 28 marca 201510 l Grał ktoś w Gloria Victis? Oglądałem trochę materiałów i wychodzi na to, że to Mount & Blade + Dark Souls w sosie MMO co brzmi świetnie. Ktoś to testował? Ewentualnie ma zamiar? e: dobra, biere, 10$ za klucz to taniocha, a gra zapowiada się świetnie Wygląda w (pipi) przaśnie, szkoda że ja taka spłukana szmata jestem bo bym to sobie kupił
Opublikowano 8 maja 20159 l Nie chcę odkopywać prawie trzyletniego tematu z Wiedźminem 2, więc zapytam się tu: Zamierzam dać drugą szansę W2. To co mnie przy premierze dwójki odrzuciło od gry to system walki. Czy w edycji rozszerzonej ten element jest jakoś poprawiony? Czy może od razu lepiej próbować z modem Full Combat Rebalance 2?
Opublikowano 10 maja 20159 l Panowie Blacharze: intel i3 2330, 1gb radeon 7650 HD, 4gb ramu. Planuje dopakowac jeszcze 4gb ramu bo tyle moge max ponoc. Czy z taka konfiguracja mozna sensownie pograc w wieska, gta etc.? Nie mam jakis wielkich wymagan, chcialbym na niezlym poziomie grafy pobawic sie czasem z jakims glosniejszym tytulem. Ostatnio pykalem z obecna konfiguracja w dead space 3 i oprawa wizualna jaka wyciagalem przy plynnej amimacji baaardzo mnie zadowalala.
Opublikowano 10 maja 20159 l Wiedźmin 1 i 2 powinny pójść, chociaż nie wiem jak z performancem w tym drugim. Z trójką niestety będziesz miał problem, bo nie wydaje mi się, żeby Twój komputer dał radę ją uciągnąć.
Opublikowano 15 maja 20159 l ktos moze doradzic ktory metal slug lepszy? 3 czy X? uzasadnienie mile widziane
Opublikowano 15 maja 20159 l x to ulepszona dwójka. Dla mnie x lepszy, ale ze względu sentymentalnego - miałem to na psxie. Bazowalo to na dwójce, która stała w salonie arcade, gdzie wcześniej gralem. Trójkę mam na stimie i możemy pograć w coopie:), ta część jest bardziej udziwniona, jakieś przemiany w zombie, pływanie.
Opublikowano 16 maja 20159 l tez gralem z metal slug 2 na automatach. te udziwnienia mnie zniechecaja wiec pewnie wybiore X. dzieki za rade
Opublikowano 16 maja 20159 l Czekaj, tak to byśmy mogli pograć w coopie, jak niegdyś w salonie gier, bo trójkę akurat mam. W dwójce też są udziwnienia, bo np. zamieniasz się w mumie, w trójce dali zombiaki. Jak grałeś w dwójkę i ją pamiętasz, to "x" będzie lepszy, ale trójka nie jest też taka zła, to wciąż dobry, stary Metal Slug.
Opublikowano 16 maja 20159 l no ja to rozwazam wlasnie ze wzgledu na co-op bo jak my best mate wroci z morza to zawsze gramy w cos co-op bo single player zostawia na kolejny rejs a ile mozna grac tylko w sc2 i lola google twierdzi ze najwiecej osob lubi trojke z calej seri wiec pewnie jedna wypadnie na nia
Opublikowano 16 maja 20159 l Nvidia zamieściła odpowiednią tabelę z informacjami, na jakich detalach pójdzie Wiedźmin 3 i w jakiej rozdzielczości przy konkretnym modelu karty graficznej. Podobno Wiedźmin 3 nie obciąża tak bardzo procesora, więc nie należy się tutaj sugerować tą mocarną jednostką, jaką przecież jest i7-5960X, który kosztuje sporo ponad 4 tysiące. Gra na tych detalach ma działać w 60 klatkach (wyjątkiem GTX960, ale na ustawieniach High nie spada poniżej 30 klatek). Jutro, albo w poniedziałek Nvidia wypuści specjalne sterowniki dostosowane specjalnie pod Wiedźmina, żeby jeszcze poprawić jego wydajność Edytowane 16 maja 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 17 maja 20159 l Panowie, czy jest jakiś sposób na powiększenie napisów w gierkach ? Odpaliłem przed chwilą Deus Ex: HR i z odległości 3 metrów kompletnie nie widać podpisów.
Opublikowano 18 maja 20159 l To zależy od gry, DE:HR jest raczej zje,bane i nie ma za bardzo jak tego zmienić.
Opublikowano 18 maja 20159 l Możesz ewentualnie zmienić rozdzielczość gry na mniejszą (z 1920x1080 na takie 1280x720 przykładowo). UI powinno zostać przeskalowane do danej rozdzielczości, przez co napisy powiększają się, chociaż czasami i to nie zadziała (vide Crysis 2, w którym wielkość UI i HUDu nie skaluje się względem rozdzielczości).
Opublikowano 18 maja 20159 l Nie no, nie będę zmniejszać rozdzielczości specjalnie dla napisów ;P Szkoda, że nie ma odpowiedniej opcji w grze, nie każdy gra na monitorku przyklejonym do twarzy.
Opublikowano 18 maja 20159 l Angielski znam, ale w gierkach zawsze włączam napisy, czy to polskie, czy angielskie. Po prostu czasem przez dzwięki z gry jakieś słowo może umknąć. Edytowane 18 maja 20159 l przez Ins
Opublikowano 18 maja 20159 l To nie rozumiem problemu. BTW - męczę właśnie ME3 i nie wiem jak wyłączyć napisy. Nie goglowałem jeszcze w necie czy się da, ale właśnie mi uświadomiłeś, że trzeba będzie.
Opublikowano 19 maja 20159 l jezusieńku http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17941253,Kozacy_wracaja__Choc_Cossacks_3_moze_nie_byc_sequelem_.html Edytowane 19 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 19 maja 20159 l Sferis doyebał z promocją. http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/wiedzmin-3-za-darmo-przy-zakupie-myszki-roccat/ Myszka warta ponad 150 zł + Wiedźmin 3. Dzwoniłem na infolinię i powiedzieli mi że to kod na steama. Edytowane 19 maja 20159 l przez Shankor