Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano
13 hours ago, Ukukuki said:

Intel xd

ta obiło mi się o uszy że już się wycofali z tego rynku

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• Przecież to wszystko to jest stary dobry znany płacz. Ray tracing wyszedl, płacz. Upscalling, płacz. Path tracing, płacz. I tak w kółko. Technologia świetna, teraz tylko trzeba ją dobrze zastosować.

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

Opublikowano
14 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Seria 6xxx też ma dostać.

A na XSX i PS5 noob kiedy? ;)

Opublikowano

Chciałem wczoraj pograć w SW Battlefront II.

Niestety mam laptopa na podzespołach AMD więc proszenie o to żeby cokolwiek działało to proszenie o zbyt wiele.

Frostbite chyba nie lubi laptopów amd bo twierdził że mam problem z jakimś sterownikiem (0.0.0.0. - po świeżej instalacji sterowników), z Battlefieldami podobno jest to samo.

Po odinstalowaniu zintegrowanego gpu gra się odpaliła ale jakimś cudem wykopało to stary problem z Rainbow Six Siege które teraz znowu przestało się włączać.

Po ponownym uruchomieniu kompa, Battlefront (z konta steam połączonego z kontem EA) zaczął wymagać żebym zalogował się na jakiś starożytny launcher origin w celu rejestracji gry (wtf) który w ogóle już i tak nie działa co uniemożliwiało jakkolwiek uruchomienie gry.

Nie wiem czy desktopy są mniej poje*%&^ ale takie kwiatki to u mnie prawie codzienność.

Nawet jak coś się naprawi to nie wiem czy jakaś randomowa aktualizacja nie spowoduje że jutro wypier*&%# mi gdzieś nowy error.

Finalnie i tak kupiłem Battlefronta drugi raz na PS5 czego unikałem po to żeby nie płacić za to (pipi)e ps+ do multi.

Opublikowano
6 minut temu, Kaczi napisał(a):

Potwierdzam, 9070 XT to niezły potwór jak za te pieniążki. A stery AMD - dobre, jak zawsze, od co najmniej 5ciu lat są pojedyncze problemy, głównie z Forzami, gdzie czasami coś trzeba doustawiać (wcześniej siedziałem na 7900 XTX).

Opublikowano

No moj szwagier tak zadowolony z radka 6xxx(zlozonego na czysto w nowym pc) ze w zeszłym roku powiedział nigdy wiecej tyłu problemów i kupil 5070ti :p. Kumpel z drugiego forum to samo, najpierw zachwyt potem wymiana na 4070. Ale tak sa zadowoleni z Radków ktorym działa:).

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem problemów z radkami, ostatni był RX580 i bardzo dobrze go wspominam, jedynie musiałem zrobić delikatny undervolt, bo się gotował. ;)

Opublikowano

Mój pierwszy radeon to RX 7900XT i super byłem zadowolony. Wydajność mega jak za te pieniądze no ale w RT to padaka totalna była. Teraz wróciłem do zieolnych z uwagi na popularyzację RT w grach.

Opublikowano

Przerobiłem RX580, RX6600 a teraz RX9060XT i jedyne problemy były z FH5 i Halo Infinite gdzie trzeba było czekać na pacze/sterowniki naprawiające działanie w tych grach bo w okolicach premiery była tragedia.

O i jeszcze przez jakiś miesiąc był bug w UE5 gdzie hardware RT wywalał silnik.