Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 441,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

A fakt..(pipi) do kwiaciarni chcialem isc i pewnie tez zamknieta.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jakie gry polecacie do multiplayera? Na innym forum co tydzień gramy w jakąś grę i jakieś dobre gry by się przydały. :)

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Nie no, to wiem. Fajna gra. :D

Opublikowano

Jakie gry polecacie do multiplayera? Na innym forum co tydzień gramy w jakąś grę i jakieś dobre gry by się przydały. :)

SMITE :banderas:

<Velsu>SMITE :banderas:</Velsu>

resized_jesus-says-meme-generator-jesus-

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Są jakieś fajne Pokemony na PC?

Czy chodziło o 3DSa?

Opublikowano

Karcianka jest na PC, tez w to gram jak nie gram w Smite :banderas:

Smite :banderas:

Opublikowano

A karciankę to ja znam. :)

Czyli wiem co wpisywać nowego - nic. xDDD

Nie no, tak na serio to może gdzieś znajdę jakieś gry. :)

Opublikowano

Pierwsze trzy znam, czwartego nie. :D

A Killing Floor jedynka też może być?

Opublikowano

Hard West dziś ma premierę po recenzjach jestem pozytywnie zaskoczony i gdyby nie ilość gier do ogrania to bym kupił . Gra ktoś w tą polską gierke ?

Opublikowano

Killing Floor z ziomeczkami kozak. Takiego feelingu z broni (Handcannon :banderas: ) ze świecą szukać.

Opublikowano

Potwierdzam, KF to świetna co-op gierka. Mnóstwo mapek,giwer i feeling strzelania z nich,do tego wykręcony klimat angielskich miejscówek zaatakowanych przez zombiaki.  Ile ja w tym spędziłem godzin to głowa mała. Do tego fajnie,że jest opcja grania po LANie,co z bratem i znajomym często czyniliśmy,wtedy miodność osiagała szczytowy poziom.Jak tylko będę miał nowego kompa to zakup KF2 będzie priorytetem.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Już troszkę czasu minęło od kiedy ostatni raz grałem więc nie wiem jak ma się sprawa z ilością grających ludzi. Pewnie część przerzuciła się na KF2.

Ale można by było zorganizować jakieś forumowe meczyki jeśli ktoś byłby chętny.2-3rundki można się fajnie odstresować mieląc przeróżne pokemony.

Opublikowano

Ja bardzo chetnie, kiedys gralem w ekipie i pamietam ze nie bylo zbyt łatwo, ale bardzo miodnie :)

Opublikowano

Czyli KF obowiązkowo? OK. :)