Opublikowano 11 listopada 20159 l Zaraz podejde do biedry to Ci powiem czy cos jeszcze jest. btw, koniec ery PC-tów, przesiadamy sie na konsole albo iPady: http://imgur.com/VvLi2VD :dynia:
Opublikowano 11 listopada 20159 l A dzisiaj sklepy przypadkiem nie zamknięte? EDIT: http://www.biedronka.pl/pl/news,id,910,title,11-listopada-sklepy-biedronka-beda-nieczynne Edytowane 11 listopada 20159 l przez Łidżet
Opublikowano 11 listopada 20159 l A fakt..(pipi) do kwiaciarni chcialem isc i pewnie tez zamknieta. Edytowane 11 listopada 20159 l przez Velius
Opublikowano 11 listopada 20159 l No gdyby dzisiaj były otwarte to bym sobie też podszedł . Zobaczym jutro, czy coś w tych koszach się ostało.
Opublikowano 11 listopada 20159 l (pipi) znowu... też bym poszedł , dzień bez kwiatów dniem straconym . Pozdro dla fanów Żonkili .
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jakie gry polecacie do multiplayera? Na innym forum co tydzień gramy w jakąś grę i jakieś dobre gry by się przydały. Edytowane 19 listopada 20159 l przez tomzacz
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jakie gry polecacie do multiplayera? Na innym forum co tydzień gramy w jakąś grę i jakieś dobre gry by się przydały. SMITE <Velsu>SMITE </Velsu> Edytowane 19 listopada 20159 l przez Velius
Opublikowano 19 listopada 20159 l A karciankę to ja znam. Czyli wiem co wpisywać nowego - nic. xDDD Nie no, tak na serio to może gdzieś znajdę jakieś gry.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Nosgoth, Insurgency, Killing Floor 2, Doom Seeker z modem Brutal Doom - wszystkie polecam.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Pierwsze trzy znam, czwartego nie. A Killing Floor jedynka też może być?
Opublikowano 20 listopada 20159 l Hard West dziś ma premierę po recenzjach jestem pozytywnie zaskoczony i gdyby nie ilość gier do ogrania to bym kupił . Gra ktoś w tą polską gierke ?
Opublikowano 20 listopada 20159 l Pierwsze trzy znam, czwartego nie. A Killing Floor jedynka też może być? Pewnie - masa map i sporo ludzi po dziś dzień gra.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Killing Floor z ziomeczkami kozak. Takiego feelingu z broni (Handcannon ) ze świecą szukać.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Potwierdzam, KF to świetna co-op gierka. Mnóstwo mapek,giwer i feeling strzelania z nich,do tego wykręcony klimat angielskich miejscówek zaatakowanych przez zombiaki. Ile ja w tym spędziłem godzin to głowa mała. Do tego fajnie,że jest opcja grania po LANie,co z bratem i znajomym często czyniliśmy,wtedy miodność osiagała szczytowy poziom.Jak tylko będę miał nowego kompa to zakup KF2 będzie priorytetem. Edytowane 20 listopada 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 20 listopada 20159 l Już troszkę czasu minęło od kiedy ostatni raz grałem więc nie wiem jak ma się sprawa z ilością grających ludzi. Pewnie część przerzuciła się na KF2. Ale można by było zorganizować jakieś forumowe meczyki jeśli ktoś byłby chętny.2-3rundki można się fajnie odstresować mieląc przeróżne pokemony.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ja bardzo chetnie, kiedys gralem w ekipie i pamietam ze nie bylo zbyt łatwo, ale bardzo miodnie