Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

Opublikowano

I to za darmo. Właśnie ściągam, ale pewnie na tel będzie się ciężko grało.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 340,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• SonicYouth
    SonicYouth

Moje typy.   Gry RPG: Song of Hero – muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami na bity. OmniDig – coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzęd

Opublikowano

Zombie Catchers - 8/35 trofeów w Google Play zdobytych... A dopiero się rozkręcam. Czy jest to gra na ,,andro" warta świeczki? I tak, i nie - prosta zręcznościowa produkcja, bez - jak to się mówi -  ,,żadnej większej fabuły", z wiadomym motywem i celem. Niektórym z nas może się ona szybko znudzić, ale przynajmniej miękka szata graficzna i plastyczność interfejsu idą tu na plus! Tymczasowa ocena tytułu, ode mnie: 7/10! 

jXzQduizlR-IZ45GN7ZqdnevQRil6O0ZwPza5D88dHisptwGRYHK_aD-hg2qdP8DuJU=w526-h296-rw

7Z3Oo5a9s5yi2z1bx9a-qdSxOWea5yopZi4K52DidXJIsiWuR8Snm1Lyt78yFmfYnOg=w526-h296-rw

Opublikowano

Jak macie Balatro na PC (jak nie wiecie co to to warto się zainteresować ;-) polecam skrypt robiący wersję mobilną: https://github.com/blake502/balatro-mobile-maker

Pomiędzy Windowsem i Androidem można nawet save wymieniać, więc postęp zostanie zachowany. Gra jest niszczycielem marzeń ludzkich o produktywnym spędzaniu czasu. Polecam narkomanom.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiaj premiera oficjalnej wersji Balatro na Androida/iOS :Aloy_cool1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mały update do "Zombie Catchers" z posta wyżej:

Zombie Catchers - 18/35 trofeów w Google Games zdobytych. Jedna z ciekawszych propozycji growych na ,,Andro", która zachwyca nie tylko prostą i bardzo flashowo-pastelową grafiką oraz stylizacją świata przedstawionego, lecz także klarownym interfejsem, prostą mechaniką rozgrywki i pełnym humoru przedstawienia różnego rodzaju Zombiaków. Gra oferuje sporo, ale bez mikropłatności dla tych graczy, którym zależy na ,,trofkach" w Google Games, będzie ciężko zdobyć całość trofeów. Zdobyłem 18/35 z "pucharków". Tytuł nie ma mega tempa, więc może niekiedy nudzić. Ocenię go na: 8/10. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam apke Too good to go, można sporo zaoszczędzić na żarciu a w dodatku trafiłem że 50m od pracy mam chińczyka i żarcie mam za połowe ceny.

Mocno polecam

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

obraz_2025-04-21_191801221.png

,,Apkowo-gamingowe" zaskoczenie ostatnich 2 tygodni. Sympatycznie, miło, wciągająco, choć miejscami zbyt jednolicie. No tak, mimo kilku drobnych ,,rys" i wad, to jedna z najlepszych gier logiczno-rekreacyjnych z motywem ,,wieży" i mechaniki click and smash, w jakie w ogóle można pograć na Google Play, zważywszy na fakt, że zespół trofeów do ogarnięcia na koncie Google Gry jest przyjemny i stosunkowo łatwy do zdobycia. Poziom trudności jest zróżnicowany, jakby generowany przez algorytmy - to, jak spadamy w dół postacią, i co się generuje ,,pod nami" jest losowe. Naprawdę spore, pozytywne zaskoczenie! 12/20 trofków zdobyte! Ocena: 5/5! Giterez!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

8gPLg_03nPGH3hTPa-WlVCUC4M9ShbRUHEGGWdd_

,,Miracle Merchant". Zakupu dokonałem dzięki subskrypcji Google Play Pass - gra była w cenie ,,abo". Tak! Pykło i to solidnie! Karcianka w jakimś pokrętnym, dziwnie rysowanym karczmarnym fantasy klimacie i gatunku. Totalnie pozytywne zaskoczenie! 4/7 trofeów zdobytych! Wciągająca, nawet nie monotonna, uczy logiki i wyciągania wniosków - pożyteczny hazardzik dla jednego gracza! Ocena:10/10! Yeaaah!

jSL95PGArmQV7C3aWO_w3tgdvZQv1BTg4ZSYKke2

,,Own Coffee Shop: Idle Tap Game"- solidny i szybki clicker typu idle, perfekcyjny dla Androida. Niezła grywalność, choć mało czytelny niekiedy interfejs. Co ciekawe da się ogarnąć całość gry, w tym trofea, bez mikropłatności. No i całkiem przyjemna ,,ludkowa" grafika. Ocena gry na smartphone'a: 8/10