Czezare 1 450 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 Graficznie to jak na razie wszystko zjada halo 4 Stary...zart roku! A juz chcialem isc spac. I jak ja teraz zasne, kiedy sie caly trzese ze smiechu? :rofl2: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 Graficznie to jak na razie wszystko zjada halo 4 Stary...zart roku! A juz chcialem isc spac. I jak ja teraz zasne, kiedy sie caly trzese ze smiechu? :rofl2: Pograsz to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 Graficznie to jak na razie wszystko zjada halo 4 Stary...zart roku! A juz chcialem isc spac. I jak ja teraz zasne, kiedy sie caly trzese ze smiechu? :rofl2: Pograsz to pogadamy Wyglada na to, ze na wskutek poznej pory, no i troche jednak brakiem znakow interpunkcyjnych w Twojej wypowiedzi zle ja zinterpretowalem. Miales na mysli, ze H4 zjada graficznie wszystko, w tym najnowszego MoH-era. Am I right? Jesli tak, to ja sie z tym zgadzam. Dziwnym trafem opatrznie zrozumialem, ze jest odwrotnie, takze sorry Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 Graficznie to jak na razie wszystko zjada halo 4 Stary...zart roku! A juz chcialem isc spac. I jak ja teraz zasne, kiedy sie caly trzese ze smiechu? :rofl2: Pograsz to pogadamy Wyglada na to, ze na wskutek poznej pory, no i troche jednak brakiem znakow interpunkcyjnych w Twojej wypowiedzi zle ja zinterpretowalem. Miales na mysli, ze H4 zjada graficznie wszystko, w tym najnowszego MoH-era. Am I right? Jesli tak, to ja sie z tym zgadzam. Dziwnym trafem opatrznie zrozumialem, ze jest odwrotnie, takze sorry Zgadza sie, jezeli o mnie chodzi to halo 4 to pierwsza liga, i zupelnie nie trafiaja do mnie gry zrobione na frostbite 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 października 2012 Gość mówi, że niby fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 Tak jak myślałem nawet crapem tego nazwać nie można oceny 5,5/10 http://www.metacritic.com/game/xbox-360/medal-of-honor-warfighter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
matcz 10 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 (edytowane) Pamiętam, że poprzedni MoH też był oceniany nisko... Mimo to wielu graczy (w tym ja) doceniło swoisty minimalizm kampanii. Może z Warfighterem będzie podobnie. Edytowane 24 października 2012 przez matcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 Pamiętam, że poprzedni MoH też był oceniany nisko... Mimo to wielu graczy (w tym ja) doceniło swoisty minimalizm kampanii. Może z Warfighterem będzie podobnie. Nisko, bo nisko były 7ki, ale nie 5tki, to jednak duża różnica, z gry niezłej seria stoczyła się do gry ledwie przeciętnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 Pamiętam, że poprzedni MoH też był oceniany nisko... Mimo to wielu graczy (w tym ja) doceniło swoisty minimalizm kampanii. Może z Warfighterem będzie podobnie. Bardzo sobie cenie singla w poprzednim moh ale ten jest o wiele gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nemesis0_PL 9 Opublikowano 25 października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 października 2012 ale za to multi wymiata- choć dużo jest błedów- rozgrywka bardzo miodna!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 25 października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 października 2012 ale za to multi wymiata- choć dużo jest błedów- rozgrywka bardzo miodna!! Multi wymiatalo juz w becie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
EvilGucio 17 Opublikowano 25 października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 października 2012 (edytowane) Wiecie co to jest prawdziwy Medal Of Honor? Leży u mnie na półce w honorowym miejscu i nazywa się Medal Of Honor: Underground, to co wypuścili w tej chwili i poprzednio jest czystą hańbą dla marki Medal Of Honor. Pierwsze dwie części na PSX'a były hitem i ryły beret, przyszła nowa generacja konsol więc przenieśli mechanikę gry z poprzednich części i przerzucili ją na nowy silnik graficzny i tak powstał MoH: Frontline który również jest hitem. Następnie debiut na PC w postaci MoH: Allied Assault, również ta sama mechanika gry i następny hit, potem powrót do konsol przy okazji MoH: Rising Sun i tutaj też mamy hit operujący wciąż tą samą mechaniką gry przez którą po prostu czuć, że gramy w Medal Of Honor. Mamy rok 2003 i na świat przychodzi Call Of Duty i od tego wszystko się zaczeło CoD był naprawdę bardzo dobry, wprowadził sporo zmian i innowacji dlatego panowie odpowiedzialni za MoH poczuli się zagrożeni i zaczeli kombinować jak koń pod górę i tak powstał MoH: Pacific Assault z kompletnie inną mechaniką gry i jej założeniami i co? Klapa! Dalej European Assault - kolejna zmiana mechaniki gry i również klapa, następnie Airborne - to samo, zupełnie inna gra. I tak się ciągnie poprzez Vanguarda itp, że starają się ciągle wymyślić coś nowego. Zauważali że przestało im wychodzić i co zrobili? Skopiowali Call Of Duty i tak powstał restart serii Medal Of Honor ale to już nie jest Medal Of Honor i nigdy nim nie będzie jeżeli pozostanie w takiej formie jak jest dzisiaj. Możecie powiedzieć ''ale przecież wszystko idzie na przód i się zmienia'' - dobrze macie racje idzie naprzód tylko dlaczego taki CoD nie stracił swojego charakteru i w pierwszą cześć gra się dokładnie tak samo przyjemnie jak w ostatnia - tak samo się skacze, biega i strzela a mimo to w każdą nową cześć gra się bardzo dobrze mimo ewidentnego naciągania w MW3. Ale chodzi o to, że weżniecie obojętnie jaką część CoD'a to dokładnie poczujecie, że faktycznie jest to CoD i gra się praktycznie tak samo. Zmieniają się tylko realia i oby w BO2 wyszło to na dobre. Edytowane 25 października 2012 przez EvilGucio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 25 października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 października 2012 MOH airborne był naprawdę fajny, te skoki w i akcje w samolocie ;], teraz to taka sama papka jak szystkie cody bfy, ludzie już nie umieją strzelać bez red dotów i m16 z 5 dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 26 października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 października 2012 Pacific assault był świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 26 października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 października 2012 Pograłem chwilkę w nowego medala,i jeśli to jest średniak na 5 to Call of Duty przy tym jest na 1+ Powiem inaczej Call of Duty to wiejska dyskoteka a nowy Medal to opera symfoniczna. Fajna gierka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 26 października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) Pograłem chwilkę w nowego medala,i jeśli to jest średniak na 5 to Call of Duty przy tym jest na 1+ Powiem inaczej Call of Duty to wiejska dyskoteka a nowy Medal to opera symfoniczna. Fajna gierka. :D TY to umiesz poprawić humor naprawdę ... teraz bedziesz zachwalał i wynosił pod niebiosa tego crapa bo go kupiłeś !????. TA gra to nie średniak to jedna z najgorszych gier jaka wyszła na X360 .. oceny poniżej 5/10 mówią same za siebie .. druga sprawa za mało kto decyduje się na recenzowanie tego kapcia bo szkoda czasu na to. http://www.metacritic.com/game/xbox-360/medal-of-honor-warfighter http://www.gamerankings.com/xbox360/661937-medal-of-honor-warfighter/index.html Edytowane 26 października 2012 przez canuks 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nemesis0_PL 9 Opublikowano 26 października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 października 2012 Grałeś że tak oceniasz ?? więc przestań już ....ocena jest za niska -bo kasa nie poszła do ich portfeli i już- kto gra to ocenia gre przynajmniej na 7....ja daje mocne 8 - multi mnie wciągneło - troche poprawek i będzie naprawde dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 27 października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 października 2012 Przyznam szczerze, że czułem się nieco skołowany oglądając wideorecenzję na IGN. Wszystkie fragmenty gry wyglądały naprawdę za(pipi)iście, a recenzent nie powiedział o niej nic dobrego i wystawił 4/10. W dodatku nie udało mi się jakoś wyłapać żadnych naprawdę istotnych zarzutów, ot jest mało oryginalna, oskryptowana i ma niezrozumiałą dla recenzenta fabułę. Czy ta gra może być naprawdę aż tak słaba? Nawet pod względem różnorodności misji i jakości scenek przerywnikowych wyglądało to naprawdę nieźle w tej wideorecenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 27 października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 października 2012 Pograłem chwilkę w nowego medala,i jeśli to jest średniak na 5 to Call of Duty przy tym jest na 1+ Powiem inaczej Call of Duty to wiejska dyskoteka a nowy Medal to opera symfoniczna. Fajna gierka. :D TY to umiesz poprawić humor naprawdę ... teraz bedziesz zachwalał i wynosił pod niebiosa tego crapa bo go kupiłeś !????. TA gra to nie średniak to jedna z najgorszych gier jaka wyszła na X360 .. oceny poniżej 5/10 mówią same za siebie .. druga sprawa za mało kto decyduje się na recenzowanie tego kapcia bo szkoda czasu na to. http://www.metacritic.com/game/xbox-360/medal-of-honor-warfighter http://www.gamerankings.com/xbox360/661937-medal-of-honor-warfighter/index.html Boli Cie że nie możesz w to zagrać więc trzbe opierać się na metacritics? Swoją dziewczyne też wybrałeś na podatawie średniej opinii w internecie? Singiel jest jednym z lepszych w tym roku,graficznie nie można niczego złego powiedzieć a skoro tytuł graficznie jest porównywany do COD to twn nawet nie ma startu do nowego Medala - tyle w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 27 października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 października 2012 Pograłem chwilkę w nowego medala,i jeśli to jest średniak na 5 to Call of Duty przy tym jest na 1+ Powiem inaczej Call of Duty to wiejska dyskoteka a nowy Medal to opera symfoniczna. Fajna gierka. :D TY to umiesz poprawić humor naprawdę ... teraz bedziesz zachwalał i wynosił pod niebiosa tego crapa bo go kupiłeś !????. TA gra to nie średniak to jedna z najgorszych gier jaka wyszła na X360 .. oceny poniżej 5/10 mówią same za siebie .. druga sprawa za mało kto decyduje się na recenzowanie tego kapcia bo szkoda czasu na to. http://www.metacriti...onor-warfighter http://www.gameranki...hter/index.html Boli Cie że nie możesz w to zagrać więc trzbe opierać się na metacritics? Swoją dziewczyne też wybrałeś na podatawie średniej opinii w internecie? Singiel jest jednym z lepszych w tym roku,graficznie nie można niczego złego powiedzieć a skoro tytuł graficznie jest porównywany do COD to twn nawet nie ma startu do nowego Medala - tyle w tym temacie. Ty lepiej idz do lekarza od oczu tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
karolmiszcz1991 1 Opublikowano 27 października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 października 2012 W to gra sie przyjemnie,ale grafika to papka na ps3.Myslalem,z\e mi sie textury nie zainstalowaly;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 27 października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 października 2012 Exxact chłopie, co Ty wygadujesz za głupoty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 28 października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 października 2012 Przeszedłem singla bo tylko to mnie interesowalo i gra jest słabo-średnia. 5/10 to uczciwa ocena tej gry. Singiel słaby, lokacje nieróne graficzniei gra jest brzydsza od BF3 i to poprostu widać. Nie przyłożyli się do designu i oprawy AV. W singlu można spotkać az 5 broni: dwa kałachy, krótki kałąch, shotgun i PKP. Nic więcej i tym samym po zabiciu 5 ludzika już gra nudzi bo dokońca wiemy jakim badziewiem będziemy strzelać. Do tego masa bugów AI i nijaka fabuła. Sorry ale BF i COD zjadają tą grę na śniadanie a dodatkowo mamy jakieś plansze, którę są jakimś need for speed underground - jeżdzenie po mieście i ukrywanie się za murkami samochodem, no litości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 28 października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 października 2012 akurat grafika to jedyny plus dla tej gierki, fajne efekty swietlne. gdyby nie niezły multi wystawił bym 4+, ale dam tą mierną 6. mimo wszystko zaluje preordera i opchne to jak tylko skoncze kampanie Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 28 października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 października 2012 Może panowie coś z tv macie? Ja wciąż podążając kampanią twierdzę że gra jest i ładna i fajna,nie grajcie na easy tylko hard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi