Opublikowano 17 października 201311 l jaki marian platformowy jest aktualnie piorytetowy do ogrania? nsmb2 czy paper?
Opublikowano 17 października 201311 l Również gram w Pokemon X, a w przerwach skaczę Marianem w 3D Land. Super gierki! jaki marian platformowy jest aktualnie piorytetowy do ogrania? nsmb2 czy paper? Ragus dobrze radzi, 3D Land najlepszy i priorytetowy. Potem NSMB2.
Opublikowano 17 października 201311 l Mi się udało zakupić niby używkę Professor Layton and the Miracle Mask za 91zł i teraz będę w to grał ciągle. Okazało się też, że zamiast używki facet na Allegro sprzedawał nówkę w folii Edytowane 17 października 201311 l przez Kymel
Opublikowano 18 listopada 201311 l Autor Ja ostatnio zacząłem The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D . W sumie gra od kilku miesięcy czekała u mnie w konsoli, ale jakoś nie mogłem do tej pory się za nią zabrać. Edytowane 4 stycznia 20196 l przez Sarge
Opublikowano 18 listopada 201311 l a ja właśnie zaczynam przygotę z the world ends with you wiem że gra z ds'a ale gram na 3dsie więc tutaj Po Fire Emblem czas na rpg w czasie rzeczywistym mam nadzieję że historia zachwyci
Opublikowano 18 listopada 201311 l Dziennie gram godzinkę w Animal Crossing i coś tam pykam trochę znowu w Monster Huntera, ale już za kilka dni Zelda.
Opublikowano 18 listopada 201311 l Pokemony hoduje w white 2 i soulsilver. Do tego pierwsza czesc Professor Layton
Opublikowano 27 listopada 201311 l Zelda, ale mam teraz mało czasu na granie, więc baaardzo powoli. No i Animal Crossing oczywiście, bo obowiązki wzywają xd.
Opublikowano 27 listopada 201311 l Ja tak samo pykam w nową Zelde. Cholernie mi się podoba a grania jeszcze zostało sporo.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Kid Icarus Uprising - co za gra - intensywna rozgrywka, oprawa graficzna, dialogi, postacie, muzyka - majstersztyk . Gdy już skończę Ikarusika, zabieram się za Zelde
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mario 3d z promocji Nintendo(dzięki Ragus za kod) ,jak na razie najbardziej wciągająca gra na Handheldy w jaką miałem okazję grać.Każdą chwilę grania poświęcam na Mariana
Opublikowano 30 listopada 201311 l Super Mario 3D Land i Pokemon X, obie dopiero zacząłem, więc nie mam zdania jeszcze na ich temat, choć już od początku dają nadzieję na najwyższy poziom funu.
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Pokemony Y znudziły mi się po 60 godzinach grania. Teraz Devil Survivor Overclocked .
Opublikowano 11 grudnia 201311 l No ludziki, co tak cicho o Bravely Default? Nikt nie gra? Ja gram... tzn. grałem przez cały jeden dzień bo później w domu pojawiła się PS4 i 3DS znowu poszedł w odstawkę ;-) Ale gierka zapowiada się pysznie i jak tylko mi przejdzie premierowa szajba na pewno do niej wrócę. Jedyne co mnie zmroziło to mikrotransakcje... tego się po grach na 3DSa nie spodziewałem No i duża kupa za dość gęste wykorzystanie Street Passa - bo wiadomo jak u nas z tym jest.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Tyle, ze przeciez te mikrotransakcje nie sa do niczego potrzebne - no chyba, ze ktos ma ochote na gre z ultra-easy mode, ktora sama sie przechodzi. Jak maja wprowadzac takie mikrotransakcje, to jestem za. Sam z tego nigdy bym nie skorzystal, ale do tworcow zawsze wplynie troche wiecej kasy, a jak wiadomo: im wiekszy zysk, tym wieksza szansa na kolejna odslone (i na wydanie tego u nas). Edytowane 11 grudnia 201311 l przez Yabollek007
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Zaczynam dzisiaj Ace Attorney 5. Moja ulubiona seria z DS, mam nadzieję, że na 5 również się nie zawiodę.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Gram BRAVELY DEFAULT. Powtarzam, BRAVELY DEFAULT. Polecam polecam i jeszcze raz polecam
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Phoenix Wright Ace Attorney obecnie, mam zamiar przerobic cala serie przed premiera crossovera z Laytonem
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Nadal AA5, ale po ograniu dema MHTri na WiiU zachciało mi się znowu bicia smoków, także wracam do monster huntera.